Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libodřice uhájily výhru i v devíti


Branky


0

Derby dvou blízkých soupeřů slibovalo napínavou podívanou, diváckou kulisu a velkou bitvu na hřišti. Vše se do puntíku splnilo. Na hřišti se jiskřilo a domácí po dvougólovém vedení z prvního poločasu výhru uhájili i přes dvojnásobné vyloučení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobře rozehraný zápas pro domácí

Domácí tým začal velice aktivně, hlavně agilní Marek Hrstka zatápěl plaňanské obraně. V první šanci selhal, ale druhou už nezadržiitelně proměnil - 1:0. Hosté se postupně osmělili, ale Koláře v bráně Libodřic se jim překonat nepodařilo. Tvrdá a důrazná hra se odbývala převážně mezi oběma šestnáctkami a jitřila emoce kolem hřiště. Po nesmyslném a hrubém faulu domácího Pavla Škopka se červenalo v rukách sudího Zdeňka. A zdálo se, že hosté budou mít naději korigovat. Ale situaci jim ještě více zkomplikoval domácí Ladislav Němec, který hlavou ještě před koncem poločasu skóroval po rohovém kopu - 2:0.

Neproměněné šance Plaňan vedly ke konečné porážce

Do druhého poločasu šli hosté odvážně a hned po dvou minutách se prosadil jejich nejlepší hráč v tomto utkání Tomáš Proskočil, který snížil po rohovém kopu na 2:1. A na domácí branku se valil útok za útokem. Mnoho akcí ale končilo před vápnem libodřických a nebo na tyčích brankové konstrukce. Aktivně se zapojoval hlavně střídající Lukáš Debnár, ale své šance také nepřetavil ve vyrovnávající gól. V 61. minutě byl navíc vyloučen další hráč domácích. Po dvou žlutých kartách se předčasně poroučel do sprch Miroslav Šafránek. Pokud by si někdo myslel, že je vyrovnání na dosah, tak se pletl. Borci Libodřic se zatáhli a "zaparkovali před branku Koláře autobus". A také hrozili z nebezpečných brejků. První akci Marek Hrstka nedotáhl do konce, ale v druhé již uspěl, když udělal kličku gólmanovi a skóroval - 3:1. Na 4:1 zvýšil opět po brejku Filip Šafránek. Hosté již jen korigovali na 4:2 a střelcem ze skrumáže byl opět Tomáš Proskočil.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
FK Libodřice, Radek Šafránek: Začátek utkání byl z naší strany dobrý, podařilo se nám skórovat. Navíc jsme v závěru přidali druhý gól. Utkání hodně ovlivnilo dvojí vyloučení za zbytečné fauly. Přesto jsme obětavou hrou dokázali Plaňany držet mimo dostřel naší branky a z brejků jsme zvýšili až na 4:1. Hosté sice ještě dali branku, ale to už nemělo žádný vliv.

TJ Sokol Plaňany
TJ Sokol Plaňany, Tomáš Freund: Myslím, že jsme byli lepším týmem než domácí, ale bohužel jsme neproměnili svoje šance. Nastřelené dvě tyčky, břevno. Navíc jsem přesvědčen, že třetí a čtvrtý gól domácích padly po zahrání rukou, resp po ofsajdu, což bohužel rozhodčí posoudil tak, jak posoudil. Ale měli jsme proměnit své šance a mohlo být vše jinak.



Sestavy


FK Libodřice
M. Kolář [-] - D. Hrodek [-] - P. Heverle [-] , P. Mikeš [-] (57. A. Heverle [-] ) , M. Šafránek [-] , M. Müller [-] , M. Hrstka [-] (84. L. Lanc [-] ) , P. Škopek [-] , L. Němec [-] , L. Pohanka [-] , M. Hovorka [-] (69. F. Šafránek [-] )

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - B. Mbemba [-] (46. J. Kruliš [-] ) , P. Brecík [-] , V. Javorský [-] (81. P. Nágl [-] ) , P. Břichnáč [-] , M. Bug [-] (46. L. Debnár [-] ) , M. Freund [-] , M. Vinš [-] , T. Proskočil [-] , M. Švehla [-] , J. Kozdera [-] (64. M. Češner [-] )

ŽK: 13. M. Šafránek - 52. M. Freund , 74. M. Češner . ČK: 40. P. Škopek , 61. M. Šafránek .
Hráči zápasu: P. Heverle - T. Proskočil .
Místo: FK Libodřice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Zdeněk Josef - NĚMEC Ladislav (N), VOLAVKA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.