4:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice doma porazila Hořice


Branky


14. O. Tobiška , 19. D. Motl , 33. D. Motl , 77. J. Jaroš - 23. J. Pečenka
15

Hráči Solnice doma přehráli Hořice a připsali si další tři body v tabulce.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Motl dvakrát skóroval

Hosté řešili před utkáním problémy se sestavou a do branky se musel postavit mladý dorostenec Štěpán Valenta. Skóre zápasu se poprvé měnilo ve 14. minutě. Domácí Ondřej Tobiška se dokázal prosadit a poslal Solnici do vedení. 1:0

 

V 19. minutě to bylo už o dvě branky. Solnický záložník David Motl prostřelil hostujícího brankáře Valentu a zvýšil na 2:0. Ve 23. minutě se Hořicím podařilo snížit. Útočník Jiří Pečenka dostal míč za záda domácího brankáře Hůlky a připsal si už osmou trefu v sezóně. 2:1.

 

Do poločasu padla ještě jedna branka. David Motl přidal svou druhou branku v utkání a vrátil Solnici dvoubrankové vedení. 3:1.

Domácí si pohlídali tři body

Ve druhém poločase domácí nepřipustili žádné větší drama a pohlídali si svůj náskok. V 77. minutě upravil na konečných 4:1 domácí Jaroslav Jaroš. Solnice si tak připsala další tři body a suverénně vede tabulku krajského přeboru.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Pavel Potužník (trenér): "Na mokrém terénu a za prudkého deště jsme se s podmínkami vyrovnali lépe. Už do poločasu jsme třemi góly rozhodli o výsledku zápasu a ve 2. poločasu vedení pojistili."

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "K utkání i vzhledem k početným absencím jsme odjížděli s velkým respektem. I když domácí vyhráli zaslouženě ostudu jsme neudělali a při trošce štěstí mohl být výsledek i lepší. Pochvalu zaslouží dorostenec Valenta v brance a naznačil, že budoucnost na tomto postu by měla být dobrá."



Sestavy


SK Solnice
L. Hůlka [-] - M. Valášek [-] (64. L. Pavlíček [-] ) , O. Tobiška [-] (64. J. Krolop [-] ) , J. Nejman [-] , D. Motl [-] , M. Ptáček [-] , J. Jaroš [-] (75. M. Kos [-] ) , L. Brandejs [-] (38. M. Jilemnický [-] ) , M. Lebeda [-] , R. Ptáček [-] , D. Volf [-] (75. P. Nosek [-] )

TJ Jiskra Hořice
Š. Valenta [-] - J. Pečenka [-] , J. Šedivý [-] (68. T. Michálek [-] ) , A. Kedroń [-] (74. A. Vávra [-] ) , D. Pour [-] , D. Palm [-] , P. Palm [-] , J. Havrda [-] , J. Rozsévač [-] , M. Havelka [-] (87. J. Šeda [-] ) , M. Bango [-]

Hráči zápasu: D. Motl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VÍCH Patrik - IKIZGÜL Varol, ŠOB Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Ivan Kosyak
Tip experta: výhra domácích

Solnice bude chtít potvrdit tři body z minulého týdne a na domácím hřišti zvládnou i těžký zápas s Hořicemi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích