0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice vyhrály nejtěsnějším rozdílem


Branky


12

Benešov doma prohrál o jednu branku s Vávrovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Do Dolního Benešova zavítalo ke svému zápasu mužstvo z Vávrovic. Na hřišti se hrála vyrovnaná partie na obě strany. Už v první minutě vysunul Jakub Lichovník Štencela, jehož kroucenou střelu vyhlavičkoval domácí obránce z branky. Za dvě minuty přetažený centr Stříbného na Kostku zakončil druhý jmenovaný nedůraznou střelou. V 7. minutě vystřelil domácí Sobek z úhlu, ale jen orazítkoval tyčku. Ve 20. minutě se řítil na domácího brankáře sám Jakub Lichovník, ale Kramář jeho pokus vyškrábl na rohový kop. Z něho poslal hlavou Sebrala míč na Stříbného, jehož střelu Tesař zneškodnil. Ve 28. minutě střela domácího Sobka skončila na břevně. Za čtyři minuty překonal Kramáře lobem Chryczyk, ale branka nebyla pro ofsajd uznána. Poločas se pak už jen dohrál. 

Vávrovice daly jednu branku

Hned ve startu druhé půle centr Schneidera lízl Chryczyk vedle domácí tyčky. Rozhodující okamžik zápasu přišel sedm minut po pauze, když Daniel Klein poslal pas na Leváka, který se probil do velkého vápna a obstřelil gólmana Kramáře – 0:1. V 70. minutě pak Schneider udělal dva obránce,  a jeho centr si zpracoval Chryczyk a zamířil těsně vedle břevna. Za tři minuty opět selhal v brejku Jakub Lichovník. Čtvrthodinu před koncem přímý kop Večerka nastřelil do brankáře Górecki a dorážka Sobka skončila nad. Deset minut před koncem potáhl balon po lajně Chryczyk, a jeho centr si málem srazil do vlastní brány Spruch, ale Kramář pokus vytěsnil na roh. Hosté se pak zatáhli a domácí se snažili vyrovnat. Jejich tlak byl ale platonický a k úspěchu nevedl. 

 

Benešov jede příští kolo do Litultovic. Vávrovice zamíří do Budišova. 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): Pro mě obrovské zklamání tento zápas. Na to, že jsme měli celkem posílený mančaft, jsme si nezasloužili bodovat. Hosté jednoduchou hrou na nákopy vyhráli a ja jim gratuluji ke třem bodům.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Důležité body. Měli jsme jen jednoho hráče na střídání. Hra byla padesát na padesát. My jsme dali dva góly, jeden nám uznali a se štěstím jsme vyhráli.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
T. Kramář [-] - A. Sebrala [-] (56. A. Górecki [-] ) , M. Balavajder [-] (62. R. Paluv [-] ) , M. Kubes [-] (71. T. Miketa [-] ) , D. Sobek [-] , M. Večerek [-] , L. Stříbný [-] (46. M. Casey [-] ) , G. Zvara [-] , D. Štefek [-] , M. Spruch [-] , T. Koska [-]

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - D. Klein [-] , O. Halátek [-] , J. Schneider [-] , O. Levák [-] - T. Štencel [-] (8. M. Klein [-] ) , V. Pchálek [-] , J. Lichovník [-] , M. Schoppik [-] - J. Lichovník [-] , J. Chryczyk [-]

ŽK: 21. D. Sobek , 53. A. Sebrala , 65. G. Zvara .
Hráči zápasu: D. Klein .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - ČECH Zdeněk, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:24
Tomáš Holata

Expert: David Hertel
Tip experta: výhra domácích

Ačkoliv zde budou Vávrovice zřejmě zdatným soupeřem, Benešov si to doma pohlídá a hosté odjedou s prázdnou.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 14:31

Tip: výhra hostů