Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd stáhl náskok domácích, pak ale rozhodl Hotový


Branky


30

Planá opanovala první poločas a zaslouženě vedla 2:0. Ve druhém poločase se ale obraz hry zcela změnil a domácí mohli být rádi, že je po rohovém kopu zachránila branka Ondřeje Hotového. Planá vybojovala první výhru v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácí hráli v prvním poločase po většinu času na kopačkách a Kamenný Újezd se postupem času nechal zatlačit na svou obrannou polovinu. Na obou stranách se hráči hlásili o penaltu, ale zákrok plánského Cardy jako faul sudí neposoudil a na druhé straně zase usoudil, že podražení Jánošíka se odehrálo před vápnem. Planá si vypracovala velké šance, ale Janda v bráně odolával, a to i s přispěním břevna, které ho zachránilo po rohu a Cardově hlavičce. Domácí převaha nakonec přece jen vyústila v branky. Nejprve se Lengyel naznačením střely na vápně zbavil svého strážce, aby pak levačkou poslal míč přesně k tyči - 1:0. A Planá dala i druhou branku, po pěkné akci Pešek adresoval napříč vápnem přízemní pas, Jánošík nezazmatkoval a elegantně dloubáčkem poslal míč přes padajícího Jandu do sítě. Pak se do své šance dostali i hosté, Hotový si střelu na bližší tyč po rychlém protiútoku pohlídal a vytlačil míč na roh.

Druhý poločas

Druhý poločas se odehrával podle úplně jiných not. Hostům dodala odvahy 50. minuta. Na perfektně zahraný roh si na přední tyči naskočil Petkov a poslal mít hlavičkou pod břevno - 1:2. Ani to ale Planou neprobralo a v 55. minutě byl stav 2:2! To totiž dlouhá přihrávka prošla hřištěm až ke Špátovi, který si ještě pohrál s posledním protihráčem a poslal míč kolem Hotového neomylně do sítě. Utkání poté bylo nervózní a mnoho záživných okamžiků na podmáčeném hřišti nenabízelo. V 66. minutě padl rozhodující gól utkání. Po rohovém kopu se ve zmatku před Jandovou brankou nejlépe zorientoval obránce Hotový a usměrnil balón za brankovou čáru - 3:2. Hosté ještě měli velkou šanci na snížení, jenomže Kotalík sám proti J. Hotovému neuspěl, plánský gólman špičkou nohy vykopl míč směřující do sítě a zachránil svůj celek. V závěru ještě mohl využít otevřené obrany střídají J. Šteyer, který od poloviny hřiště běžel sám proti Jandovi. V rozhodující chvíli si ale míč předkopl a pak už stačil před vybíhajícím gólmanem jen vystřelit vysoko nad břevno. Planá se nakonec dočkala vytoužených tří bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Špát (hráč): První půle nás stala body. Nedařilo se nám nic. Rozehrávka špatná, uprostřed hřiště jsme nestíhali, vepředu nepodrželi balon a vzadu jsme hráli ustrašeně. Kdyby poločas skončil 4:0, odpovídalo by to dění na hřišti. Domácí hráli aktivně a zaslouženě vedli. Do druhé půle jsme pár věcí změnili a jsem opravdu pyšný na každého z kluků kdo byl na hřišti. Jízda, sebevědomí, chuť se poprat o výsledek. To nás zdobilo a 20 minut bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Zaslouženě jsme srovnali a já byl přesvědčen, že nějaké body odvezeme. Bohužel rozhodla pak šťastná standardka. Domácím gratuluji, my se musíme poučit a v dalším zápase hrát 90 minut, ne pouze poločas.



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - L. Pešek [-] , O. Hotový [-] , M. Cimerhanzl [-] - T. Plojhar [-] - P. Šteyer [-] , P. Pajerský [-] (46. M. Píchal [-] ) , O. Jánošík [-] (77. J. Šteyer [-] ) , R. Lengyel [-] , J. Carda [-] - M. Tibitanzl [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Janda [-] - M. Sadloň [-] , V. Kotalík [-] , P. Petkov [-] , M. Rezek [-] , A. Prokop [-] , M. Sládek [-] (24. V. Žondecký [-] ) , M. Špát [-] , M. Štemberk [-] , A. Černý [-] , V. Šimek [-]

ŽK: 80. L. Pešek , 90. P. Šteyer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Valeš Radek - JAROLÍM Jiří, NOVÁK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Píšu to každé kolo a nyní nebude výjimka - kdy už Planá doma zabere? Tentokrát si myslím, že přišel jejich čas - tip 2:0

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: remíza