Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov je stále na vítězné vlně, tentokrát to odnesl Zdelov


Branky


12

Černilovu začátek sezóny vychází na jedničku. Jako jediný tým soutěže zatím neztratil ani bod a kraluje tak tabulce I.B třídy skupiny B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černilov vstřelil první gól již ve 4. minutě.

Do zápasu vstoupili mnohem lépe domácí. Již ve 4. minutě se trefil Kryštof Holeček. Černilov v prvním poločase kontroloval hru a na hřišti dominoval. Tato hra jim přinesla ovoce v podobě druhého gólu. Ve 30. minutě se po rohovém kopu trefil hlavou aktivní Jan Hrubý.

 

První půle žádnou další zajímavou akci nepřinesla a do šaten se tak odcházelo za stavu 2:0 pro domácí.

I přes snížení hostujícího Cvejna si Černilov výhru pohlídal

Domácí byli i v druhím poločase stále aktivnější tým a vytvářeli si více střeleckých příležitostí. Ovšem v 70. minutě domácí obrana zaváhala a toho využil záložník Zdelova Daniel Cvejn a bylo sníženo na 2:1.

 

Tato branka Černilov nijak zvlášť nezasáhla. Hosté, na kterých se podepsala únava ze středečního pohárového zápasu se zpět do utkání nedostaly a Černilov ještě v závěru utkání díky Aleši Roubalovi v 76. minutě a Ondřeji Petrikovičovi v 90. minutě zvýšil na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Na těžkém terénu bylo dnes k vidění bojovné utkání. Nám se povedl vstup do utkání a první poločas byl pod naší kontrolou. Druhý gól vstřelil hlavou po rohovém kopu dnes nejlepší hráč Honza Hrubý. Povedlo se nám i poločasové střídání. Bohužel po našem zaváhání necháme trochu soupeře nadechnout. Další dva góly v síti soupeře ale znamenají vítězství domácích. Pochvalu za bojovnost a nasazení zaslouží celý tým včetně střídajících dorostenců. Děkujeme našim fanouškům za podporu.

FC Zdelov 1963
Miloš Zeman, trenér: Do Černilova odjelo 10 zdravých hráčů a dva zranění. I přes tento fakt jsem věřil, že tam předvedeme solidní výkon. Opak byl ale pravdou a od první minuty bylo všechno špatně. Hráči tahali po středečním poháru nohy a na rozoraném hřišti kralovalo mužstvo domácích. Nemyslím si, že jsme hráli s nejsilnějším mužstvem soutěže, přesto jejich výhra byla zasloužená.



Sestavy


FK Černilov
J. Maléř [-] - T. Urban [-] , T. Schwarzer [-] , L. Daněk [-] , K. Holeček [-] - J. Hrubý [-] (79. O. Petrikovič [-] ) , J. Hartig [-] , V. Svatoň [-] - A. Roubal [-] , T. Matoušek [-] (86. M. Vu [-] ) - M. Voltr [-] (46. V. Śmied [-] )

FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - M. Jedlička [-] , M. Maňas [-] , A. Lipenský [-] , J. Weisser [-] , D. Cvejn [-] , T. Novák [-] , M. Kubový [-] , M. Neubecker [-] , J. Novotný [-] , A. Forche [-]

ŽK: 13. L. Daněk , 72. V. Śmied .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kiezler Vlastislav - NOVOTNÝ David, GERNAT Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Pavel Smrček
Tip experta: výhra domácích

Tady podle dosavadních výsledků tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích