Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 10:15

25.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Javornice doma zdolala Malšovice


8

Můj dům, můj hrad. Fotbalisté Javornice na domácí půdě porazili Malšovice 4:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: "Extrémně důležité vítězství pro naše barvy! Udrželi jsme čtvrté místo, čímž jsme opět vytvořili historický zápis do kroniky fotbalu obce Javornice, navíc po totálně zbabraném podzimu + máme solidní náběh na jednu individuální trofej.. Hosté zlobili jen chvílemi, což na víc než korekci stavu nestačilo. Díky celému týmu za dnešní výkon a pochvala rozhodčím."

TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: "V Javornici to nemá jednoduché nikdo a my jsme se na vlastní kůži přesvědčili proč. I přes početnou absenci jsme ale rozhodně nechtěli jet pro debakl. Nicméně domácí se dostali do čtyřbrankového vedení a debaklem to zavánělo. Naši chlapci zbraně nesložili a snížili během dvou minut na 4:2. Poté se ale nesmyslně nechal vyloučit náš hráč a bylo po nadějích. Domácím k výhře gratulujeme a závidíme úžasnou atmosféru a podporu diváků, od kterých je pojem dvanáctý hráč uveden do praxe."



Sestavy


Javornice
S. Hynek [-] - S. Koutský [-] , D. Suk [-] , P. Kasper [-] - J. Nosek [-] , J. Kráčmer [-] (73. T. Plesl [-] ) , J. Hovorka [-] , M. Šrefl [-] (59. F. Dvořák [-] ) , J. Kráčmer [-] - J. Kovaříček [-] (86. L. Harbich [-] ) , A. Krejčí [-] (86. P. Chlachula [-] )

TJ Sokol Malšovice
D. Blažko [-] (81. L. Zrůst [-] ) - M. Luňák [-] , D. Krejčí [-] , R. Franc [-] , P. Soukup [-] - L. Kocman [-] , J. Brokeš [-] , Z. Libřický [-] , J. Paulovič [-] (70. J. Jareš [-] ) - P. Mareš [-] , T. Krejčí [-] -

ŽK: 79. J. Kráčmer - 38. P. Mareš . ČK: 77. P. Mareš .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Kiezler Vlastislav - PRUŠINOVSKÝ Štěpán, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Lukáš Baše
Tip experta: výhra domácích

Javornice na domácím hřišti bez problémů vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích