1:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opět v oslabení a zvovu výhra


Branky


7. P. Kozel - 24. M. Hrstka , 38. M. Hrstka , 39. M. Hrstka
0

V šestém kole se na hřišti v desátých Krakovan představily dosud jedenácté Libodřice. Oba loňské zápasy vyhráli Krakovany, ale tentokrát dokázaly Libodřice i v deseti uhájit cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neudrželi vedení

Krakovany začaly dobře, měly více ze hry a již v páté minutě se ujaly vedení po akci Petra Kozla - 1:0. Nadále měli domácí tlak, ale bezzubý. Akce končily chybnou přihrávkou nebo nedůrazem v šestnáctce soupeře. A v dresu hostí začal svůj zápas hráč s číslem devět na zádech, Marek Hrstka. Byl k neudržení a brejková hra Libodřic mu náramně vyhovovala. Poprvé se prosadil ve čtyřiadvacáté minutě, kdy vyrovnal na 1:1. Šest minut před koncem poločasu vsítil během dvou minut další dvě branky a otočil skóre na 1:3. V závěru poločasu byli hosté lepším celkem, na domácích hráčích byla vidět křeč a nedařilo se nic dotáhnout do konce.

Marný tlak domácích

Do druhé půle vstoupili domácí tlakem. Bohužel stále bez zakončení. Libodřice se celý druhý poločas bránily, držely vedení 1:3 a pouze odkopávaly míče. Marná snaha domácích byla patrná, přihrávky se nedařily, finální zakončení tragické. Rovněž tak libodřický výkon se soustředil pouze na bránění výsledku. Diváka druhý poločas vůbec nemohl potěšit. Vyloučení Davida Mlázovského za faul zezadu deset minut před koncem utkání jen podpořilo urputnou snahu Libodřic o udržení výhry. Zatáhly se v deseti před vápno a odkopávaly. Jak se říká - hosté zaparkovali autobus na velkém čtverci. Protože domácí žádnou ze svých pološancí využít nedokázali, z výhry se radovali hosté. Krakovany po tomto kole zůstávají jedenácté, Libodřice se posunuly na sedmou pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Luboš Kubíček, sekretář SK Krakovany: Sice jsme rychle vedli, ale o vedení jsme do konce poločasu přišli, když jsme nepokryli nejlepšího hráče hostů Hrstku. A v druhé půli to byl jen zmar. Hostése bránili a my jsme ten val nedokázali překonat.

FK Libodřice
Miroslav Šafránek, trenér FK Libodřice: Prohrávali jsme, ale díky Markovi Hrstkovi jsme to otočili. Domácí byli lepší, ale my jsme pozorně bránili a více méně jen odkopávali. Zase máme vyloučeného, ale byl to faul zezadu. Jen kdyby to tak alespoň posuzovali všichni rozhodčí. Možná v oslabení budeme slavit výhry častěji (úsměv)...



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - D. Kubánek [-] (46. M. Skokan [-] ) , L. Jelínek [-] , A. Jaborský [-] , J. Gerhát [-] - L. Neruda [-] (86. V. Novotný [-] ) , P. Fejl [-] (46. J. Pospíšil [-] ) , M. Věříš [-] (89. S. Šindelář [-] ) , P. Kozel [-] - T. Sixta [-] , J. Špinka [-] (46. J. Robovský [-] )

FK Libodřice
M. Kolář [-] - D. Mlázovský [-] , M. Müller [-] , L. Němec [-] , M. Škopek [-] (80. L. Lanc [-] ) , M. Pánek [-] (55. R. Medlen [-] ) , L. Pohanka [-] , M. Šafránek [-] (50. F. Šafránek [-] ) , D. Hrodek [-] , M. Hrstka [-] , P. Heverle [-]

ŽK: 60. M. Věříš , 74. T. Sixta - 52. D. Hrodek , 68. F. Šafránek . ČK: 84. D. Mlázovský .
Hráči zápasu: M. Hrstka .
Místo: SK Krakovany. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Voborník Josef - KUBIČEK Luboš (N), SVOBODA Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.