P. Čihák 32.
T. Buriánek 89. (p.)
2:1
(1:1)
44. M. Ujec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany doma porazily Vysokou


Branky


32. P. Čihák , 89. T. Buriánek (p.) - 44. M. Ujec
14
Libčany hrály podruhé v řadě na domácí půdě a stejně jako minulý víkend získaly všechny tři body.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čihák poslal Libčany do vedení

Na první změnu skóre se v Libčanech čekalo do 32. minuty, kdy se gólově prosadil domácí Pavel Čihák, na jehož zakončení byl brankář Pavliš krátký. 1:0. Radost domácím z prvního poločasu zkazil ve 44. minutě brankou do šatny hostující útočník Milan Ujec, který srovnal na poločasových 1:1.

Penalta v závěru rozhodla

Ve druhém poločase se oba celky snažily strhnout vítězství na svoji stranu. Když už to vypadalo, že utkání dospěje až k penaltovém rozstřelu, tak domácí využili možnosti nařízené penalty a Tomáš Buriánek rozhodl o výhře Libčan 2:1. Ty si tak připsaly druhou výhru v řadě a napravují nevydařený start sezóny.


Ohlasy k zápasu


SK Libčany
Jiří Suchomel (trenér): Těžký terén kombinační hře nepomáhal, ale i tak jsme se o to snažili a díky tomu jsme šli do zaslouženého vedení. To nás však do poločasu naprosto uspalo a soupeř po zásluze vyrovnal. Druhý poločas už byl, i kvůli zhoršujícímu se terénu, v podstatě jen boj, který jsme však zvládali o dost lépe. Hosty držel ve hře výbornými zákroky Pavliš. Když už to po našich neproměněných šancích vypadalo na remízu, přišla penalta, kterou s přehledem proměnil Buriánek.

FK Vysoká nad Labem
Radek Hrubý (trenér): Hrálo se na těžkém , kluzkém terénu a bylo to hlavně o bojovnosti. Libčany se ujali vedení, nám se se do přestávky podařilo vyrovnat. V druhém poločase nás podržel brankář a zápas směřoval k remíze. Ale přišla 89.minuta a pokutový kop? Rozhodčí ho odpískal, domácí proměnili a mají tři body.



Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - P. Čihák [-] , F. Studýnka [-] , M. Mařas [-] , M. Hofman [-] (57. J. Mokrý [-] ) , T. Buriánek [-] , T. Houdek [-] (70. M. Bořke [-] ) , J. Semerák [-] , M. Novotný [-] , A. Chromek [-] , J. Hušek [-] (57. M. Holubec [-] )

FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - R. Růžička [-] (70. J. Homolka [-] ) , T. Prorok [-] , L. Müller [-] , P. Kafka [-] (46. V. Morávek [-] ) - T. Březina [-] , T. Kozel [-] , M. Haken [-] , F. Jarosz [-] - O. Ujec [-] , M. Ujec [-] -

ŽK: 42. M. Hofman , 47. T. Houdek , 53. A. Chromek , 91. M. Bořke - 85. M. Haken , 91. M. Ujec .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Trejbal Adam - ŠOB Aleš, NOVOTNÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Varol Ikizgül
Tip experta: výhra hostů

Libčany nehrají na podzim v takové pohodě, jako u nich bylo v posledních letech zvykem. Podle mě půjde o velmi vyrovnané utkání, které nakonec dotáhnou do vítězného konce hosté díky svému nasazení na těžkém terénu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích