3:1
(2:1)
10. J. Žaba
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řežba v Bakově nad Jizerou


Branky


32. L. Hammer , 35. M. Mlynka , 62. L. Kendík - 10. J. Žaba
0

Nechutné věci zakončené až příjezdem městské policie se děly v Bakově, kam zavítali hráči FC Mělník. Dvě červené karty jsou toho důkazem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ošklivé zranění Tyleho

Hosté k zápasu opět přicestovali se svou exotickou posilou Ghanmim a také se zkušeným Zejdou ve stoperské dvojici. Domácí tentokrát vsadili na rozestavení s jediným útočníkem Mlynkou a nakonec slavili úspěch. Oslava fotbalu to ale rozhodně nebyla... Úvod poločasu ale žádným problémům nenasvědčoval a hosté se ujali už v 10. minutě vedení po trefě kapitána Žaby. To vydrželo až do 32. minuty, kdy dokázali domácí vyrovnat - Kvapilův centr zužitkoval výborně hrající Hammer. 1:1. O tři minuty později už domácí vedli zásluhou rychlonohého Mlynky. Zvrat v dění na hřišti pak znamenala 44. minuta, kdy šli proti sobě do skluzu domácí kapitán Frelich a hostující Tyle. Tento střet odnesl Tyle zřejmě zlomenou nohou a musela pro něj přijet rychlá záchranná služba. Co však hosty rozčílilo snad ještě více, bylo udělení pouze žluté karty faulujícímu hráči. Strhla se hromadná potyčka, po níž byl vyloučen mělnický Malinský.

Fotbal pláče

Boje totiž pokračovaly i o poločasovou přestávku a v hlavní roli byl hostující stoper a bývalý sudí odsouzený za korupci Zejda. Ten vyhrožoval každému, kdo byl v okolí, házel kolem sebe lahvemi a na závěr (dle informací z domácího tábora) prokopl dveře od kabiny. Ideální reklama na fotbal! One man show pokračovala i po návratu na trávník, kdy po souboji s Hammerem mimo hru zůstal Zejda ležet na zemi a domácí hráč vyfasoval od rozhodčího červenou kartu. Domácí strana ovšem hlásí zranění Hammera v oblasti hlavy po úderu loktem... kde leží pravda můžeme jen těžko posoudit. Závěrečný gól Kendíka po krásné akci tak můžeme jen těžko ocenit, jelikož nucená přítomnost policie je tou nejhorší reklamou na fotbal, jakou si jen můžeme představit.



Ohlasy k zápasu


SK Bakov nad Jizerou
Jan Binder - hráč: Jatka, jatka, jatka...

FC Mělník
Željko Filipovič - trenér: Jediné pozitivum vidím v tom, že náš Jirka Tyle nakonec nemá zlomenou nohu.



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou
T. Majzlan [-] - L. Bláha [-] , J. Resl [-] , D. Zahrádka [-] , V. Sedláček [-] - L. Vávra [-] (65. M. Vaněk [-] ) , L. Kendík [-] (86. T. Vitmajer [-] ) , L. Hammer [-] , J. Kvapil [-] , R. Frélich [-] (50. T. Zahrádka [-] ) - M. Mlynka [-] (78. M. Louda [-] ) -

FC Mělník
J. Horvát [-] - J. Čermák [-] , J. Tyle [-] (44. P. Svačina [-] ) , T. Holub [-] , J. Žaba [-] , L. Rambousek [-] , B. Ghanmi [-] , T. Jonák [-] , V. Zejda [-] (70. K. Toušek [-] ) , D. Malinský [-] , P. Dvorný [-]

ŽK: 44. R. Frélich , 61. D. Zahrádka , 78. L. Bláha - 44. D. Malinský . ČK: 60. L. Hammer - 46. D. Malinský .
Místo: Bakov nad Jizerou. Počet diváků: 85. Rozhodčí: PALEK Michal - HŮLA Petr, KOTLÁR Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.