0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice přivezly body ze Strahovic


Branky


18

Prajzské derby mezi Strahovicemi a Štěpánkovicemi se neslo ve znamení urputného dobývání soupeřovy šestnáctky. Hrálo se na těžkém terénu, což fotbalovosti příliš nenahrálo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas moc fotbalu nenabídl

Platilo to obzvláště v prvním poločase, kdy se diváci v chladném odpoledni mohli zahřát tak maximálně čajem či dobrou slivovicí. Za celou první pětačtyřicetiminutovku nebylo k vidění jediné kloudné šance. Když se už nějaká akce povedla, ztroskotala na finální fázi. 

Domácí nevyužili šance, hosté uděřili

Jisté zlepšení se dostavilo až ve druhé půli. Domácí tým ožil a začal se tlačit do zakončení. První ránu Michala Malchárka dokázal obranný val hostů zablokovat, u druhé nadějné příležitosti Pekárka se blýskl parádním zákrokem Lefenda. Štěpánkovice trpělivě vyčkávaly na svou příležitost a ta přišla po hodině hry. Na centr Stromského z pravé strany si vyskočil Josefus a prudkou hlavičkou orazítkovat břevno, nicméně dorážka Grigarčíka už balón do sítě dopravila – 0:1. Domácí tým to nezabalil a dál se tlačil do útoku, leč finální fáze poněkud vázla. Veškeré naděje na body pak vzala za své další akce Stromského, který po individuálním průniku našel na kraji vápna nekrytého Hrbáče, jenž přízemní střelou z první přidal pojistku – 0:2. Z této branky se domácí již neotřepali a Štěpánkovice slavily druhé vítězství po sobě.



Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - M. Obrusník [-] (73. J. Toman [-] ) , P. Slavík [-] (80. P. Škroch [-] ) , J. Boček [-] (63. J. Hluchník [-] ) , L. Slanina [-] , B. Moc [-] , M. Malchárek [-] , M. Pekárek [-] , M. Nevřela [-] , J. Josefus [-] , O. Pekárek [-]

TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - F. Stromský [-] (90. M. Stuchlík [-] ) , M. Josefus [-] , R. Krzisch [-] , M. Grigarčík [-] (78. T. Tomíček [-] ) , J. Tomíček [-] , M. Hrbáč [-] , D. Novák [-] , M. Liška [-] , P. Grygarčík [-] , J. Machala [-]

ŽK: 20. P. Slavík - 30. M. Liška , 86. F. Stromský , 88. M. Josefus .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MATULA Sebastián - KASZPER David, GANAJ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jiří Lusar

Expert: Jakub Vašenda
Tip experta: remíza

Tady si dovolím tipnout remízu. Oba týmy hrají bojovný fotbal. Možná trochu více favorizuji hosty ze Štěpánkovic, ale úplně si na ně vsadit neumím. I proto dám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích