3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec nad Orlicí získal v derby první body


Branky


13

Kostelecké derby rozhodovaly až pokutové kopy, ve který získal bod navíc Kostelec nad Orlicí, který si přispal první dva body v soutěži. 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky z přímých kopů

V kosteleckém derby se na první branku čekalo do 10. minuty. Povedenou střelou z přímého kopu se prosadil zkušený Antonín Řehák, který poslal Kostelec nad Orlicí do vedení. 1:0.

 

Hosté odpověděli v 16. minutě stejným způsobem. Lukáš Hlava vyrovnal pěknou střelou z přímého kopu. 1:1.

Domácí Dostálek poslal zápas do penalt

Úvod druhého poločasu patřil hostům, kteří se dostali do vedení v 56. minutě. Zdeněk Mudroch se dokázal prosadit po standartní situaci. 1:2. O chvilku později byl v domácí vápně faulován Škoda a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Jenže Lukáše Hlavu vychytal domácí brankář Matoušek.

 

Obraz hry se začal měnit. Domácí se dostávali více do hry a začali být lepším týmem na hřišti. To vyústilo v 81. minutě v branku Richarda Dostálka, který dorazil střelu kapitána Říhy a srovnal na 2:2.

 

Vítězná branka se nepodařila vstřelit ani jednomu z celků, a tak s šlo do penalt

Bod navíc berou domácí

V pokutových kopech ukázal domácí brankář Tomáš Matoušek, že chycená penalta z průběhu utkání nebyla náhoda a lapil i další pokusy Červeného Kostelce. Druhý bod za si tedy připsal Kostelec nad Orlicí, pro který jsou to první body v této sezóně.



Ohlasy k zápasu


FK Kostelec nad Orlicí
Kamil Kaplan (trenér): "V prvním poločase se na každé straně ukázali střelci přímých volných kopů a proto skončil smírně. Po změně stran začli lépe hosté a šli zaslouženě do vedení. Posledních 20 minut patřilo domácímu týmu a ze tří velkých šancí se podařilo vyrovnat. V penaltách měli pevnější nervy tentokrát naši exekutoři."

TJ Červený Kostelec
P. Barták (vedoucí mužstva): "Celý první poločas byl oboustranně rozháraný. Domácí šli laciným gólem z trestného kopu do vedení. Vyrovnání zařídil také z trestného kopu do šibenice Hlava L. Do druhého poločasu jsme změnili rozestavení a dvacet minut domácí přehrávali. Vyústěním našeho tlaku byl pokutový kop za faul na Škodu, který ale bohužel Hlava L. neproměnil. Od té doby byli domácí lepším týmem a zaslouženě vyrovnali. Penaltový rozstřel vychytal domácí brankář."



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - M. Kytlík [-] , A. Hašek [-] , J. Havel [-] , L. Říha [-] , R. Dostálek [-] (87. J. Vilímek [-] ) , A. Řehák [-] (72. J. Kvasnička [-] ) , R. Müller [-] , O. Kotyza [-] (91. A. Poledno [-] ) , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-]

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - D. Petrů [-] , J. Škoda [-] , P. Prokop [-] (82. J. Čejchan [-] ) , K. Havlíček [-] , L. Hlava [-] , D. Vencl [-] , M. Srkal [-] , J. Malina [-] (46. Z. Mudroch [-] ) , P. Bárta [-] , D. Vejman [-]

ŽK: 78. L. Říha .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Trejbal Adam - SLAVÍČEK Lukáš, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Radek Kollár
Tip experta: výhra hostů

Červený Kostelec měl skvělý start sezóny a proto tipuji, že v derby zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů