Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 10:15

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká zvítězila v Jičíně


Branky


7

Hrái Vysoké zvítězilai po třech porážkách v řadě. Na domácí půdě na ně nestačil Jičín.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Pražák.

 V 11. minutě zahrozil hostující útočník Pražák, který se protlačil do šance, ale brankář Masiar jeho střelu vyrazil na roh.

 

Ve 21. minutě se Pražák řítil do šance, ale Masiar přečetl hru a včasným vyběhnutí akci zastavil. Ve 22. minutě se po standartní situaci dostali domácí do závaru před brankou Vysoké a brankář Kašpar musel postupně likvidovat tři pokusy jičínských střelců.

 

Ve 30.  minutě vyslal hostující stoper Ptáček pěknou kolmicí za obranu Jana Pražáka, který nechytatelnou střelou poslal hosty do vedení 0:1.

 

Ve 39. minutě mohli domácí srovnat. Za hostující obranou dostal míč Matějka, který šel sám na Kašpara, ale jeho střela orazítkovala pouze pravou tyč branky. A tak se šlo do kabin za jednobrankového vedení pro Vysokou.

Domácí srovnali, ale jen na tři minuty

Ve druhém poločasu hosté hrozili bleskovými přechody do útočné. Jičín se zas nemohl dostat od výraznějších příležitostí. Vysoká si vypracovala řadu zajímavých  šancí, ale nedokázala je proměnit.

 

V 71. minutě s po standartní situaci dostal k zakončení hostující Pražák, ale zblízka napálil íč jen do břevna Masiarovy branky.

 

Domácím se přeci jen podařilo srovnat. V 74. minutě se po rohu prosadil Jan Kuncíř, který prostřelil Kašpara. 1 : 1.

 

Jen za tři minuty si vzali hosté vedení zpět. V  77. minutě přihrál hostující Jarozs na Josefa Homolku, který ze strany tvrdou ranou prostřelil Masiara. 1:2. 

 

V 85. minutě se po standartní situaci dostal k dorážce na zadní tyči hostující Martin Ptáčkem, který upravil na konečných 1:3. Vysoká si tak připisuje důležité tři body v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Zbyněk Houška (trenér): Jsem zklamán z výsledku a především z výkonu hráčů, kteří měli mít v utkání vůdčí roli. Je to neomluvitelné takto nebojovat o vítězství. Dnes mě uspokojil pouze Kuncíř, kterého chválím!!"

FK Vysoká nad Labem
Radek Hrubý (trenér): "Dneska povedený zápas. Hráli jsme s chutí, vytvářeli si šance, ale i zásluhou dobrých zákroků domácího brankáře, jsme odcházeli do kabin s jednobrankovým vedením. V druhém poločase Jičín vyrovnal, ale brzy jsme šli opět do vedení. Třetí brankou jsme nepřipustili žádné závěrečné komplikace a zaslouženě si odvážíme tři body."



Sestavy


SK Jičín
A. Mäsiar [-] - T. Klaban [-] (62. L. Kubíček [-] ) , J. Kuncíř [-] , D. Čeřovský [-] (48. D. Zezulka [-] ) , P. Beneš [-] - J. Lánský [-] , J. Nálevka [-] , D. Machačný [-] (58. L. Joukl [-] ) , V. Matějka [-] - O. Zugar [-] , J. Dítě [-] -

FK Vysoká nad Labem
J. Kašpar [-] - P. Duben [-] (41. J. Jelínek [-] ) , T. Prorok [-] , P. Kafka [-] - O. Ujec [-] , F. Jarosz [-] , T. Březina [-] - J. Pražák [-] - M. Haken [-] , J. Homolka [-] (88. J. Novotný [-] ) , M. Ptáček [-]

ŽK: 47. J. Lánský , 83. J. Dítě , 87. L. Kubíček - 20. M. Ptáček , 47. T. Prorok , 72. J. Jelínek , 72. P. Kafka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MATULA Pavel - KUDLÁČEK Milan, OTAVA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Pavel Drozd
Tip experta: výhra domácích

Vysoká nehraje v nejlepší formě, a tak věřím Jičínu, že nám pomůže a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Jičín vyhraje-vysoká hraje špatně.