2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úpice odvezla cenné body z Dolní Kalné


Branky


9

V utkání prohrávali už 0:2. Ve druhém poločase ale přišel skvělý obrat a tři body. Fotbalisté Úpice zdolali Dolní Kalnou 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dolní Kalná
Tomáš Navrátil, trenér: "Ohromné zklamání z výsledku. V 1.půli jsme hráli velmi dobře a zaslouženě vedli, jenže vstup do 2. půle jsme nezachytili a o vítězství během 14 minut přišli. Kluci utkání příkladně odjezdili, ale takto přijít o vedení je trestuhodné. Pak již na nás byla deka a až na drobné výjimky jsme se do zakončení vůbec nedostali. Náš velký problém se jmenuje "první hráč", neboť na něm většina našich centrů či přihrávek končila. Start do sezony se nám vůbec nepovedl, body se pokusíme získat zpět v N. Pace."

SK Sparta Úpice
Radek Kaplan, trenér: "Nezaujatý divák si dnes musel přijít na své. Fotbal nahoru dolů a pět vstřelených branek se muselo líbit. Nám nevyšel první poločas, kdy jsme po našich chybách pustili domácí do dvoubrankového vedení a propadli jsme v útočné fázi. Ve druhém poločase nám vyšel skvěle nástup, kdy během patnácti minut jsme skóre otočili a byli i nadále nebezpeční. Vedení jsme udrželi a napravili tak špatný vstup do soutěže. Hráčům musím poděkovat, ale výhrady k výkonu určitě mám."



Sestavy


FK Dolní Kalná
A. Scharm [-] - M. Najman [-] (80. V. Bartoš [-] ) , J. Jiřička [-] , Š. Drinka [-] , T. Hampl [-] , M. Bartoš [-] , L. Strnádek [-] , T. Navrátil [-] , M. Tauchman [-] , V. Dressler [-] , M. Zilvar [-] (88. L. Dědek [-] )

SK Sparta Úpice
O. Seidl [-] - P. Růžička [-] , M. Barták [-] , M. Čáp [-] , J. Kábele [-] , O. Jadrný [-] , F. Kaplan [-] (87. J. Peterka [-] ) , P. Luštinec [-] (92. B. Kafka [-] ) , P. Vlach [-] , L. Nožka [-] (77. R. Černý [-] ) , M. Kejzlar [-]

ŽK: 61. M. Tauchman - 37. M. Kejzlar , 81. R. Černý , 87. M. Čáp , 95. O. Seidl .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Říha Mgr. Luboš - ČOŽÍK Marek, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Pavel Machát
Tip experta: remíza

Domácí jsem tipoval na kometu letošní sezóny a hned na začátku mají co zlepšovat. Proti Úpici to bude tvrdý boj, který dopadne remízou - 2:2.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza