0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků ovládly Cerhenice! Velký Osek - Cerhenice 5:6pp


Branky


12

Zápas noviců v soutěži vyhrál šťastnější tým. Velký Osek držel míč a snažil se dobývat, zatímco cerheničtí hrozili z nebezpečných brejků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance ano, góly nikoliv

Bylo jasné, že to bude tuhý boj. Střetly se dva nejlepší celky z III. třidy minulé sezony. 

Osek měl na začátku zápasu velké šance, avšak buď byl proti hostující brankář, nebo se zkrátka ofenzivním hráčům Viktorie nepovedlo akce dotáhnout do zdárného konce. Hosté odpovídali brejokvými situacemi, ale počínali si dost podobně jako jejich soupeř.

Hrálo se tak čistě, že rozhodčí Löwe nemusel tasit žlutý kartónek ani jednou v celém poločase. Zkrátka na sebe narazily dva skvělě takticky připravené mužstva, kterým zachytali brankáři. Schylovalo se tak k remíze.

Karet přibylo, branek nikoliv

Druhé dějství začalo ve stejném hávu jako to první. Osek držel míč a Cerhenice se snažily rychlými kontry otevřít gólový účet v utkání. 

Oba trenéři do druhé pětačtyřicetiminutovky vyslali nové hráče. Domácí Novák pustil na hřiště Mareše, zatímco jen v kabině zústal hostující Ondřej Puk, místo kterého vyběhl na osecký pažit Čerych.

Branek jsme se sice nedočkali, ale začalo se žlutit. Čtyři žluté napomenutí na straně Cerhenic, naproti tomu pouze jedno napomenutí v domací skvadře. 

Necelých sto diváků pozorovalo trenéry obou mužstev, jak se snaží něco změnit a dovést svůj tým k tolik kýžené brance. Ale ani další střídání nedopsala gólovou tečku v základní hrací době. Šlo se do penalt.

Penaltová loterie

V téhle penaltové loterii se výherní los setřel tým Cerhenic a do své vísky si odváží o bod více než soupeř z obce proslulé minerálními prameny. 5:6pp z pohledu Velkého Oseka



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Sportovní ředitel Zdeněk Novák st.: Po celou dobu jsme byli lepším týmem, hosté hrozili pouze z brejků, které je nutno dodat byly velice nebezpečné. Hlavně nás mrzí neproměněné šance ze začátku zápasu. V penaltách je to již loterie, štěstí se přiklonilo k soupeři, a tak jsme zbytečně ztratili 2 body.

Olympia Cerhenice
Záložník Jakub Kuchař: Bohužel jsme museli do zápasu nastoupit bez našeho strůjce hry Lukáše Slezáka a s taktikou důsledné obrany na tomto velkém hřišti s vyvíjením protiútoků na naše rychlé útočníky. Prvních dvacet minut na nás Osek vyvinul vysoký tlak, kterému jsme se bránili, poté jsme začali hrozit z brejků, bohužel bez proměňování šancí, ve velké příležitosti byl ke konci poločasu Jiří Puk, který šel sám na gólmana, ale neuspěl, v závěru ještě Ondřej Puk měl na hlavě gól. Do druhého poločasu jsme nastoupili lépe, hosté začali chybovat. Bylo k vidění celkem dost šancí z obou stran, kupodivu tak zápas skončil bez branek. Penaltový rozstřel vyšel pro nás šťastněji, vezeme si 2 cenné body. Na závěr bych chtěl říci, že se pro nás vstup do nové sezóny vyvíjí relativně dle představ trenéra.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - M. Koška [-] (64. L. Lylo [-] ) , J. Karban [-] , S. Karban [-] (87. M. Černý [-] ) , F. Řehák [-] , O. Sodoma [-] , A. Novák [-] , J. Žilka [-] , Z. Novák [-] (46. J. Mareš [-] ) , Š. Šmiřák [-] , T. Kalaš [-]

Olympia Cerhenice
I. Procházka [-] - D. Nykodym [-] , M. Doubek [-] (84. J. Novotný [-] ) , O. Puk [-] (46. J. Čerych [-] ) , M. Novotný [-] , P. Gacka [-] , J. Kuchař [-] , T. Basarab [-] (77. V. Hanuš [-] ) , J. Puk [-] , K. Charouzek [-] , M. Kaše [-]

ŽK: 82. T. Kalaš - 50. M. Doubek , 55. D. Nykodym , 66. J. Kuchař , 82. M. Kaše .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LÖWE Vilém - HOŠEK Václav (N), ZÁRUBA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jonathan Mensatoris

Expert: Jaroslav Mašín
Tip experta: výhra domácích

Očekávám velmi vyrovnané utkání, po penaltách zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích