2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí vítězně! Nučice - Krakovany 2:0


Branky


11

Do dalekých Nučic přijeli hostující Krakovany. Tabulkově byl favorit spíše hostující tým, ale fotbalové kliše správně říká, že z venku se body vozí těžko. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Je to dobrý, trenére

Neexistuje tým, co by nechtel vstřelit první gól. Máte tzv. klid na práci, sebevědomí. Domácím se podařila vsítit branka již ve druhé minutě. Lob Kubalíka znamenal vodu na mlýn taktice domácích. 

Poté se zápas odehrával bez vyložených šancí. Za zmínku stojí čtyři žluté karty, které přinesl první poločas. Dvě na každé straně. Rozhodčí Löwe musel řešit spousty nedovolených zákroků, které hru nepříjemně kouskovaly.

Ve 30. minutě běžel hostující Sixta sám na brankáře, avšak minul.

Více už první dějství nepřineslo a do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí výběr.

Pojistka

Domácí trenér Petr Samek připravil do druhé půle jedno střídání. Kapitána Chromého, stěžejního hráče domácí skvadry, nahradil Hervert. Šlo spíše o vynucené střídání, než o planovaný taktický záměr. 

Krakovany se sice tlačily do zakončení, ale obrana Nučic fungovala jako dobře namazaný stroj, který jistil branář Rybák. Nakopávaná dlouho ne a ne vyústit v branku. 

Světlým momentem pro domácí byl návrat Chvojky, který zasáhl do ostrého zápasu zhruba po měsíci. Ani on však nedokázal zvrátit dění zápasu.

 V 71. minutě chyboval hostující Myška s Černým, a domácí Novák zvýšil na 2:0.

Zápas se poté již jen dohrával a výsledek 2:0 pro domácí byl konečný.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Přijel k nám soupeř, který byl v tabulce nad námi, ale kluci celý zápas plnili pokyny a taktiku, kterou jsme vymysleli. Hned na začátku zápasu jsme se dostali do vedení. Potom byl zápas bez vyložených příležitostí a odehrával se většinou mezi vápny. Hra byla plná soubojů a faulů. Oba týmy začaly balón pouze nakopávat. Naše obrana v čele s brankářem, ale žádný gól soupeři nedovolila. My jsme naopak individuální akci našeho útočníka dali pojistku. Hráče chválím za bojovnost a nasazení. Vítězství bylo zasloužené a celý zápas jsme měli pod kontrolou. Pozitivní je nula vzadu, a to, že góly dali oba naši útočníci.

TJ SK Krakovany
Hráč Jan Špinka: Zapas se nám nepovedl. Bez vstřelené branky se vyhrát nedá. Vzhledem k tomu, že z posledních 6 zápasu v Nučicích nás 5krát pískal rozhodčí Löwe, tak to ani nechci komentovat. Budu věřit, že to je jen náhoda. Teď nás čekají Libodřice, tak to zas bude kovbojka.



Sestavy


TJ Nučice
T. Rybák [-] - D. Kočí [-] , L. Kulhavý [-] (31. P. Nevšímal [-] ) , M. Šulc [-] , J. Souček [-] , J. Vedral [-] - M. Chromý [-] (46. J. Hervert [-] ) , J. Jelínek [-] , T. Vlasák [-] - F. Kubalík [-] (89. K. Hurtík [-] ) , J. Novák [-] -

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - P. Myška [-] , A. Hojda [-] , M. Kutil [-] , O. Černý [-] (83. L. Neruda [-] ) - A. Dostál [-] , P. Strejcius [-] (79. Z. Vodvářka [-] ) , P. Kozel [-] - T. Sixta [-] (59. D. Chvojka [-] ) , J. Oberreiter [-] - D. Horák [-] (88. J. Špinka [-] )

ŽK: 20. L. Kulhavý , 31. M. Chromý , 58. J. Souček , 65. D. Kočí , 90. K. Hurtík - 12. P. Myška , 28. P. Kozel , 61. A. Hojda , 88. J. Oberreiter .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: LÖWE Vilém - HOUDEK Petr (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů