2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany prohrály v Týništi


Branky


14

Hráči Týniště vyhráli i druhé utkání v krajském přeboru. Tentokrát doma porazili Libčany. 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novotný poslal Týniště do vedení hned v úvodu

Vstup do utkání vyšel domácím skvěle. Už ve 4. minutě šli totiž do vedení. Forejtek odcentroval z pravé strany a na zadní tyči nehlídaný Adam Novotný dopravil míč do odkryté branky. 1:0.

 

V 17. minutě podniklo Týniště rychlou akci, na jejímž konci byl Tomáš Kos, který křižnou střelou a za přispění tyče propálil hostujícího brankáře Rolejčka. 2:0.

 

Do poločasu k další změna skóre nedošlo, a tak se šlo do kabin za dvoubrankového vedení domácích

Týniště si výhru pohlídalo

V druhé půli se hráči Libčan snažili s utkání ještě něco udělat. Hosté byli aktivnější na míči, dobře kombinovali, ale do větší brankových příležitostí se nedostávali.

 

Domácí hrozili hlavně z rychlých protiútoků, ale ani jeden už nevedl k další brance. Ve druhém poločase tak branka nepadla, a tak si Týniště připsalo další vítězství v krajském přeboru a i nadále zůstává stoprocentní. 

 

Fotogalerii připravil Martin Tobiška. Děkujeme



Ohlasy k zápasu


SK Týniště nad Orlicí
Jan Winkler (vedoucí mužstva): "Dnes jsem podali soustředěný výkon. Vzhledem k síle soupeře jsme se snažili chytit úvod utkaní, což se nám povedlo. Poločasové vedení 2:0 mohlo být i vyšší, ale naše šance jsme nevyužili. V druhém poločase jsme se snažili hrát stejně a hrozit z brejků. Hosty jsme do vážnější situace nepustili, a proto slavíme před skvělou kulisou dalši 3 body."

SK Libčany
Jiří Suchomel (trenér): "Věděli jsme, v čem je síla Týniště a několikrát jsme na to naše hráče upozorňovali. Bohužel se ukázalo, ze to bylo úplně k ničemu. Kombinačně jsme byli určitě silnější, ale jinak nás soupeř předčil v nasazení a hlavně výborně zvládnuté brejky. Proto vyhrálo Týniště naprosto zaslouženě a my se musíme vrátit k tomu, co nám fungovalo s Hlinskem. Stoprocentní nasazení a ne to, co jsme předvedli dnes."



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
J. Ruml [-] - T. Voda [-] (64. J. Marha [-] ) , T. Kos [-] (86. O. Malý [-] ) , A. Novotný [-] , M. Šotola [-] (91. T. Brandejs [-] ) , M. Cvejn [-] , J. Forejtek [-] (86. Š. Kouba [-] ) , T. Repák [-] , J. Šreibr [-] , D. Nejman [-] , J. Winkler [-]

SK Libčany
J. Rolejček [-] - J. Ruprich [-] (31. P. Čihák [-] ) , J. Hušek [-] , M. Holubec [-] (53. F. Havrda [-] ) , M. Hofman [-] , T. Buriánek [-] , T. Houdek [-] , J. Semerák [-] , J. Kocour [-] (69. M. Peš [-] ) , J. Mokrý [-] , M. Mařas [-]

ŽK: 73. A. Novotný - 37. M. Mařas , 75. M. Hofman .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Nývlt Roman - VÍTEK Pavel, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: David Motl
Tip experta: výhra domácích

Týniště se bude chtít ukázat v domácím prostředí, proto i díky divácké kulise vyhrají minimálně o dvě branky.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích