1:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužná pokračuje v krasojízdě, Berani schytali bůra


Branky


2. R. Hůla - 19. R. Pokorný (p.) , 21. R. Pokorný , 42. P. Mezei , 54. R. Grill , 86. J. Vejvoda
20

Senomaty se zahřály v úvodním kole proti Čisté, kterou bez problémů porazily. Nyní je čekal soupeř o level výš, a to luženská Sparta. Hosté vstoupili do soutěže také vítězně, když přehráli celkem jasně Pustověty. Lužná navázala na svůj dobrý výkon a zvítězila i na hřišti Beranů, kterým se utkání příliš nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luženská třígólová otočka

Senomaty zažily snový vstup do utkání. Ještě než někteří opozdilci z řad fanoušků stihli dosednout na svá místa nebo zaujmout strategicky výhodnou pozici u klandru, Berani šli do vedení. Střílený rohový kop uklidil R. Hůla přesně k tyči - 1:0. Další šanci měl opět autor první branky, ale na zadní tyči mířil vedle. Lužná se z nepovedeného vstupu do utkání a rychle inkasované branky oklepala a v 19. minutě měla po nedovoleném zákroku Trešla, který nedovoleně na rohu velkého vápna atakoval J. Vejvodu, možnost srovnat z pokutového kopu. Ten na sebe vzal Pokorný a nezaváhal - 1:1.

 

O dvě minuty později bylo na luženské straně ještě veseleji. Mezeiův dlouhý centr podcenila domácí obrana, kulatý nesmysl propadl až k Pokornému a ten hlavou poslal svůj tým do vedení - 1:2. Domácí chtěli po dvou slepených gólech srovnat, ale nedařilo se. Ke konci poločasu si to namířil na zaskakujícího Týčeho mezi třemi tyčemi sám J. Vejvoda, ale mazáka v brance nepřekonal. Senomatský brankář ve 42. minutě bohužel pro domácí celek nedokázal vytěsnit Mezeiův střelecký pokus z přímého kopu a míč skončil za jeho zády - 1:3. Nepříjemný gól do šatny ukončil úvodní dějství.

 

Neproměněná penalta mrzela

Senomaty šly do druhého poločasu s jasným cílem. Kontaktní brankou se vrátit do utkání, ale Sparta byla proti. Domácím se nedovolila přiblížit na rozdíl jedné branky a navíc v 54. minutě vedení navýšila. Po chybné rozehrávce Hudáka předvedl technicky náročný kop přes hlavu zády k brance Grill a v euforii mohl přijímat gratulace a poklonu od svých spoluhráčů - 1:4. Stejný hráč se objevil ještě jednou v dobré pozici, ale trefil pouze gólmanovu náruč. Senomaty chtěly srovnat, ale kombinační akce a následné rychlé přechody za obranu kýženou branku nepřinesly.

 

Pro Berany ale ani čtvrtá branka nemusela znamenat definitivní konec. K dispozici měli pokutový kop. Kapitán Mácha ale ke smůle domácích míč poslal příliš vysoko a branku vůbec netrefil. V 71. minutě zkoušel kouč Jiří Kučera hru oživit a na okresní poměry přichystal nevídané pětinásobné střídání. Ani tento tah ale hostující celek nezaskočil a s blížícím se koncem zápasu Sparta udeřila ještě jednou. J. Vejvoda nastartoval pár minut před koncem svou motorku, pláchl bránícím hráčům a prostřelil náhradního brankáře Zajíce - 1:5.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Byla to pro nás krutá a vysoká porážka. Do soupeřovo vyrovnání jsme hráli slušný fotbal. Soupeři jsme následně nabídli po zbytečném faulu penaltu, ze které srovnal. O dvě minuty později jsme v obraně nedokázali zareagovat na dlouhý nákop a prohrávali jsme, do kabiny jsme inkasovali ještě jednou z přímáku. Ve druhém poločase bylo jen otázkou, kdo vstřelí jako první branku. Bohužel se to povedlo soupeři, který odskočil na rozdíl tří branek. My jsme se mohli vrátit do zápasu penaltou, ale tu jsme bohužel neproměnili. V závěru přidala Lužná ještě pátý gól a bylo hotovo. I přes vysokou porážku jsme neodehráli zase tak špatný zápas. Bohužel jsme soupeři vlastními chybami nabízeli šance a Lužná je trestala. Soupeř hrál dobře, má nebezpečný útok, kde se kloubí rychlost Vejvody se zkušeností Pokorného a to je na hřišti obrovsky znát.

TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: Zasloužené vítězství. Opět jsme nezachytili začátek zápasu a brzo inkasovali první branku. Náš tým ale ukázal vnitřní sílu a skóre v pohodě otočil. Po celý zápas jsme pak byli lepším týmem. Vítězství mohlo být i vyšší, ale my jsme spokojeni, hlavně za dobrý vstup do soutěže.



Sestavy


SK Senomaty
J. Týče [-] (71. M. Špidra [-] ) - J. Vávra [-] , L. Mácha [-] , D. Hůla [-] , A. Polcar [-] , R. Hůla [-] , M. Komín [-] (71. M. Hudák [-] ) , J. Kodeš [-] , L. Žebrakovský [-] (71. A. Zajíc [-] ) , L. Vrbata [-] (71. J. Šnídl [-] ) , R. Trešl [-] (71. M. Sailer [-] )

TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - D. Vejvoda [-] , P. Mezei [-] , A. Chrástek [-] , J. Staněk [-] - F. Hornof [-] (46. J. Lebeda [-] ) , K. Gjorgjiev [-] (80. M. Koloc [-] ) , R. Grill [-] , J. Špička [-] (58. V. Svoboda [-] ) - R. Pokorný [-] (86. R. Šnajdr [-] ) , J. Vejvoda [-] -

ŽK: 62. A. Polcar - 40. J. Špička , 60. J. Vejvoda , 85. M. Koloc .
Hráči zápasu: P. Mezei .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - KOC Filip (N), BIČÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zápasy těchto týmů bývají zajímavé, ale výhru si připíší domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Oba celky v prvním kole suveréně vyhráli a zápas skončí remízou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích