5:4p.
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání, které přineslo osm branek, dvě červené karty a nakonec výhru Slavie na penalty proti Hořicím


Branky


27. M. Strasser , 48. J. Řezáč , 91. T. Vošlajer , 94. E. Týfa - 2. D. Drozd , 14. D. Drozd , 36. D. Drozd , 74. T. Vošlajer (vl.)
15

Zajímavý zápas v Orlické kotlině mezi Slavií a Hořicemi přinesl pořádné drama až do konce a o vítězi rozhodly až penalty.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky Drozda D. poslaly Hořice do vedení

Ten, kdo v neděli zavítal do Orlické kotliny na utkání krajského přeboru mezi domácí Slavií a Hořicemi, určitě nelitoval. Na první branku se čekalo pouhé dvě minuty. Hostující Kedroń našel svým centrem nehlídaného Davida Drozda, který hlavou poslal Hořice do vedení. 0:1.

 

Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat. Hořický Pečenka ve 14. minutě vybojoval míč na domácím brankáři a David Drozd trefil odkrytou brankou. 0:2. Domácím se podařilo snížit ve 27. minutě. To se po rohovém kopu hlavou prosadil Michal Strasser a bylo to 1:2.

 

Dvoubrankový náskok si však Hořice vzaly zpět ve 36. minutě. Centr Nečesaného přizdvihl hlavou před brankářem Zadrobílkem P. Drozd a David Drozd pak hlavou uklidil míč do prázdné branky. 1:3. Takto skončilo i první půle.

 

Dvě branky v závěru znamenaly vyrovnání

Slavia vlétla do druhého poločasu velmi aktivně a už ve 48. minutě opět snížila na rozdíl jediné trefy. Centrovaný míč vypadl hostujícímu brankáři a Jiří Řezáč ho hlavou dostal do branky. 2:3.

 

Domácí tým byl pak aktivnějším celkem, dobře kombinoval a tlačil se za vyrovnáním. V 74. minutě však utekl po pravé straně hostující Pečenka a jeho střílený centr si nešťastně srazil do vlastní branky Tomáš Vošlajer. 2:4.

 

V 86. minutě byl za tvrdý faul vyloučen domácí Jiří Řezáč, který tak musel opustit hřiště. Faulovaný hořický obránce Dominik Pour však situaci neunesl a svými řečmi si i on vysloužil červenou kartu, a také musel jít předčasně do sprch.

 

Dramatický závěr přinesl zajímavou podívanou. V 91. minutě se po centru z levé strany ocitl v pokutovém území Hořic nehlídaný Tomáš Vošlajer, který střelou z prvního doteku překonal brankáře Dufka. 3:4. A v 95. minutě utekl po pravé straně domácí Vošlajer, který našel na zadní tyči volného Erika Týfu a ten poslal zápase do penalt. 4:4.

Bod navíc si připsala Slavia

V penaltovém rozstřelu mohli diváci vidět dva pokusy o "Vršovický dloubák", ale ani jeden nebyl úspěšný. Nakonec se z druhého bodu radovali domácí hráči.

 

Koukněte na povedené fotky ze zápasu od Evy Šebové Zemanské. Za zaslání děkujeme. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Václav Pišta (asistent trenéra): "Vstup do zápasu jsme měli tradičně špatný a po 14. minutách jsme prohrávali už 0:2. Poté jsme dokázali zaslouženě snížit na 1:2, ale do poločasu jsme stihli vyrobit další hrubku a dostali třetí gól. Zkraje druhé půle jsme znovu snížili, ale pak jsme si vstřelili vlastní gól. Ani to nás nepoložilo a nakonec jsme dvěma góly v nastavení vydřeli remízu a po penaltách bereme druhý bod. Tým zaslouží velkou pochvalu, že zápas až do posledního hvizdu nezabalil."

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "Před zápasem bych asi bod bral, ale teď jsem velice zklamaný a naštvaný. Slavii jsme měli na lopatě a 90 minut hráli velice kvalitně. Pak zkrat a červená karta - chápu frustraci hráče po takové vraždě, ale toto se stát nesmí. A v nastavení nezodpovědnost hraničící s naivitou. Výborný výkon byl tímto degradován a domácím jsme dva body doslova darovali. I když ten druhý po penaltové zvrácenosti, která už téměř nikde není....."



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
M. Zadrobílek [-] (46. J. Labík [-] ) - F. Hlušička [-] (46. E. Týfa [-] ) , J. Řezáč [-] , T. Kabeláč [-] , T. Vošlajer [-] , O. Mates [-] , D. Krotil [-] (83. M. Zbořil [-] ) , M. Málek [-] (46. V. Novák [-] ) , M. Šejvl [-] , M. Strasser [-] , J. Kabeláč [-] (76. A. Tomek [-] )

TJ Jiskra Hořice
D. Dufek [-] - J. Pečenka [-] , D. Drozd [-] , J. Šedivý [-] (34. P. Kuneš [-] ) , P. Drozd [-] , A. Kedroń [-] (87. M. Jonáš [-] ) , Z. Nečesaný [-] , D. Pour [-] , D. Palm [-] , J. Havrda [-] , J. Rozsévač [-]

ŽK: 9. T. Kabeláč , 67. J. Labík , 89. A. Tomek - 36. J. Šedivý , 56. J. Pečenka , 70. A. Kedroń , 81. P. Kuneš , 86. J. Rozsévač . ČK: 86. J. Řezáč - 86. D. Pour .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Prušinovský Štěpán - VÍTEK Pavel, ŽÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 17:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 18:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 14:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 13:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 08:06
David Drozd

Expert: Michael Moravec
Tip experta: výhra domácích

FC Slavia, další jeden z favoritů na postup do vyšší soutěže, jenž se mu podle mě v letošní sezoně nedaří podle jejich představ. Hořice další z týmu, kteří umí překvapit a po následné výhře by šly před Slavii.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 20:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 10:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 10:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 07:15

Tip: výhra domácích