0:2
(0:0)
52. A. Krupka
54. L. Jedlička (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2022 14:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Znovu bez bodu! Štítary - Jestřábí Lhota 0:2 + Foto a Video


Branky


52. A. Krupka , 54. L. Jedlička (vl.)
13

Slunné nedělní odpoledne přineslo zajímavý zápas ve Štítarském údolí. Z nespočtu šancí na obou stranách se nakonec ujaly jen dvě, které skončily gólem. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance za šancí

První minutky patřily domácí skvadře. Tým okolo kapitána Hořeního byl živější a kombinačně zdatnější než jeho soupeř. První šance přišla již ve druhé minutě. 

Benjik Uman se pěkně uvolnil na levé straně a naservíroval míč na penaltový puntík Hořenímu, který těsně minul hostující svatyni.

Domácí rozehrávka chodila hlavně přes Machurku ve středu pole, který fungoval jako jakási spojka mezi defenzviní a ofenzivní složkou hry. Sluší se vyzdvihnout i výkon domácího stopera Jedličky, který až s flegmatickým klidem rozdával přihrávky napříč řadami. 

V 11. minutě přispěchala s šancí i Jestřábí Lhota. Hron utekl po pravé straně a přihrál Martinkovi, který však trefil jen připravenou náruč Lepšího v domácí bráně.

O 3 minuty později se znovu hnal do šance hostující Martinek, ale Lepší skvěle vyběhl a zlikvidoval jeho nájezd.

Hned minutu poté se hnal do šance domácí Benjik Uman, ale obrana Jestřábí Lhoty si s vypětím všech sil dokázala poradit.

Zhruba od 15. do 24. minuty zápas nabídl rozkouskovanou pasáž plnou nepřesností.

Nezáživnou pasáž utnul až mladší z bratrské dvojice Umanů - Benjamin, který šajtlí vykouzlil nádherný fotbalový moment. Ke smůle domácích, skončil jen na břevně hostující brány.

Odpověď hostujích hráčů přišla ve 28. minutě, kdy Krajíček šikovně obehrál dva hráče domácích ve středu pole a střelou z 25 metrů jen těsně minul domácí Lepšího bránu.

První poločas zakončil útočný výpad Jedličky. Domácí stoper obešel několik hráčů, vyměnil si míč s Benjaminem a jeho tečovaný centr s obtížemi vyrazil Foršt v hostující brance na roh.

První poločas tak skončil bez branek.

Červená a kopec šancí

Jakkoliv vyšel vstup do prvního poločasu lépe domácím, v tom druhém to byblo přesně naopak. V 51. minutě se poprvé měnilo skóre. Po skrumáži v pokutovém území se míč odrazil k Krupkovi, který lobem pokořil Lepšího. 0:1

O 3 minuty bylo v táboře hostí ještě veseleji. Krajíček vysunul Martinka, který utekl Dolejšímu a tváři tvář Lepšímu minul bránu, jenže míč dostal takovou rotaci, že se odrazil od bezmocného Jedličky do brány. Vlastní gól mladého stopera znamenal dvoubrankový náskok Jestřábí Lhoty. 0:2

Pětiminutovku domácího zmaru zakončil vyloučením domácí kapitán Hoření. Rozhodčí Peška poslal domácího srdcaře po druhé žluté kartě předčasně do sprch. 

Následovaly dvě šance hostující skvadry. Nejprve Martinek nevyzrál na Lepšího, ale jen o pár chvil pozdějí domácí brankář znovu skvěle zasáhl, když zneškodnil samotatný nájezd Krajíčka.

Opařené Štítary však nehodily flintu do žita a přispěchaly s odpovědí. Přímák Benjika Umana však Foršt výborně vytáhl mimo tři tyče, snížení se tak nekonalo. To byla, bohužel pro domácí, jejich poslední vážnější šance. 

V 78. minutě pelášil, po přihrávce Krupky, na Lepšího hostující Kesner, ale i tentokráte byl úspěšnější domácí brankář. 3 miuty před koncem základní hrací doby se v šanci ocitl sám Krupka, ale Lepší byl znovu na svém místě. Poslední šanci zápasu měl hrající trenér hostujícího týmu, ale ani on nevyzrál na krátkovlasého brankáře Štítar. 

Dvě šance z tohoto utkání si můžete prohlédnout na odkazu níže.



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Trenér Karel Kozdera: Klasický náš zápas. Spoustu šancí, které neproměníme, do toho inkasujeme dva góly po našich chybách a je po zápase. K tomu ještě vyloučení, které nemuselo přijít. Dvě žluté karty, ale ta druhá byla taková všelijaká, ale bohužel je to tak. Jestřábka dala dva góly a vyhrála.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
Trenér Milan Černý: První poločas byl z naší strany ustrašený a také jsme kazili spoustu míčů. Do druhého poločasu jsme vstoupili s tím, že chceme vstřelit branku, což se i povedlo. Poté jsme, jak je našim zvykem, neproměnili spoustu šancí, a pohlídali si výhru.



Sestavy


Štítarský SK
M. Lepší [-] - M. Dolejší [-] (54. T. Opolzer [-] ) , F. Hoření [-] , K. Šín [-] , L. Jedlička [-] , O. Nejman [-] - B. Uman [-] , K. Machurka [-] , J. Miškovský [-] , J. Vlášek [-] (82. P. Kratochvíl [-] ) - S. Uman [-] (80. M. Veselý [-] ) -

TJ Sokol Jestřabí Lhota
T. Foršt [-] - D. Kubánek [-] , M. Klička [-] , O. Martínek [-] (77. F. Dvořák [-] ) , L. Pospíšil [-] (61. T. Rozumný [-] ) , A. Krupka [-] (90. V. Černý [-] ) , J. Švanda [-] , P. Kesner [-] , F. Krajíček [-] (77. I. Pavlov [-] ) , J. Hron [-] (80. J. Rezler [-] ) , D. Kopecký [-]

ŽK: 10. F. Hoření , 71. L. Jedlička , 80. B. Uman - 28. J. Švanda . ČK: 56. F. Hoření .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PEŠKA Libor - CHOBOT Jan (N), DUŠEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 21:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 18:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 16:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 14:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 06:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 11:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 10:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 08:03
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů