Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška porazila Hořice vysokým rozdílem


Branky


14

Dobruška si na domácím hřišti zastřílela. Hattrick zaznamenal Aleš Hašek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čančara zařídil vedení Dobrušky

První branka přišla v 17. minutě. Matyáš Čančara dorazil střelu svého spoluhráče a zblízka překonal hostujícího brankáře Dufka. 1:0. Ve 36. minutě se dostali domácí do dvoubrankového vedení. Aktivní Čančara naservíroval míč před hostující branku, kde pohodlně zakončil míč do sítě Aleš Hašek, který upravil na poločasových 2:0.

Domácí Hašek zkompletoval hattrick

Vstup do druhé půle vyšel domácím skvěle. Hned ve 47. minutě zvyšoval na 3:0 Aleš Hašek, kterému opět skvěle asistoval Matyáš Čančara. Ve 49. minutě zaznamenal hattrick domácí útočník Aleš Hašek. 4:0. V 55. minutě završil gólovou desetiminutovku Dobrušky Denis Doucek, který využil přihrávku od Haška a zblízka upravil na 5:0. V 71. minutě přidal další branku domácích Marcel Majer a bylo to už 6:0. O čestný zásah hostů se postaral v 85. minutě Martin Jonáš, který upravil na konečných 6:1.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Milan Petřík (trenér): Od začátku zápasu jsme dávali najevo, že chceme vyhrát a to se nám po několika pěkných akcích povedlo. Sice tam bylo ještě dost hluchých pasáží, ale celkově musíme být spokojeni Pochvala za výborné klobásy od pana Ranince až z Bratislavy.

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): Musíme se nejet zamyslet, ale hlavně řešit proč dochází k takovým výpadkům. Dnes jsme působili jako výletnici, které fotbal moc nezajímá. Domácí hráli s chutí, byli efektivní a vyhráli naprosto zaslouženě. Pro náše účinkování je jediné slovo - ostuda.



Sestavy


SK Dobruška
F. Effenberk [-] (88. J. Kubeš [-] ) - M. Čančara [-] (88. V. Ludvík [-] ) , A. Hašek [-] (58. J. Komůrka [-] ) , D. Doucek [-] , P. Feichtinger [-] (70. L. Prostředník [-] ) , P. Krahulec [-] , M. Majer [-] (88. M. Pago [-] ) , T. Štětina [-] , M. Brožek [-] , J. Moník [-] , V. Karal [-]

TJ Jiskra Hořice
D. Dufek [-] - J. Pečenka [-] , J. Šedivý [-] (82. T. Michálek [-] ) , Z. Nečesaný [-] , A. Kedroń [-] (63. M. Michálek [-] ) , D. Pour [-] , P. Palm [-] , J. Havrda [-] (82. J. Šeda [-] ) , J. Rozsévač [-] (56. M. Jonáš [-] ) , M. Havelka [-] , M. Bango [-]

ŽK: 45. J. Šedivý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šiling Karel - NÝVLT Roman, ŽÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Varol Ikizgül
Tip experta: výhra hostů

Dobrušce se ani po změně trenéra nedaří tak jak by si představovali. Záleží, v jaké sestavě hosté nastoupí, přesto si myslím, že utkání dotáhnou do vítězného konce.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů