Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina dala bůra Benešovu


Branky


13

Benešov doma prohrál o čtyři branky se Štítinou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina udeřila na konci poločasu

Benešovská rezerva se stala hostitelem mužstva ze Štítiny. Prvních dvacet minut byli domácí lepším týmem. Hned v desáté minutě se dostal do vápna domácí Jašek, kterého ale Martin Vitásek v brance hostí vychytal. Další šancí neproměnil po dvaceti minutách domácí Jašek. Štítina se dostala do vedení až na konci prvního poločasu po rychlém brejku tři na dva, když po centru Laučka si nechtěně skluzem, ve snaze zabránit brance, poslal míč do vlastní brány Štefek – 0:1. Tato branka domácím mančaftem otřásla. 

Štítina výhru navýšila

Do druhé části domácí ve snaze o vyrovnání zcela otevřeli hru a Štítina toto nemilosrdně trestala dalšími brankami. V 57. minutě zachytil špatnou rozehrávku Juchelky Marek Vitásek, který přetlačil Kubesu a vyslal po lajně Laučka, který nahrávkou pod sebe vyzval k brance Grigarčíka, který z první napálil míč do brány – 0:2. Sedmnáct minut před koncem proběhl domácí obranou jako nůž máslem Sakmar a v pohodě pokořil brankáře Kubalu – 0:3. V 81. minutě se po lajně protáhl Sakmar, jehož střelu vyrazil Kubala ke Grigarčíkovi, jenž nezaváhal – 0:4. Domácí snížili až čtyři minuty před koncem, když po kombinaci Juchelky se Štefkem přenesl Štefek míč na druhou stranu na Caseye a ten vystřelil do protipohybu brankáře Martina Vitáska – 1:4. Poslední slovo měla Štítina, když Trušina poslal míč mezi dvěma beky na Marka Vitáska, který naznačil střelu a kličkou pokořil brankáře Kubalu – 1:5.

 

Dolní Benešov jede příští týden do Vřesiny. Štítina bude hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Jiří Polák (trenér): My jsme hráli fotbal úvodních dvacet minut, kdy jsme měli vést o dvě branky. pak dostaneme gól do šatny, a je po nás. Přestáváme hrát a běhat. Tak se okresní přebor prostě hrát nedá.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Je třeba podotknout, že skóre neodpovídá průběhu zápasu. Benešov hrál dobře, ale nám vyšlo na co jsme šáhli a určitě měli jeden ze svých šťastných dnů!!!!



Sestavy


FC Dolní Benešov B
M. Kubala [-] - A. Górecki [-] (62. J. Reichel [-] ) , M. Jašek [-] , L. Stříbný [-] (46. M. Casey [-] ) , M. Juchelka [-] , T. Koska [-] , R. Paluv [-] (76. T. Král [-] ) , M. Böhm [-] (73. T. Miketa [-] ) , D. Štefek [-] , M. Spruch [-] (76. V. Glogar [-] ) , M. Kubes [-]

TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - R. Grigarčík [-] , P. Kunczik [-] (81. T. Těžký [-] ) , M. Harasim [-] , T. Halška [-] , J. Gattnar [-] , O. Kurka [-] (59. M. Sakmar [-] ) , P. Stoklasa [-] , M. Vitásek [-] , M. Lauček [-] , V. Trušina [-]

ŽK: 5. P. Kunczik .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - JAKUBEC Josef, PŘIKRYL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jan Lichovník
Tip experta: výhra hostů

Další nováček soutěže, který ještě neokusil, jaké je to zvítězit v okresním přeboru, naopak Štítina po nepovedeném startu teď dvakrát zvítězila a v tomhle stylu bude pokračovat. Tip 2