L. Kunc 18.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2022 10:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Životice vydřely tři body


Branky


18. L. Kunc
11

Dolní Životice vyhrály o jednu branku nad Litultovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Životice se ujaly vedení

Tradičně v nedělní dopoledni odehrálo zápas mužstvo z Dolních Životic. To přivítalo n svém pažitu mužstvo z Litultovic. Derby zápas nenabídl divákům moc lahodící podívanou. Litultovice sice byly opticky lepší, ale Životice je důraznou obranou k ničemu nepustily. Za celý zápas se hostující tým dostal pouze k několika střelám z dálky. Naopak domácí byli, co se týče šancí nebezpečnější. Nejdříve zahrozili po dvou střelách Kunce a Procházky. Ty se však neujaly. Po dvaceti minutách se už ujaly vedení, když se po závaru v hostujícím pokutovém území dostal míč ke Kuncovi, který lišácký přehodil brankáře a zajistil tři body pro domácí - 1:0. Do konce poločasu se už nic významnějšího na hřišti nestalo. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločasu se na hřišti odehrávala taktická bitva, kdy Litultovice byly nadále opticky lepší, a Životice hrozily nadále ze smrticích brejků. Dvakrát zazdil samostatný nájezd Kunc. Jednou ztroskotal na brankáři, jednou zamířil mimo tři tyče hostující branky. Dvakrát pak zavraždil samostatný únik Procházka, kterého vychytal brankář Toporčák. Domácí to ale všechno nemuselo vůbec mrzet, protože tři velmi důležité body v boji o záchranu zůstaly doma v Životicích.

 

Dolní Životice budou příští kolo hostit Závadu. Litultovice přivítají na svém hřišti Těškovice.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): derby zápas potvrdil, že derby nemá favorita. Hosté měli mírně navrch, ale jejich převaha byla spíše platonická. To my jsme naopak byly nebezpečnější. Dali jsme jednu branku a Litultovice jsme do ničeho nepustili, poctivě jsme bránili a taktika nám vyšla do detailu.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Hráli jsme hrozně. Nicméně bych nevěřil, že nás může někdy někdo porazit vleže. Vyhrát si nezasloužil žádný z 25 lidí na hřišti.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - J. Vlček [-] (84. M. Elbl [-] ) , M. Procházka [-] , J. Leifert [-] , M. Tengler [-] , M. Hanák [-] , P. Dušek [-] , L. Kunc [-] , V. Mareta [-] , M. Pumr [-] , L. Štrbík [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - T. Bartoš [-] (74. M. Varyš [-] ) , K. Vitoul [-] , S. Konečný [-] (65. T. Veselý [-] ) , O. Adamčík [-] , Š. Šťavík [-] , D. Lebeda [-] , P. Fiala [-] , A. Džemla [-] , M. Drápal [-] , J. Tengler [-] (65. J. Vítek [-] )

ŽK: 32. P. Dušek , 88. M. Pumr - 75. V. Toporčák , 86. D. Lebeda .
Hráči zápasu: M. Procházka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - RUČKA Jakub, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Robert Šupola
Tip experta: výhra hostů

V neděli odpoledne se hraje velké derby a myslím, že uvidíme hodně branek. Na podzim zápas skončil 7:0 pro Litultovice a domnívám se, že i tentokrát se ukáže střelecky jeden z nejlepších útoků okresu a hosté si odvezou domů výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů