Domácí výhra! Velký Osek - Červené Pečky 3:0


Branky


12

Souboj o první flek, pěkný fotbal. To se očekávalo od zápasu prvních Červených Peček se druhým Osekem. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Deset na deset

Do šlagru kola lépe vstoupili domácí. Aktivita na kopačkách jim umožňovala kontrolovat první minuty zápasu. Prvním zápisem do statistik byla žlutá karta pro domácího Mareše, který tak od 10. minuty hrál v karetním ohrožení. Kolonku žlutých karet za hosty načal Kulhánek v 21. minutě. Na žlutá napomenutí bylo srovnáno. 

Jinak tomu nebylo ani po 35. minutě, ve které obrželi kartu jak domácí Karban, tak i hostující Rauch. Měla to být však jen předzvěst toho, co se stalo o 5 minut později.

Za urážlivé výroky vyfasoval domácí Koška přímou červenou, zatímco hostující Svoboda ji získal za šlápnutí na soupeře. Rozhodčí Freund tak v jedné minutě poslal oba týmy do deseti hráčů.

Přesilovku na konci prvního poločasu využil domácí Zdeněk Novák. Ve 45. minutě využil individuální chyby a trefil banku na 1:0. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Nedáš, dostaneš

Do druhého dějství se šlo bez jakékoliv změny v hráčském obsazení. První velkou šanci měli hosté. Ve stoprocentní šanci se jim srovnat nepodařilo, tudíž přišel trest. V 60. minutě potrestal individuální chybu domácí Karban. 2:0

Červeným Pečkám se zkrátka nedařilo, nehrály dobře. Naopak osečtí byli na koni. Lépe si dokázali poradit v 10 hráčích. Tenhle fakt v 76. minutě potvrdil střídající rychlík Tvrzník. Teprve sedmnáctiletý mladík pečetil výhru domácích brankou na 3:0.

Více branek utkání nepřineslo a domácí se tak mohou radovat z cenné výhry, zatímco pro Červené Pečky to znamená první prohru v sezoně. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Sportovní ředitel Zdeněk Novák st.: V zápase o čelo tabulky jsme podali velmi dobrý výkon. Jedinou kaňkou je poměrně dost neproměněných šancí.

FK Červené Pečky
Trenér Lukáš Křelina: První porážka v sezoně, ale naprosto zasloužená. Domácím gratuluji k Vítězství. První poločas domácí byli jasně lepší, kdy dali gól ve 45. min. po individuální chybě našeho hráče. Druhý poločas se hra vyrovnala. My nedali tisíciprocentní šanci za stavu 1:0, poté nám domácí pomezní odmával offside, který viděl jen on. Zanedlouho Gol na 2:0, který jsme soupeři opět darovali. Jsem zklamaný z přístupu některých hráčů. Máme plno zraněných, nedá se s tím nic dělat. Na venkovní zápasy jezdíme pouze na výlet. Nehrajeme dobře.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: FREUND Karel - HOŠEK Václav (N), ZUZA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 10. 2022 22:48
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza