P. Sirotek 59. (p.)
P. Sirotek 72.
2:5
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tochovice doma nestačily na Katovice, padlo sedm branek


Branky


59. P. Sirotek (p.) , 72. P. Sirotek - 13. M. Kostka , 24. L. Bálek , 39. J. Chylík , 45. D. Štěch , 81. V. Habor
15

Již po prvním poločase bylo rozhodnuto, když se katovičtí hráči prosadili střelecky hned čtyřikrát. Po změně stran domácí Tochovice dokázaly poločas vyhrát, ovšem rozdílem 2:1, který nebyl dostatečný na předchozí poločasový výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak bylo sděleno, gólově prvnímu poločasu vládly Katovice. Hráči v oranžových dresek se dostali do vedení po rohovém kopu, na nějž si nejvýše naskočil Matěj Kostka a letní posila se tak poprvé v novém dresu prosadila střelecky. Na něj druhou brankou v zápase navázal Lukáš Bálek, který se z první opřel do dlouhého a vysokého míče, který mu přes celé vápno vyslal Vladimír Uher. Že jsou Katovice nebezpečné ze standardních situací potvrdil ve 39. minutě po rohovém kopu Jan Chylík, jenž hlavičkou na přední tyči prostřelil několik bránících těl. Před samotným koncem poločasu se pak hosté radovali počtvrté. Brankářův výkop hlavou za sebe prodloužil Uher, poté to samé učinil David Bálek, aby se za nimi k míči dostal Dominik Štěch a křižnou střelou na zadní tyč skóroval.

 

Po výměně stran nastoupily Tochovice trošku oklepaní a hra byla lepší. Do gólovky se ale dlouho nedokázali dostat, až po rychlé akci zasáhl nedovoleně v brankovišti brankář Provazník a sudí nařídil pokutový kop. K tomu se postavil kapitán Petr Sirotek a zajímavě proměnil. Míč se totiž od břevna odrazil za na zemi položený nosič sítě, že se ani síť nepohnutla a vyletěl ven. Diváci vtipně zvolávali "zavoláme VAR, vždyť to nebylo v síti", ale všem bylo jasné, že se jednalo o pěknou branku.

 

V 72. minutě došlo pak v jasné fotbalové záležitosti k naprosto nepochopitelnému zákroku hostujícího Davida Bálka, který byť hrál před faulovaným Miroslavem Čížkem míč, tak způsob jakým jej šlapákem dojel, by se na hřišti neměl objevovat. Za pouhou žlutou kartu mohl být rád a za roztržku, která následovala, jí obdržel také domácí kapitán Petr Sirotek. Ten na celou situaci ale odpověděl tím nejlepším - gólem. Po pěkné kombinaci přes levou stranu mu namazal patičkou spoluhráč a on měl už snadnou cestu ke gólu. Tochovice chytily slinu a několik minut byly lepším týmem na hřišti. Jenže další branky se nedočkaly, naopak na druhé straně mohlo být brzy znovu navýšeno, ale hosté přestřelili. Poslední hřebíček ale zasadili Katovice, když po nepřesné rozehrávce po autovém vhazovní domácích, na níž se na straně i gólman, se právě ten vracel až moc rychle, že pomalou střelu Vasyla Habora přeběhl a nestačil se včas položit do protipohybu na přední tyč. Tento moment byl již pro konečné snažení domácích zlomový.



Ohlasy k zápasu


SK Tochovice
Erik Šlechta, trenér: Strašně těžký zápas proti dobře připravenému soupeři. Katovice možná nehrají hezký fotbal, ale po taktické stránce jsou na tom hodně dobře. První poločas 0:4, takže strašně těžké s tím něco udělat. Ale potom za stavu 2:4 jsme zahodili stoprocentní šanci, tak jsme mohli litovat. Mohli jsme se vrátit ještě do zápasu. Škoda po výhře na Petříně to doma nepotvrdit. Musíme zase máknout venku.

SK Otava Katovice
Přemysl Šroub, trenér: Konečně vezeme body z venku. Sehráli jsme skvělý první poločas. Věděli jsme, jak Tochovice hrají a jaké mají typy hráčů a proto jsme na tréninku připravovali na standardní situace a dvakrát z nich udeřili. Byli jsme kromě dvaceti minut z druhého poločasu jasně lepším týmem. Tam se domácí dostali do hry, ale v závěru jsme přidali pátý gól. Hráčům jsme s asistentem Jirkou Křížem slíbili, že když vyhrajeme, dáme po úterním tréninku grilovaná kuřata a já se těším na jejich mastné pusy (směje se).



Sestavy


SK Tochovice
O. Beran [-] - M. Čížek [-] , P. Jendruščák [-] , J. Čížek [-] , P. Sirotek [-] , A. Pech [-] (83. M. Krotký [-] ) , M. Kynkor [-] (89. M. Benda [-] ) , F. Mourek [-] (59. A. Matoušek [-] ) , M. Kynkor [-] , F. Hadáček [-] , D. Dušek [-]

SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - K. Cibulka [-] , T. Janoch [-] , M. Kostka [-] - L. Bálek [-] (65. M. Požárek [-] ) , P. Kotrba [-] , P. Sládek [-] , D. Štěch [-] , D. Bálek [-] (85. O. Kagui [-] ) - V. Uher [-] (69. V. Habor [-] ) - J. Chylík [-] (46. J. Motl [-] )

ŽK: 72. P. Sirotek - 56. K. Cibulka , 72. D. Bálek , 89. D. Štěch .
Hráči zápasu: V. Uher , D. Bálek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠVORC Jan - HES Filip, CHLÁDEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů