2:1p.
(1:0)
88. M. Exnar
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 14:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov doma přehrál Jaroměř na penalty


Branky


7

Duel mezi Rychnovem a Jaroměří dospěl až na pokutové kopy, ve kterých byli šťastnější domácí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnovský Zajíček otevřel skóre zápasu

Vyrovanou úvodní pasáž rozčísla branka ve 16. minutě. Domácí centr z pravé strany usměrnil havou za záda brankáře Červenky domácí útočník Roman Zajíček. 1:0.

 

Od tohoto okamžiku hosté zvýšili aktivitu a začínali přebírat otěže zápasu. Drželi míč na svých kopačkách častěji a snažili se srovnat gólový účet. Jaroměř si vytvořila řadu záavrů před domácí brankou, ale žádný k brance nevedl. Rychnov zase zlobil rychlými přechody, ze kterých byl několikrát nebezpečný, ale do poločasu další branka nepadla. 

Matěj Exnar srovnal v závěru utkání

Na začátku druhého dějství utekl hostujícím obráncům rychnovský Zajíček, ale brankář Červenka ho vychytal. Ve druhé půli si Jaroměř vytvořila ještě větší převahu než v té první a postupně stupňovala svůj tlak. 

 

Vyrovnání však nastalo až v samotném závěru utkání. V 88. minutě po závaru před domácí brankou přiletěl do malého vápna střílený centr, který usměrnil do sítě Matěj Exnar a sroval na 1:1.

 

Další branka již nepřišla, a tak se šlo do penalt.

Rychnovu střídání brankářů vyšlo

Po obrdžené brance Rychnov ještě rychle vystrřídal brankáře, když Jana Šebestu nahradil na pokutové kopy Tomáš Finke. Domácím tento tah vyšel. Na penalty zvítězili 2:1 a připisují si druhý bod do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek (předseda): "Vzhledem k posledním překvapivým výsledkům, jsme dnes získali veledůžité dva body. Druhý poločas nás soupeř mačkal na naší polovině, ale bez vyložených šancí. Paradoxně v jediné 100% šanci selhal Zajíček. Jaroměř nakonec zaslouženě vyrovnala. V penaltách předvedly oba týmy velké trápení, když z deseti exekutorů uspěli pouze tři!"

FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "Zejména druhý poločas byl pouze o dobývání domácí branky, když Rychnov bránil v hlubokém bloku. Vyrovnat se nám podařilo až v samotném závěru a na otočení celého zápasu už tím pádem nebyl čas."



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] (89. T. Finke [-] ) - J. Kábrt [-] , S. Pohl [-] , D. Effenberk [-] , Š. Vacek [-] - M. Drašnar [-] (70. J. Kocman [-] ) , D. Veselý [-] , M. Rücker [-] , V. Lihařík [-] - T. Markovič [-] (61. L. Vavera [-] ) , R. Zajíček [-]

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Exnar [-] , M. Petráček [-] (46. O. Častvaj [-] ) , Z. Kocourek [-] , A. Horák [-] (46. A. Pohořálek [-] ) , R. Gorol [-] , J. Bano [-] (76. R. Beran [-] ) , M. Exnar [-] , D. Valášek [-] , J. Poděbradský [-] , D. Votrubec [-]

ŽK: 87. M. Exnar , 89. L. Červenka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Otava Marian - MIŠKÁŘ Karel, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Pavel Drozd
Tip experta: remíza

V Rychnově se hraje těžko, a tak si myslím, že utkání skončí remízou.

Tip: remíza

Tipuji remízu.