Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 15:30

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devět branek! Štítary - Velký Osek


Branky


63. J. Miškovský , 66. F. Hoření (p.) , 67. S. Uman , 78. J. Miškovský - 10. O. Sodoma , 25. O. Sodoma , 75. J. Mareš , 84. O. Sodoma , 86. S. Karban
12

Neděle, která byla reklamou na babí léto, přinesla souboj posledních Štítar a prvního Velkého Oseka. Na první pohled jasné utkání nakonec nabídlo neuvěřitelnou fotbalovou podívanou, kterou rozhodl velmi kuriózní gól. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřepálit začátek

Zápas pravděpodobně dvou nejmladších týmů soutěže začal zostra. Hned v 10. minutě nepohlídala domácí obrana kanonýra Sodomu, který otevřel skóre zápasu. 1:0

Nutno dodat, že hra byla vyrovnaná. Nestranný, tabulky neznalý divák by jistě neřekl, že hraje první s posledním. Sympatický výkon Štítar však ne a ne přinést ovoce v podobě vstřeleného gólu.

Náladu ve Štítarském údolí ještě zhrošil Sodoma v 25. minutě, kdy svým druhým gólem navýšil vedení Velkého Oseka. 

Poločas skončil pověstným výsledkem 0:2 pro hostující tým. 

 

Zblázni to

Hostující trenér Sodoma udělal do druhého dějství jednu změnu. Řeháka nahradil Lukáš Lylo. Domácí lodivod Kozdera poslal do druhé pětačtyřicetiminutovky stejných jedenáct statečných jako do té první.

Málokterý fanoušek věřil, že uvidí gólovou přestřelku.

Lepší vstup do poločasu měl tým okolo kapitána Hořeního. Dlouho to vypadalo, že štítarským není dáno, ovšem pak nastala magická sedmiminutovka.

Nejmladší tým v soutěži dokázal v rozmezí od 63. do 67. minuty vstřelit 3 branky a otočit zápas. Nejprve se trefil výborně hrající Miškovský, poté z pokutového kopu srovnal domácí srdcař Hoření a obrat dokonal nejlepší střelec týmu Samuel Uman. Nevíme, co říkal hráčům o poločasové pauze domácí trenér Kozdera, ale efekt jakéhosi zmrtvýchvstání to mělo bez pochyb.

Hosté se však nevzdali. Fanklub defenzivního fotbalu poslal do ještě hlubší deprese hostující Mareš, který v 75. minutě srovnal na 3:3. Pokud jsou góly koření fotbalu, tak byste nenašli ten víkend chuťově rozmanitější zápas.

Ani 6 gólů však nebylo konečné číslo.

V 78. minutě poslal svůj tým do vedení Jakub Miškovský. Světlovlasý středopolař svým druhým gólem rozjásal domácí fanoušky. Schylovalo se k senzaci...

Radost domácích přerušil v 84. minutě hostující Ondra Sodoma. Hattrick byl na světě. Mladý útočník se, i s pomocí teče zdi, trefil z volného přímého kopu přímo do šibenice Lepšího branky. Krásný fotbalový moment. 4:4

Když už to vypadalo, že zápas rozhodnou pokutové kopy, padl asi nejbizarnější gól, o kterém jsem kdy psal.

Jedlička vší silou odvrátil míč za hranici velkého vápna, čímž trefil hostujícího Karbana. Odkop tak prudký, že s trochou štěstí mohl protrhnout ozonovou vrstvu, se od Karbana odrazil tak zvláštně, že zamířil nechytatelně do domácí branky. 4:5

Více branek již nepadlo a zápas tak skončil 4:5

Troufl bych si řict, že tentokráte měla štěstěna vsazeno na hostující výhru a zkrátka se ji nechtěl zahazovat tiket.

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Viktorie Velký Osek
Sportovní ředitel Zdeněk Novák st.: V probíhající sezoně jsme podali suverénně nejhorší výkon. Pouze díky notné dávce štěstí se nám podařilo zvítězit.



Sestavy


Štítarský SK
M. Lepší [-] - O. Nejman [-] , M. Dolejší [-] , K. Šín [-] , F. Hoření [-] - B. Uman [-] , J. Vlášek [-] , J. Miškovský [-] - S. Uman [-] , T. Opolzer [-] - M. Kovařík [-] (60. L. Jedlička [-] )

FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - J. Mareš [-] , S. Karban [-] , M. Černý [-] , F. Řehák [-] (46. L. Lylo [-] ) , O. Sodoma [-] , A. Novák [-] (63. V. Meloun [-] ) , J. Žilka [-] , Z. Novák [-] (89. J. Koška [-] ) , Š. Šmiřák [-] , T. Kalaš [-]

ŽK: 65. F. Hoření - 72. Š. Šmiřák , 73. J. Karban , 78. J. Mareš .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Hlavnička Radek - CHOBOT Jan (N), HOŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2022 14:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 12:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 11:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 10:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 10:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 17:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 07:29
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů