4:2
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý první poločas zajistil Chlebičovu výhru


Branky


3. F. Vala , 16. F. Vala , 27. M. Silber , 29. A. Korbel - 57. D. Mlýnek , 69. M. Remeš
15

Chlebičov potvrdil svou vzrůstající formu z předešlých utkání a připsal si další vítězství, i když mu tentokrát k tomu postačil jen jeden dobře odehraný poločas. Hostující mužstvo z Kozmic zabralo až ve druhém poločase, kdy dotahovalo čtyřbrankové manko a dvěma trefami alespoň snížilo skóre na přijatelnější stav. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlebičov ovládl první pětačtyřicetiminutovku

Kozmicím se letos vůbec nedaří začátky zápasů a toto pravidlo platilo i tentokrát. Hned zkraje zápasu pláchl po levé straně Silber, který ve finální fázi připravil úvodní trefu Valovi – 1:0. Tentýž hráč pak přidal druhý zásah, když se zmocnil míče po sérii odrazů ve vápně a propálil jej k tyči – 2:0. Hostující tým se mohl vrátit do zápasu po nadějné šanci Mlýnka, který dokonce obelstil i brankáře Josefuse, ale odkrytou bránu trestuhodně netrefil. A tak opět udeřili domácí. Stošek rozehrál podél levé lajny protiútok na Wocha, ten obelstil zkušenou obranu Kozmic a našel nekrytého Silbera, který pohodlně navýšil skóre – 3:0. Povedenou půlhodinku pečetili domácí dalším rozebráním obrany. Zkušený Sedláček vyslal uličkou mezi stopery do náběhu Kužela, ten těsně před vápnem zasekl míč a přesnou kolmicí nabídl snadný čtvrtý zásah Korbelovi – 4:0. A to mohl jít Chlebičov do šaten s ještě větším náskokem, kdyby Korbel a posléze Silber dotáhli své šance do finále.

Kozmice se probudily až ve druhém poločase

Asi i s povědomím jasného ovládnutí prvního poločasu přestali domácí po přestávce hrát aktivně dopředu a přenechali iniciativu na Kozmice. Ty nesložily zbraně a po menším soustavném tlaku dokázaly snížit Mlýnkem – 1:4. Hostující útočník pak mohl přidat další zásah, když mu Hartmann připravil nadějnou pozici, ale ani nadvakrát proti Josefusovi neuspěl. Nicméně Remeš dokázal po standardní situaci a odrazu míče na jeho kopačku propálit hradbu domácích těl – 2:4. I další akce Kozmic volaly po gólech, jmenovitě šance obou mladých útočníků Kanii a Mlýnka, ale bohužel nebylo s nimi dobře naloženo. Deset minut před koncem byl vyloučen Josefus za hraní rukou mimo vápno. Ani z této přesilovky už Kozmice nic nevytěžily a tak si domácí Chlebičov dokráčel pro další body do tabulky.  



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Lukáš Gabaj (asistent trenéra): "Byl to zápas dvou odlišných poločasů. Zatímco v tom prvním se nám dařilo úplně všechno, vypracovali si i více šancí než soupeř, které jsme i využili, takže poločasový náskok nebyla náhoda. Ovšem ve druhé půli to bylo z naší strany velmi špatné, nepochopitelně jsme přestali hrát a soupeř nás začal dotahovat. Navíc jsme ještě dohrávali v deseti"

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Z utkání a především přístupu některých hráčů jsem dost zklamán. Už poněkolikáté jsme předvedli naprosto laxní vstup do zápasu, který jsme si nepohlídali a opět prohrávali. Rozhodně se mi ani nelíbí finální koncovka, kterou někteří řeší velmi ledabyle. Tak, jak nakládáme s vyloženými šancemi, nemůžeme pomýšlet na úspěchy. V tom by se měli někteří nad sebou zamyslet. Jinak ať nejsem jen negativní, tak chci týmu poděkovat, že to za stavu 0:4 nezabalil a nadále poctivě bojoval. Když to takhle půjde od úvodních minut, budu nadmíru spokojen"



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - L. Sedláček [-] (60. A. Černohorský [-] ) , M. Stošek [-] , L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] , F. Vala [-] , V. Koneczný [-] , F. Woch [-] (69. L. Baďura [-] ) , M. Dzierža [-] , A. Korbel [-] (83. V. Sýkora [-] ) , M. Silber [-]

TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - Š. Kania [-] , T. Ivánek [-] , L. Kalous [-] , M. Remeš [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , Š. Buda [-] , O. Mokrý [-] , Š. Opíchal [-] , L. Lesniak [-]

ŽK: 66. F. Vala - 4. D. Černý , 80. T. Ivánek , 81. M. Remeš . ČK: 82. C. Josefus .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: JURAJDOVÁ Lenka - TABÁŠEK Kamil, HOŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Martin Kováč
Tip experta: výhra domácích

Chlebičov se v posledních zápasech herně zvedl, dobře je zvládá a i díky tomu se posunul tabulkou nahoru. Doma by si to měl pohlídat.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích