1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


14

Štítina remizovala s Litultovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina šla do vedení

Štítina přivítala na svém trávníku mužstvo z Litultovic. Úvodní čtvrthodinu zápasu diktovala tempo hry domácí družina. Ta se dostala do vedení, když si na centr Těžkého velmi nedůrazně vyběhl hostující brankář a Marek Vitásek dostal balon míč hlavou zkušeně do sítě - 1:0. Poté ale paradoxně převzaly otežě hry Litultovice. Domácí se nebyli schopni kloudně nahrát ani na vzdálenost pěti metrů, a brejky jim taky nevycházeli. Hned ve 20. minutě vystřelil zpoza vápna Drápal, ale míč z jeho kopačky skončil pouze na tyčce domácí branky. Do poločasu ještě zahodili šance Drápal a Džemla.

Litultovice vyrovnaly

Ani ve druhém poločase se obrázek hry na trávníku nezměnil. Štítina se snažila hrozit z brejků, ale ty jí nevycházely. Litultovice pokračovaly ve festivalu zahozených šancí. a opět v nich hrála velkou roli dvojice Drápal a Džemla. Bartoš pak ze dvou metrů přestřelil domácí branku po dlouhém  centru od Adamčíka. Zaslouženého vyrovnání se dočkaly Litultovice dvacet minut před koncem zápasu, když se po chybě domácích ve středu hřiště dostal k míči po nahrávce Drápal, který po individuální akci nedal Martinu Vitáskovi šanci - 1:1. V zvěrečné dvacetiminutovce domácí ještě odolali několika šancím hostů a byli rádi, že si připsali bod.

 

Štítina jede příští kolo do Dolních Životic. Litultovice budou hostit Komárov. 

 

 

Hodnocení kapitána Petra Fialy.

Přestože jsme inkasovali jako první, po celý zápas jsme byli lepším týmem, zejména díky práci kluků ve středu zálohy. Během zápasu jsme si vytvořili nespočet gólovych příležitostí, gólem vsak skončila pouze jediná. Děkuji našim dorostencům, bez kterých bychom dnes neposkládali jedenáctku.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Naši fanoušci,kteří dali přednost MS v hokeji před dnešním zápasem o nic nepřišli.Naše ekipa předvedla suveréně nejhorší výkon v probíhajícím ročníku.Jediná naše kvalitní akce která značila otevření střeleckého účtu, směřuje do 16.minuty.To se povedl Těžkému dobrý nákop na hrot útoku aby M.Vitásek přehlavičkoval vyběhnuvšího gólmana Borče - 1:0.Od této chvíle jsme zapomněli hrát fotbal.Nedařily se nám nahrávky.Ani zkušení harcovníci se nevyvarovali chyb.Soupeř postupně převzal taktovku hry ve svůj prospěch.Nastřelil tyč.Poté jsme měli štěstí, že ani Litultovičtí neměli seštelované mířidla a nebo nás podržel gólman Vitásek.Koledovali jsme si o gól a ten se zrodil v 71.min když jsme propadli ve středu hřiště a Drápal propálil naši jedničku v bráně - 1:1.Hrstka nejvěrnějších místních diváků tlačila časomíru k vypršení hrací doby,aby už skončilo dnešní herní trápení.

TJ Sokol Litultovice
Jakub Šrom (vedoucí týmu): Celé jaro lepíme sestavu jak se dá. Chybí nám až šest hráčů z podzimní sestavy. Sestavu jsme doplnili dorostencemi. Dostali jsme hloupý gól. Poté jsme převzali iniciativu zápasu. Měli jsme spoustu šancí, dali jsme tyčku. Dokázali jsme vyrovna Drápalem. Pak jsme sice ještě měli hodně šancí, ale štěstí se k nám nepřiklonilo. Za bod jsme rádi a budeme bojovat dále.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - P. Stoklasa [-] , T. Těžký [-] (75. D. Prokeš [-] ) , L. Bartusek [-] , M. Vitásek [-] , P. Kunczik [-] (29. V. Watzlavik [-] ) , O. Kurka [-] , V. Trušina [-] , J. Kubánek [-] (46. J. Gattnar [-] ) , T. Halška [-] , M. Harasim [-]

TJ Sokol Litultovice
D. Borč [-] - T. Veselý [-] (57. M. Hopp [-] ) , T. Bartoš [-] , V. Toporčák [-] , T. Steuer [-] , O. Adamčík [-] , Š. Šťavík [-] , D. Lebeda [-] , P. Fiala [-] , A. Džemla [-] , M. Drápal [-]

ŽK: 25. J. Kubánek , 40. V. Watzlavik - 23. D. Lebeda .
Hráči zápasu: M. Harasim - M. Drápal .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - BUKOVSKÝ Josef, ZÁVIŠEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Dean Gračanin
Tip experta: výhra domácích

Domácí tým si to na svém hřišti pohlídá a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Litultovicím se letos nedaří, a Štítina si to doma pohlídá

Tip: výhra domácích