Penaltová tečka! Červené Pečky - Ratboř 0:1


Branky


88. R. Biško (p.)
12

Utkání dvou ambiciozních týmů přívítalo Červenopečecké hřiště. Domácí si chtěli udržet neporazitelnost na jejich stadionu, zatímco hosté by rádi přivezli body z venkovního hřiště. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Domácí byli sice jasným favoritem na vítězství, ale nunto zmínit, že jim chyběla spousta hráčů. Trenér Křelina se tak musel spolehnout na pomoc hráčů z rezervního týmu.

Prvním zápisem do statistik byla žlutá karta v 18. minutě pro hostujícího Hrstku. Na žluté karty bylo srovnáno o 6 minut později, kdy byl napomenutým hříšníkem domácí Holzbauer. 

Pokud se ptáte na šance, tak vám odpovím v literárním nádechu. Zkrátka a jasně, šance by v dějinách prvního dějství neobjevil ani James Cook.

Do kabin se tak šlo za stavu 0:0, co se týče žlutých karet, tak bylo skóre 1:2.

Po gólech hladoví fanoušci s naštěstí mohli spravit chuť v místní Restauraci na hřišti, avšak zaplní klobása duševní gólové prázdno?

 

Dvě červená a jedna pětka

Ač nebylo k vidění mnoho gólových šancí, ani jeden z trenérů se nerozhodl obměnit sestavu. Do druhého dějství tak vběhlo stejných dvaadvacet fotbalistů.

Scénář byl velice podobný tomu z prvního poločasu. Opticky se však dal rozlišit lepší tým. Hosté měli více hry, jenže se nemohli dostat do šancí. 

Zívající divák v ochozech vždy jen pootevřel oči, když viděl žlutý kartónek plout z kapsy rozhodčího Nágla. Chybělo koření fotbalu. Chyběly góly. Každý nestranný fanoušek si jistě přál akci, dynamiku, zkrátka a jednoduše, aby se už něco dělo.

Ovšem za takovou gradaci děje, jakou nabral závěr zápasu, by se nestyděl ani ten nejlepší autor detektivek.

Dvě minuty před koncem nařídil rozhodčí Nágl penaltu pro hosty. Velezkušený Radek Biško bezpečně proměnil a rozhodl zápas ve prospěch svého týmu. Logická frustrace domácích hráčů praměnila ve dvě červené karty. Za kritiku hlavního rozhodčího se po druhé žluté kartě poroučel ze hřiště Přiklopil, kterého o minutu později následoval za ostrý zákrok kapitán/trenér Křelina.

Více se už nestalo. Zápas skončil těsnou výhrou Ratboři 1:0

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Trenér Lukáš Křelina: Moc se mi zápas nechce ani hodnotit, chci poděkovat klukům z béčka, že nám přišli pomoct. 88 min. Ratboř opticky lepší, ale bez gólových šancí. Rozhodl tedy rozhodčí Nágl, který jinak 80 minut pískal skvěle. Odpískal na nás v poslední minutě, „hroznou“ penaltu, a ještě nám vyloučil dva hráče. Do zápisu po utkání uvedl ještě úplně jiná jména. Myslím, že ani Ratboř neměla dohrát v plném počtu. Mrzí mě první prohra doma, ale asi bodovat nešlo. Ratboři děkuji za pěkný zápas a gratuluji k vítězství.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: NÁGL Petr - ZUZA Miloš (N), BENC Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 10. 2022 22:05
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 12:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 11:13

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 10:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 10:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 17:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 07:29
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích