4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po vlažném začátku jasná výhra domácích


Branky


0

Poslední Konárovice nastoupily v Libodřicích proti rozjetému domácímu celku. Papírově se zdálo vše předem jasné, ale začátek utkání nachytal libodřické borce v nedbalkách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první skórovali hosté

Laxně a velice zvolna vstoupili domácí do utkání a to se jim po čtvrthodině hry vymstilo. Z nenápadné akce šokoval domácí hráče i diváky Radek Pokorný, který překonal Miloše Kováře v brance Libodřic - 0:1. Tento gól však nepřinesl svěží vítr do plachet Konárovicím, ale naopak probudil libodřické fotbalisty. A netrvalo dlouho, kdy bylo skóre opět vyrovnané. V sedmnácté minutě se ze skrumáže před brankou prosadil David Hrodek - 1:1. Postupně začal narůstat tlak borců z Libodřic, ale různé náznaky šancí se nedařilo dotáhnout do finální fáze. A tak ještěže mají domácí ve svém dresu rychlíka Marka Hrstku. Několik minut před přestávkou pláchl tak jak to on umí z půlící čáry, všechny nechal za sebou a nekompromisně strhl vedení v zápase na stranu Libodřic - 2:1.

Po rychlém gólu se druhý poločas jen dohrával

Jak první poločas skončil tak druhý začal. Hned v první minutě se k rychlému brejku dostal opět Marek Hrstka a zvýšil náskok domácích na 3:1. Domácí vědomi si svého náskoku zvolnili tempo a hosté se pokoušeli o zdramatizování zápasu. Jenže domácí poctivě bránili, nepouštěli Konárovice do žádného ohrožení Kolářovy branky. Nutno podotknout, že snaha o tlak se hostům příliš nedařila. Pět minut před koncem hrací doby utnul jejich šance nadobro opět Marek Hrstka - 4:1, završil tak svůj hattrick a dostal se na metu dvanácti branek v sezóně. Konárovice se tak stále krčí na dně tabulky a Libodřice jsou po tomto kole na páté pozici.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Vedoucí FK Libodřice, Radek Šafránek: "Začali jsme hodně vlažně jakoby se nám nemohlo nic stát. A z ničeho nic jsme prohrávali. Naštěstí jsme téměř vzápětí vyrovnali a před půlkou dali na 2:1. Hned na začátku jsme Hrstkou po jeho úniku zvýšili a zápas se pak už jen dohrával."




Sestavy


FK Libodřice
M. Kolář [-] - M. Hovorka [-] , F. Šafránek [-] (79. L. Lanc [-] ) , M. Müller [-] , L. Němec [-] , M. Pánek [-] (56. J. Košík [-] ) , L. Pohanka [-] , M. Šafránek [-] , D. Hrodek [-] , M. Hrstka [-] , P. Heverle [-]

TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - L. Kahoun [-] , P. Jandák [-] , M. Černík [-] , M. Brunclík [-] , R. Pokorný [-] (62. M. Patočka [-] ) , M. Havlíček [-] , P. Kopecký [-] , L. Sojka [-] , J. Pokorný [-] (44. F. Žídek [-] ) , M. Vokoun [-]

Hráči zápasu: D. Hrodek , M. Hrstka .
Místo: FK Libodřice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: HERDA Eduard - NĚMEC Antonín (N), POLÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.