Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 10:30

11.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Csaplárova past sklapla! Komárov předvedl další parádní obrat


21

Nováček divize na svém hřišti již jednou dokázal otočit vývoj zápasu, a to proti doubraveckému Sencu. Tentokrát se mu to podařilo i proti Aritmě, která na komárovské hřiště přijela jako veliký favorit, což od prvních minut také dokazovala. Ale po návratu z kabin jakoby hosté už sbalili kopačky na cestu domů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aritma hrála od začátku ze široka a aktivně, čímž se snažila rozhýbat konsolidovanou obranu Komárova. Čtvrt hodiny to trvalo, ale nakonec se hosté první zasloužené branky dočkali. Po rychlé kombinaci na vlastní polovině vyslal kapitán Mareš do rychlého úniku Trenkwitze, který místo zakončení ještě zvedl hlavu a přihrávkou do prázdné brány vyzval k zakončení Jana Štěpánka. Ve zbytku první půle si domácí fotbalisté vytvářeli zajímavé šance spíše ze standardních situací, ale ani jedna z nich se neujala. A když už to vypadalo, že se půjde do kabin za jednobrankového vedení hostů, dostali se hosté v nastavené minutě do velké šance přes levou stranu, do malého vápna vyslal Macháček přízemní přihrávku a zde se urodila obrovská chyba domácího brankáře. Ten si zakřičel, že míč sebere, jenže skrz něj kulatý nesmysl propadl a za ním se k míči prodral Jan Štěpánek, který do odkryté svatyně zakončil.

 

Ihned po výměně stran se domácí fans konečně mohli radovat. Ve 46. minutě tak padla druhá branka zápasu, i když se mezi oběma okamžiky čtvrt hodiny nehrálo. Komárov po rychlém protiútoku dvakrát zahrozil, hosté nedokázali dostatečně odkopnout míč do bezpeční, k němu se dostal Marek Hlavatý a jeho přízemní střelu si mimo dosah brankáře srazil do vlastní sítě patičkou Komárek. Domácí fotbalisty to nakoplo, hosty naopak srazilo a dalších deset minut patřilo velkému komárovskému představení. V 52. minutě přenesli domácí hru dlouhým křižným pasem na pravou stranu, rychlou příhrou před bránu byl vyzván Jakub Lukavský, který střílel pod nohy Rouba, jenž nedokázal zasáhnout. Csaplárova past sklapla o pět minut později. Po prodlouženém autu se míč na hranici vápna odrazil k noze Lukavského, jenž levačkou byslal střelu k tyči a hostující brankář byl bez šance. Ve zbytku zápasu se domácí Komárov spíše bránil a největší šanci na srovnání měla Aritma v 90. minutě. Ale obě šance brankář s obranou pokryli, takže se o pár minut později mohli domácí radovat s fanoušky z velmi těžkého zisku 3 bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Komárov
Luděk Kaufman, kapitán: Čekala nás Aritma. Celek, který patří určitě do top 5. Ačkoliv byl první poločas herně víceméně vyrovnaný, my jsme dvakrát inkasovali. První gól ze situace na hraně ofsajdu, druhy gól ve 45. minutě byl ten z kategorie zcela zbytečných. V poločase jsme si něco řekli a snažili se vstřelit kontaktní gól s tím, že by to mohlo soupeře nahlodat. To se také stalo, gól Marka Hlavatého ve 46. minutě nastartoval obrat, kdy jsme během 12 minut dvěma brankami Kuby Lukavského zápas otočili a soupeře zcela zaskočili. Ten pak prostřídal, hru zjednodušil a nakopávanými balóny na vysoké hráče se snažil o vyrovnání. Nějakých 15 minut nás zatlačili, ale vznikla z toho vlastně jen jediná šance, kterou v 88. minutě Alty chytil. Myslím si, že jsme si za druhý poločas a obrat v něm proti kvalitnímu soupeři vyhrát zasloužili. Diváci se museli bavit, naše domácí zápasy nejsou nudné (směje se).




Sestavy


FK Komárov
L. Altman [-] - M. Hlavatý [-] , P. Ženíšek [-] , L. Kaufman [-] - M. Pužík [-] , M. Šíma [-] , D. Klimeš [-] , J. Lukavský [-] - K. Vajs [-] (90. A. Peták [-] ) , A. Vokáč [-] (90. T. Baštař [-] ) , J. Mojdl [-] (75. J. Vaníček [-] )

SK Aritma Praha
D. Roub [-] - A. Trenkwitz [-] , D. Macháček [-] (61. T. Kalina [-] ) , A. Novotný [-] , J. Štěpánek [-] (80. M. Červený [-] ) , M. Komárek [-] , J. Mareš [-] (61. V. Míka [-] ) , T. Ielitro [-] , M. Jáša [-] , V. Krupička [-] , M. Bedrna [-]

ŽK: 32. J. Mojdl , 85. D. Klimeš , 90. M. Pužík - 37. M. Bedrna , 54. M. Jáša , 76. A. Trenkwitz , 84. A. Novotný .
Hráči zápasu: J. Lukavský - J. Štěpánek .
Počet diváků: 182. Rozhodčí: Pálek Ondřej - HAVRÁNEK Martin, SMITKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 08:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 13:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 12:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 20:00

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 19:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 19:23
Jakub Volák

Expert: Aleš Zach
Tip experta: výhra hostů

Hosté jsou na vlně a potvrdí to i v Komárově…

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 10:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 09:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 18:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 15:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 12:41

Tip: výhra hostů