5:1
(3:1)
5. R. Grill (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dejte jim bůra, znělo luženským stadionem


Branky


9. R. Pokorný , 16. J. Vejvoda , 45. J. Vejvoda , 57. J. Vejvoda , 64. J. Vejvoda - 5. R. Grill (vl.)
19

Lužná nemohla do soutěže vstoupit lépe. Na svém hřišti přivítala Pustověty, které šly do brzkého vedení, ale celkově v utkání toho moc nepředvedly. Slova chvály putují na adresu domácích hráčů, kteří rychle srovnali a především díky produktivnímu Josefu Vejvodovi udělali radost svým fanouškům, kteří volali po pověstném fotbalovém pětigólovém příspěvku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohatý začátek

Začátek zápasu byl velmi bohatý. Hned první desetiminutovka nabídla dvě branky, o které se postarali domácí fotbalisté. Ta z 5. minuty byla bohužel pro Spartu vlastní, když si střelu nešťastně ztečoval do vlastní branky Grill - 0:1. O čtyři minuty později bylo srovnáno. Klasická akce v podání Lužné. Rychlík J. Vejvoda utekl po lajně, našel v šestnáctce Pokorného a ten už věděl, jak s míčem na hranici malého vápna naložit - 1:1. Po čtvrt hodině Mezei posadil standardku na hlavu J. Vejvody a ten trknul k tyči - 2:1. Luženský obrat byl dokonán.

 

Pustověty se do výraznějších šancí nedostávaly a střelecké pokusy zpoza vápna cíl nezasáhly. Na další branku se dlouho čekalo, hrálo se mezi vápny a místy se oba celky potýkaly s podmáčeným terénem. Sparta si jednogólové vedení držela a Sokolu poslala do kabiny ještě jeden zásah. V závěru prvního dějství oplatil Pokorný asistenci J. Vejvodovi u první branky a luženský rychlík mířil přesně k tyči - 3:1. A to mohl autor druhé a třetí branky zkompletovat hattrick již během první půle, ale při jediném neproměněném mířil v souboji s pustovětským brankářem vedle.

Kanonýr Vejvoda

Pustovětský cíl byl zřejmý. Uhlídat duo J. Vejvoda a Pokorný, vrátit se do utkání kontaktní brankou, ale především zlepšit herní projev a vypracovat si šance. I když Sokol chtěl, v tomto zápase to zkrátka nešlo. Minimum vyložených šancí a převaha luženských hráčů nedovolila hostujícím hráčům změnit skóre. V 57. minutě navíc přišel další úder a bylo hotovo. Opět to byl J. Vejvoda, který utekl po straně a střelou na zadní tyč zkompletoval hattrick - 4:1.

 

Po hodině hry udeřil stejný hráč znovu a vyslyšel tak volání fanošků po pověstném fotbalovém bůru. J. Špička vyslal na svého spoluhráče přesnou přihrávku, kterou zakončil luženský útočník mazáckým lobem přes Beneše - 5:1. Lužná své vedení kontrolovala a měla i další příležitost k navýšení skóre. Beneše zachránilo po hlavičce Pokorného břevno. Další gól už nepadl, domácí dokázali v defenzivě svého soupeře uhlídat a mohli se zcela zaslouženě radovat z prvního vítězství v této sezóně.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Radek Šnajdr, záložník: Chtěli jsme vstoupit do nové sezóny výhrou a to se nám taky povedlo. Odehráli jsme pěkný zápas a dali krásné góly po hezkých akcích. Celý tým makal a zaslouží pochvalu.

TJ Sokol Pustověty
Tomáš Volráb, obránce: Lužná byla od začátku zápasu nebezpečná, především v útoku, kde hrál Vejvoda s Pokorným. Každou naší hrubou chybu zužitkovali ke gólu, my jsme dali jen jeden z odrazu.



Sestavy


TJ Sparta Lužná
P. Kopřiva [-] - D. Vejvoda [-] , P. Mezei [-] , A. Chrástek [-] (78. M. Koloc [-] ) , J. Staněk [-] - F. Hornof [-] (55. V. Svoboda [-] ) , K. Gjorgjiev [-] (79. R. Šnajdr [-] ) , R. Grill [-] , J. Špička [-] (69. J. Lebeda [-] ) - R. Pokorný [-] , J. Vejvoda [-] -

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - V. Bičovský [-] , M. Peták [-] (61. M. Hajný [-] ) , F. Kratochvíl [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-] , P. Hovorka [-] , P. Holeček [-] , R. Truksa [-] (78. M. Hanuš [-] ) , T. Elznic [-] , T. Volráb [-]

ŽK: 73. A. Chrástek - 62. P. Hovorka , 73. J. Hula .
Hráči zápasu: A. Chrástek , J. Vejvoda , R. Pokorný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - BIČÍK Pavel (N), SABO Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Hosté soupeře potrápí, ale Lužná si na svém pažitu uhájí všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích