2:1
(1:1)
44. P. Bradáč (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 15:30

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná výhra! Kouřim - Nučice 2:1


Branky


39. P. Královský (p.) , 58. P. Královský - 44. P. Bradáč (p.)
12

Zhruba 150 diváků sledovalo utkání jejich domácích oblíbenců proti rozjetým Nučicím. Zápas, který se odehrával za nádherného počasí, přinesl mnoho zajimavých chvil. Jak se vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta za penaltou

Úvod patřil týmu okolo kapitána Chromého. Nučice zkrátka svým účelným hraním dlouhých míčů na útočníky zatápěly domácí obraně. Když k tomu přičteme chyby v rozehrávce, je nám jasné, že na šance zvítězil tým z okresu Praha-východ.

Jen tak pro zajímavost. Existují i Nučice, které leži v okrese Praha-západ, pokud oba týmy hledají zvučného soupeře na oslavu kuletého výročí jejich klubu, zápas Nučic s Nučicemi je jasná volba :)

Ale zpět k zápasu.

Ani 6 šancí hostující skvadry gól nepřineslo. Domácí brankář Havránek se rozchytával k dalšímu skvělému výkonu.

Nepočítáme-li žlutá napomenutí, až do 39. minuty se statisticky nedělo nic. Právě ve 39. minutě poslal svůj tým do vedení domácí Královský. Proměněná penalta znamenala otevření gólového účtu v zápase.

Ovšem to nebyla poslední interesantní chvilka prvního dějství. Minutu před koncem srovnal hostující Bradáč, na branky 1:1, na penalty taktéž.

Do kabin se tak šlo za nerozhodnutého stavu.

Výtečný Havránek

Druhý poločas začal v podobném duchu jako ten první. Domácí obrana byla však pozornější. Výbroný výkon podal Navrátil, který skvěle korigoval své spoluhráče a zabraňoval útočným výpadům soupeře. 

Vodou na domácí mlýn byla branka na 2:1. Brejk se povedl na jedničku. Dufek nahrál Královskému, který svým druhým gólem poslal Kouřim do vedení. Kouřim byla v tomto zápase zkrátka nadmíru produktivní. 

Záverečný tlak Nučic přinesl spoustu šancí, ale domácí hrdina Havránek zkrátka podruhé kapitulovat nechtěl. Dlouho svými zákrok deptal útočné hráče soupeře. Eso v rukávu si však nechal až na poslední minutu, stylově. 

Hostující Marek Šulc napřáhl k neskutečně prudké střele, ale Havránek s pomocí břevna zneškodnil gólovou střelu. Hollywoodský závěr zápasu. Na šance jasně zvítezili hosté, ale fotbal je občas krutý. Štěstena zkrátka v tomhle zápase navlékla dres Kouřimi.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Kapitán Martin Snížek: Pro nás hodně těžký zápas. Věděli jsme, že Nučice úplně každý balón namydlí jednoduše dopředu na útočníky a stejně jsme si to nepohlídali. Deset minut se o tom kabině bavíme a stejně jsme nebyli schopní to ze začátku pokrýt. Především v prvním poločase jsme nesmyslnými chybami v rozehrávce nebo nedůsledností při bránění standardek a nakopnutých balónů nabídli soupeři snad šest vyložených šancí. Naštěstí soupeř nic z toho neproměnil a po dvou penaltách, které se ani na jedné straně nelíbily, se šlo do kabin za nerozhodného stavu. My neměli skoro nic. Druhou půli jsme výrazně zlepšili bránění, Nučice sice pořád nakopávaly úplně každý balón, ale naše obrana, v čele s výtečným Navrátilem, si vše už hlídala a tlak byl tak spíše platonický, než že by přinášel soupeři nějaké vyložené šance. Nám se naopak povedl brejk a Královský nás, po Dufkově nahrávce, poslal do vedení. To jsme i přes tlak Nučic v závěru uhájili, i díky skvělým Havránkovým zákrokům, minimálně pět gólů dnes chytil a Šulcovu pumelenici v poslední minutě vytěsnil naprosto famózně. Vyhráli jsme, ale kdyby Nučice proměnily jen třetinu vyložených šancí, bylo to úplně opačně. Velké poděkování klukům, že celý zápas poctivě odmakali.

TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Nejde to popsat jinak, než že jsme v Kouřimi ztratili tři body. Od začátku jsme hráli dobře a měli několik vyložených příležitostí. Bohužel jsme nebyli dnes tak produktivní. Domácí nám v prvním poločase jednou utekli a byla z toho penalta. My jsme z posledního nákopu v prvním poločase dostali taky možnost penalty a bylo vyrovnáno. Druhý poločas jsme udělali jednu chybu, kterou domácí využili a šli do vedení. Bohužel si ho pohlídali až do konce. My měli zase několik vyložených příležitostí a břevno v poslední minutě. Smůla a smůla. Chválím kluky za kvalitu bojovnost a nasazení. Soupeřova brankáře za zákroky, které domácím vyhráli všechny body.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Královský [-] , T. Dufek [-] , L. Kocián [-] , M. Snížek [-] , P. Jirků [-] , R. Světnička [-] , T. Novák [-] , M. Navrátil [-] , V. Keltner [-] , T. Svoboda [-]

TJ Nučice
T. Rybák [-] - D. Kočí [-] , M. Šulc [-] , J. Souček [-] - M. Chromý [-] , T. Vlasák [-] (36. P. Bradáč [-] ) - J. Novák [-] , F. Kubalík [-] - P. Zápotocký [-] , K. Hurtík [-] , J. Vedral [-]

ŽK: 35. M. Navrátil , 72. P. Jirků , 83. P. Královský - 38. M. Šulc , 41. D. Kočí , 56. P. Zápotocký .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PIKNER Roman - KOSMATA Daniel (N), KOČÍ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2022 14:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 12:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 11:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 10:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 10:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 17:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 07:29
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích