M. Doubek 20.
M. Novotný 34. (p.)
O. Puk 38.
J. Puk 54.
O. Puk 79.
5:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia Cerhenice v přestřelce porazila Štítary 5:3


Branky


20. M. Doubek , 34. M. Novotný (p.) , 38. O. Puk , 54. J. Puk , 79. O. Puk - 9. S. Uman , 57. B. Uman , 83. F. Hoření
9

V zamračeném odpoledne přivítala dommácí Olympie tým nedalekých Štítar. Nováček v Okresním přeboru nakonec, i díky troše štěstí, zvítězil 5:3 a odnáší si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní vstup Štítar

Prvních 20 minut bylo jasné, že lepším týmem jsou hosté. Když v deváté minutě skóroval starší z bratrů Umanů, znamenalo to brzké vedení týmu z předměstí Kolína.  To bylo však jen odšpuntování strhujícího zápasu. 

Když domácí srovnali v minutě dvacáté, nutno dodat, že minimálně sporným gólem, platonický tlak Štítar byl rázem pryč. Cerhenice diktovaly hru a zásluhou Novotného s Ondřejem Pukem, se jim podařilo do poločasu upravit skóre na 3:1 v jejich prospěch.

 

 Tři branky, jedna penalta, spoustu šancí - to byl první poločas ve zkratce. Ve stejném trendu se pokračovalo i ve druhém dějství.

Hurá fotbal z obou stran

Tentokráte se role vyměnily. Cerhenice jasně ovládly vstup do druhého poločasu. Nástup korunoval gólem v 54. minutě Jiří Puk. Vedení o tři branky dodalo domácím tolik kýžený pocit klidu a na hřišti to bylo znát. Hrál se hurá fotbal plný šancí na obou stranách, avšak sebevědomější byli domácí. Nicméně netrvalo to přílíš dlouho. 

 

V 57. minutě rozčísl zamračený podvečer nádherným přímákem Benjamin Uman, bratr autora první branky zápasu. Ovšem záblesk světla utnul deset minut před koncem svým druhým gólem v zápase Ondřej Puk, a zdálo se být hotovo. Dvougolový Ondřej Puk uzavřel své střelecké konto v zápase nádherným přimým kopem.

 .

Štítary se nevzdaly. Podpořeni spolehlivým výkonem brankáře Lepšího, snažili se alespoň korigovat skóre. Což se jim, zásluhou Filipa Hořeního v 83. minutě povedlo.



Ohlasy k zápasu


Olympia Cerhenice
Záložník Jakub Kuchař: Na můj vkus se zapas odehrával ve vysokém tempu, nahoru dolů. Gólových příležitostí bylo k vidění na obou stranách. Pro nás určitě důležitý první poločas, kde jsme dokázali zvrátit výsledek z 0:1 na 3:1.

Štítarský SK
Trenér Karel Kozdera: Podle mě to bylo vcelku vyrovnané utkání, ve kterém byli domácí důraznější v osobních soubojích a efektivnější v proměňovaní šancí. Ale to je fotbal. My si vypracovali také poměrně dost šancí, které bohužel pro nás gólem neskončily. Ale věřím. že nás každý takový zapas posune a kluci získají další potřebné zkušenosti. Máme možná nejmladší tým v soutěži s velkou perspektivou a jsem přesvědčený, že budeme nepříjemným soupeřem pro všechny týmy.



Sestavy


Olympia Cerhenice
I. Procházka [-] - M. Doubek [-] , O. Puk [-] , M. Novotný [-] (82. V. Hanuš [-] ) , P. Gacka [-] (62. J. Čerych [-] ) , L. Slezák [-] , J. Kuchař [-] , T. Basarab [-] (62. M. Škopek [-] ) , J. Puk [-] , K. Charouzek [-] , M. Kaše [-]

Štítarský SK
M. Lepší [-] - F. Hoření [-] , S. Uman [-] , B. Uman [-] , J. Vlášek [-] , J. Miškovský [-] , S. Huleš [-] (66. M. Lepší [-] ) , J. Mašín [-] , O. Nejman [-] , P. Pýcha [-] , K. Šín [-] (73. M. Jandák [-] )

ŽK: 14. J. Kuchař , 35. O. Puk - 10. F. Hoření , 18. B. Uman , 74. M. Jandák .
Počet diváků: 79. Rozhodčí: FREUND Karel - ZÁRUBA Petr (N), KUNÁŠEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích