1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičovská vítězná šňůra pokračuje


Branky


18

I čtvrté utkání na jaře dopadlo pro fotbalisty Chlebičova vítězně, když pro tentokrát zvládli zápas na horké půdě v Hradci nad Moravicí. Domácí Hradec držel s rozjetým Chlebičovem krok až do posledních minut, ale o body ho obrat nedokázal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První obrovskou šanci k otevření skóre nabídl Kuželův rohový kop hlavičkujícímu Radkovi, jenže ten mířil z pětky nad břevno. O několik minut obelstil Středula domácí obranu a připravil dobrou šanci ke skórování Černohorskému, ale ani z této šance se nic neurodilo, hostujícímu útočníkovi chyběl větší klid v zakončení. Z hranice vápna se nenápadnou střelou přihlásil i Kužal, ale i jeho pokus prolétl pouze kolem tyče. Branka padla až těsně před odchodem do šaten. Po pravé straně pláchl domácím zadákům Radek, nacentroval do vápna na Korbela a ten po hezké otočce propálil brankáře Válka – 0:1. 

 

Zatímco v předešlých zápasech byly hradecké úvody druhých poločasů katastrofální, tentokrát se jim start vyvedl. Domácí aktivně napadali chlebičovskou rozehrávku a donutili brankáře Hegara chybovat, když při odkopu trefil přímo nabíhajícího Krejsu a bylo srovnáno – 1:1. Jenže dlouho se domácí z branky neradovali. Hostující záložník Středula prokázal své fotbalové kvality, prosadil se ve vápně a přesným centrem na vzdálenější tyč nabídl branku Černohorskému, který z halfvoleje uklízel míč do sítě – 1:2. Následně se hrál bojovný fotbal, Hradec se herně vyrovnal hostům. Chyběly jen nějaké brankové příležitosti. Ty přišly až v samém závěru. Nejprve mohl pojistit vedení Silber, jenž už jen čekal, až uklidí Wochovu přihrávku v pohodě do sítě, ale to by nesměl stát v cestě drn trávy. Vzápětí se mohlo potvrdit pravidlo nedáš – dostaneš. Už v nastavení zahrával Manderla standardku do šestnáctky, kde se míč několikrát odrážel k domácím hráčům, ale ti byli pokaždé zablokováni. Chlebičov se nakonec ubránil a nadále se veze na jarní vítězné vlně.



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
Miroslav Mička (trenér): "Na to, že nám chybělo pět hráčů základní sestavy, jsme odehráli slušný zápas. V prvním poločase nás soupeř přehrával, jde vidět, že má ve svých řadách šikovné technické hráče. Ve druhém poločase jsme se herně vyrovnali, ale bohužel nám i trochu chybělo to potřebné štěstíčko, abychom vyválčili aspoň bod za remízu."

SK Viktorie Chlebičov
Lukáš Gabaj (asistent trenéra): "Z naší strany to byl poctivý zodpovědný výkon, který určitě hodnotím kladně. To, co jsme si před zápasem řekli, to kluci splnili. Vyhráli jsme, takže můžeme být spokojeni."



Sestavy


TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - R. Holuša [-] , J. Štencel [-] , T. Wiweger [-] (88. D. Škvára [-] ) , R. Lichý [-] , T. Hebelka [-] (64. R. Hendrych [-] ) , M. Černín [-] , T. Manderla [-] , T. Krejsa [-] , D. Škulavík [-] (56. D. Wiweger [-] ) , Š. Poštulka [-]

SK Viktorie Chlebičov
J. Hegar [-] - L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] , A. Středula [-] , V. Koneczný [-] , J. Radek [-] (85. M. Dzierža [-] ) , A. Černohorský [-] , A. Korbel [-] (90. F. Woch [-] ) , D. Matyášek [-] , M. Silber [-] , D. Drexler [-] (75. M. Stošek [-] )

ŽK: 37. R. Lichý - 25. D. Sedlář , 37. L. Kužel .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: BYSTROŇOVÁ Eleanor - PRIESOL Daniel, BOČEK Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Jiří Swiech
Tip experta: výhra hostů

Na tento zápas jsem ohromně zvědavý. A pokud mi to časově bude vycházet, asi se s největší pravděpodobností na něj zajedu podívat osobně. Chlebičov chytl parádní formu na jaře, sám jsem je viděl hrát minulý zápas s Malými Hošticemi a musím uznat, že se mi jeho výkony opravdu líbí. Myslím si, že si dobrou formu přenese i na zápas v Hradci a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů