B. Uman 76.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 17:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deštivé utkání s jasným průběhem! Štítary - Český Brod 1:3


Branky


17

Nedělní podvečer přinesl souboj týmů v dobrém rozpoložení. Štítary před týdnem vyloupily Liblice a Český Brod v penaltovém drama přetlačil Červené Pečky. Očekávala se kvalitní podívaná. Znalci Okresního přeboru na Kolínsku se taktéž těšili na výkon domácího Opolzera, který se po dlouhé stopce vrátil do okresního kolotoče. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mládí vpřed

Od prvních minut bylo jasné, že na sebe narazily dva týmy, které sází na dravé mládí. Zatímco Český Brod má tři zkušené borce, doplněné o mladou krev, Štítary jsou ještě radikálnější. 

Věkový průmer domácí základní sestavy byl 23 let, nutno dodat, že ho výrazně zvedá dvaatřicetiletý mladík Lepší v bráně. 

Gólový účet načal hostující Vymazal, který střelou z velkého vápna nedal Lepšímu šanci. 0:1 

Poté následovala kombinační pasáž, ve které vynikaly jen žluté karty. Pokud by se skóre počítalo na žluté napomenutí, poločas by skončil 2:1 z pohledu domácí skvadry.

Nedá se říci, že by nebyly k vidění šance, ale buď ztroskotaly na nekvalitě v zakončení, nebo si poradili brankáři obou týmů. Poločas tak skončil 0:1.

 

 

 

Červená

Domácí lodivod Karel Kozdera udělal do druhého dějství jednu změnu. Juřicu nahradil Kovařík. Štítary potřebovali sílu dopředu a blonďatý útočník/záložník byl logickou volbou.

Nicméně byl to Český Brod, který nadále kontroloval zápas. Takticky výborně připravený tým se opíral především o Vokáče, který zahrál skvělý zápas.

Stav 0:1 je zrádný, to domácí hráči dobře věděli, jenže v 57. minutě přišla krutá rána. Kapitán opuští loď poslední, tohle rčení neplatilo u domácího Hořeního. Po druhé žluté předčasně opustil hřiště a Český Brod čekala zhruba půlhodinová přesilovka. Nedlouho poté vstřelil branku hostující Vokáč a v 62. minutě to již bylo 2:0 pro hosty.

Špetku radosti domácím fanouškům přinesl alespoň návrat domácího střelce. V 51. mintě přenechal Huleš místo Opolzerovi, který tak nastoupil poprvé od června. Děj utkání se mu však zvrátit nepovedlo.

Když o 9 minut pozdějí vstřelil Vokáč svůj druhý gól v utkání, bylo jasné, že Štítary mají před sebou takřka neřešitelný úkol, pokud chtějí v tomto utkání bodovat. 

Jikřičku nadějě vykřesal v 76. minutě domácí Benjamin Uman, ale to bylo v zápase poprvé a naposledy, kdy se domácí hráč zapsal do listiny střelců.

Hostující tým si již výsledek pohlídal a odváži si výhru 3:1.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Český Brod C
Trenér Miroslav Šmejkal: Dneska bych chtěl pochválit celý tým, přesně to, co jsme si řekli v kabině, jsme od začátku hry plnili na jedničku, a tím jsme byli od začátku až do konce dominantním týmem, mohli jsme přidat i další branky, ale bohužel branku jsme už nepřidali a výsledek skončil 1:3.



Sestavy


Štítarský SK
M. Lepší [-] - J. Vlášek [-] , S. Uman [-] (73. P. Kratochvíl [-] ) , B. Uman [-] , M. Kršňák [-] , J. Miškovský [-] , S. Huleš [-] (51. T. Opolzer [-] ) , O. Nejman [-] , F. Hoření [-] , M. Juřica [-] (46. M. Kovařík [-] ) , K. Šín [-]

SK Český Brod C
J. Hrdinka [-] - J. Dlabal [-] (85. L. Rypl [-] ) , M. Kratochvíl [-] , M. Vokáč [-] , J. Čurgali [-] (75. M. Kohout [-] ) , J. Veselý [-] , J. Hochman [-] (69. T. Kalfas [-] ) , T. Čermák [-] (89. M. Kašpar [-] ) , J. Bouma [-] , M. Šermauer [-] , M. Vymazal [-]

ŽK: 24. O. Nejman , 37. F. Hoření - 39. M. Šermauer , 79. T. Kalfas , 84. M. Kohout . ČK: 57. F. Hoření .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - SUDEK Vladimír (N), JANIČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jonathan Mensatoris

Expert: Jakub Brdíčko
Tip experta: výhra hostů

Český Brod přehraje mladý tým Štítar.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích