1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbrankový zápas v Kostelci


Branky


0

Přestože šance k vidění byly, oba celky potvrdily, proč se nacházejí ve spodní polovině tabulky. Gól totiž nedokázal vstřelit ani jeden z nich, a tak se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zemětřesení v sestavách

Ani jeden z týmů nenastoupil k utkání kompletní - na domácí straně chyběla hned čtveřice hráčů (Klíma, Skorkovský, Skopka, Maistruc), ovšem na druhou stranu se po zranění vrátil na trávníky Doubek. Ani hosté nepřijeli kompletní a v základní sestavě se objevila hned dvojice nadějných dorostenců ročníku 2000 (!) Resl s Vitmajerem, na postu krajního obránce pak operoval původně brankář Binder. Žádné oťukávání se v počátečních minutách nekonalo, protože se rodila jedna šance za druhou. Více si jich vytvářeli hráči hostujícího celku, ti ale nemířili přesně, nebo ztroskotali na vynikajícím Polmanovi v domácí brance. Z kosteleckých šancí stojí za zmínku zejména únik Pazderky, který se řítil sám na bránu, ale jeho nájezd zůstal neproměněn. A když svou šanci nevyužil po Pazderkově centru ani Priatka, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Zahozené šance

Ve druhém poločase hýřili aktivitou v dresu Kostelce zejména bratři Temiakové. Nejprve se ke střele zpoza vápna dostal L.Temiak, jenže mířil doprostřed brány. Poté tentýž hráč u postranní čáry prošel přes tři hráče až před brankaře, který jeho střelu vyrazil ke K.Temiakovi, který ale mířil těsně vedle. Po standardní situaci se ještě dostal do šance K.Temiak, ale hlavou nemířil přesně. Šance si ale v průběhu poločasu vytvářeli i Bakovští a v jejich zahazování se předháneli zejména Mlynka s Vaňkem. Tu největší si ale hosté schovali na samotný závěr, kdy se sám na branku Polmana řítil Vaněk. Ovšem neuspěl, a tak v zápase plném šancí gól nepadl. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí a díky rozhodujícímu kopu Šimka berou důležitý bonusový bod a na svého dnešního soupeře tak ztrácejí již jen dva body.

 



Ohlasy k zápasu


SK Labský Kostelec
Lukáš Temiak - hráč Kostelce: Více tutových šancí si vytvořili hosté, ale i my jsme mohli skórovat. Podržel nás dnes skvělým výkonem brankář Polman, dva body bereme!

SK Bakov nad Jizerou
Jaroslav Maryška - trenér Bakova: Ze tří zápasů se soupeři ze spodku tabulky máme pouze 4 body, očekávali jsme více. Když už jsme dnes nevyhráli, s čímž jsem počítal, tak mě alespoň mile potěšil výkon dorostenců.



Sestavy


SK Labský Kostelec
K. Polman [-] - J. Šimek [-] , L. Chvátal [-] , J. Pajkrt [-] - K. Temiak [-] , T. Kopejska [-] , L. Temiak [-] - V. Hlavatý [-] , L. Pazderka [-] (62. M. Doubek [-] ) , M. Priatka [-] (72. O. Brodňanský [-] ) , M. Machka [-]

SK Bakov nad Jizerou
T. Louda [-] - J. Resl [-] , J. Binder [-] , L. Bláha [-] (83. D. Zahrádka [-] ) , V. Sedláček [-] - J. Kvapil [-] , T. Vitmajer [-] (66. L. Vávra [-] ) , R. Frélich [-] - M. Vaněk [-] , M. Mlynka [-] - M. Louda [-] (71. L. Kendík [-] )

ŽK: 72. L. Kendík , 76. M. Vaněk , 90. J. Kvapil , 91. R. Frélich .
Místo: SK Labský Kostelec. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Špidra Marek - VYHNANOVSKÝ Milan, TICHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.