2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdelov si doma vyšlápl na Javornici


Branky


12

Zdelov si díky brankám Jana Weissera a Daniela Cvejna připsal první domácí vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupili lépe hosté

Do první šance se dostali domácí, ovšem centr za obranu ze vzduchu sebral pozorný Stanislav Hynek. Ve 3. minutě se do šance dostal Adam Krejčí, ale nedokázal pořádně zakončit.

 

V 10. minutě hosté zahrávali rohový kop. Hlavička Jakuba Hovorky se ovšem odrazila od břevna zpět do hřiště. V 17. minutě byl Hynek opět pozorný když pokryl přízemní pokus zdelovských. Ve 22 minutě si připsal dobrý zákrok i zdelovský gólman Jiří Kozel, když dokázal vykponout střelu Josefa Kovaříčka, kterého krásně našel Martin Šrefl.

 

Ve 24. minutě si pro aut došel Stanislav Hynek a založil útočnou akci. Míč se dostal k Adamovi Krejčímu, který dokázal projít přes několik hráču a připravil skvělou střeleckou pozici Josefu Kovaříčkovi, který dokázal Kozla překonat. Javornice vedla 1:0 a toto skóre platilo i na konci prvního poločasu.

Zdelov během dvou minut zápas otočil

Začátek druhé půle nabídl šance na obou stranách. Jak Hynek, tak Kozel se museli činit. Za zmínku stojí krásná robinsonáda, kterou javornický gólman vytáhl proti střele zdelovského stopera ze 30-ti metrů.

 

V 61. minutě se po centru z pravé strany vyhoupl do vzduchu zdelovský Dan Cvejn a hlavou přesně umístil míč do sítě. V 64 minutě javorničtí přišli o balón ve středu hřiště a Zdelov po rychlé kombinaci vstřelil gól na 2:1, na konci kombinace byl aktivní Jan Weisser.

 

V posledních třiceti minutách byly k vidění další šance. Největší v samotném závěru, kdy mohl srovnat Adam Krejčí, který si přebral centr Jakuba Hovorky, ale svoji střelu nedokázal umístit mezi tři tyče. Následně Martin Kubový s Janem Weisserem postupovali sami na gólmana, ale Kubového zradil terén a šance zůstala nevyužita,

 

Do konce utkání další branka nepadla a Zdelov tak mohl slavit první domácí výhru v sezóně.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Miloš Zeman, trenér: Věděli jsme, že nás nečeká jednoduché utkání a to se i potvrdilo. Hra se přelévala nahoru dolů a šancí bylo dost na obou stranách. Možná by utkání slušela i remíza, ale my jsme naštěstí dali o jednu branku více a zaslouženě tak zůstávají všechny body u nás, ve Zdelově. Fanoušci obou mužstev vytvořili skvělou atmosféru a proto se těšíme na odvetu.

Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Domácí dnes byli o branku lepší, a tak berou zaslouženě 3 body. Zápas jsme měli sice dobře rozehraný, ale bohužel jsme pak pod tlakem udělali chyby, které nás stály lepší výsledek. Utkání bylo fyzicky hodně náročné a početnému publiku poskytlo napínavou podívanou až do závěrečného hvizdu. Škoda šancí ke konci utkání, s remízou bychom byli spokojenější, ale spoléhat pokaždé na podařený závěr nelze. Gratulace domácím.



Sestavy


FC Zdelov 1963
J. Kozel [-] - M. Jedlička [-] , T. Kozel [-] , A. Forche [-] (86. A. Lipenský [-] ) , J. Novotný [-] (75. J. Cvejn [-] ) , M. Neubecker [-] (46. K. Vašátko [-] ) , M. Kubový [-] , T. Novák [-] , J. Weisser [-] , D. Cvejn [-] , M. Maňas [-]

Javornice
S. Hynek [-] - P. Kasper [-] , S. Koutský [-] , D. Suk [-] (64. M. Vidlička [-] ) - M. Šrefl [-] , F. Dvořák [-] (72. M. Plíhal [-] ) , J. Kráčmer [-] , J. Kráčmer [-] , J. Hovorka [-] - A. Krejčí [-] , J. Kovaříček [-]

Počet diváků: 222. Rozhodčí: Trejbal Adam - BEČVÁŘ Lubomír, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Adam Krejčí
Tip experta: výhra hostů

Nelze jinak, než výhra hostů. Těžké utkání, ve kterém si Javornice dokáže s domácími poradit a odveze si plný počet bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů