2:1
(1:0)
79. R. Dyk (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlumačov doma opět bodoval v souboji o spodní patra tabulky


Branky


45. D. Kobes , 75. F. Copák - 79. R. Dyk (p.)
26

Stříbro se herně i bodově zvedalo a v Tlumačově se tak mohla očekávat další bodová záležitost, kdyby hosté hráli tak aktivně, jako v posledních kláních. Jenže na Hráče Tlumačova to v jejich domácích podmínkách neplatilo. Chtěli odčinit poslední venkovní ztráty a důležité zápasy doma zvládnout. Opět se jim to podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z počátku zápasu se hra více dařila domácím, kteří se pravidelně dostávali k ohrožení branky, jenže prosadit se nedokázali. Postupem času se hra srovnala a s blížícím se závěrem poločasu přibývalo i gólovek na obou stranách. 115 přítomných diváků se ale dočkalo až v nastavené minutě prvního poločasu, když se k odraženému míči na velkém vápně dostal David Kobes a poslal Tlumačov do vedení.

Hned po výměně stran se do velké gólovky hnal nikým nestíhaný Džugan, ale trestuhodně neproměnil. Půl hodiny se pak hra spíše kouskovala a ani jeden z týmů nedokázal být výrazně nebezpečný ze standardních situací. Přesto se domácí dočkali navýšení vedení, když Pfeifer odvrátil z velkého vápna centrovaný míč, ten si převzal František Copák, který po padesátimetrovém sprintu poslal obránce kličkou na druhou stranu a brankáře nachytal na přední tyči. Ihned po rozehrávce se do další šance hnal Kobes, ale tentokrát minul. Mohlo být rozhodnuto, ale namísto toho dostali záhy na druhé straně možnost hosté zahrávat sporný pokutový kop, který proměnil Radoslav Dyk. A opět to bylo o jednu branku. Opět mohl rozhodnout Tlumačov, konkrétně Džugan, ale jakoby mu na zakončení nezáleželo a ledabyle nechal stříbrského brankáře vyniknout. Hosté se ale i přes pouhé jednobrankové vedení do žádného dalšího zakončení nedostali a Tlumačov tak zaslouženě vyhrál.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: Domácí k utkání přistoupili zodpovědněji a s větší vůli po vítězství. My jsme se až moc přizpůsobili jednoduché hře domácích a po našich chybách se Tlumačov dostal do dvoubrankového vedení, které si už do konce pohlídali.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - M. Džugan [-] , D. Kobes [-] (76. R. Šindelář [-] ) , F. Copák [-] , K. Hamor [-] , M. Schneider [-] , V. Jansa [-] , J. Pfeifer [-] , D. Žák [-] , J. Malík [-] , L. Leitl [-] (81. M. Frček [-] )

TJ Baník Stříbro
I. Locker [-] - M. Vyšín [-] , J. Pospíchal [-] (46. T. Bůžek [-] ) , R. Skopový [-] (46. P. Kasl [-] ) , R. Dyk [-] , D. Kasl [-] (61. J. Benedikt [-] ) , P. Demjan [-] , Z. Pašek [-] , D. Tůma [-] , L. Sobolík [-] , J. Kolena [-] (87. L. Zaoral [-] )

ŽK: 42. J. Pfeifer , 57. F. Copák , 71. K. Hamor - 60. L. Sobolík , 68. J. Kolena .
Hráči zápasu: F. Copák .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - MAZANEC Marek, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tlumačov je oslaben a Stříbru se teď daří. Výhra hostů.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů