Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany doma jasně přehrály Vrchlabí


Branky


6

Libčany přivítaly na svém hřišti tým Vrchlabí. Duel zvládly lépe a zvítězily vysoko 5:0. V první půli se hned dvakrát trefil Josef Mokrý a v závěru přidal branku i náhradní brankář Tošovský.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Mokrý vsítil dvě branky

Libčany se dostaly do vedení velmi brzy. Již v 7. minutě se prosadil domácí Martin Friedl a bylo to 1:0.

 

Ve 21. minutě se ujali domácí dvoubrankového vedení. Útočník Josef Mokrý dokázal překonat hostujícího brankáře Janalíka a zvýšil na 2:0.

 

Chvilku před koncem první půle se měnilo skóre ještě jednou. Hostujícího brankáře Janalíka opět prostřelil Josef Mokrý a stanovil tak poločasové skóre na 3:0.

I brankář Tošovský se dostal do hry a hned vstřelil branku

Hráči Vrchlabí nedokázali ve druhém dějství s nepříznivým vývojem nic udělat, a tak se pouze navyšovalo skóre zápasu na domácí straně.

 

V 65.minutě skončila střela domácího středopolaře Stanislava Libřického za zády brankáře Janalíka a domáci tak vedli už o čtyři branky.

 

V 81. minutě se k zakončení dostal střídající Matěj Tošovský,který za normálních okolností nastupuje v brance a i on se zapsal mezi střelce zápasu. Upravil tak na konečných 5:0 pro domácí.

 

Libčany si tak připsali tři body do tabulky za přesdvědčivé vítězství proti Vrchlabí.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
František Bárta (sekretář): " Dnes se hodnotí zápas výborně - po velmi dobrém výkonu okořeněném pěti brankami do sítě soupeře jsme zaslouženě zvítězili. A objevili jsme i nového střelce - Matěje Tošovského."

FC Vrchlabí
Michael Hradecký (trenér):: "Dnešní zápas v Libčanech se nám opět nevydařil. Musíme si sednout a vyříkat si základní věci jak by měl fungovat klub na naší úrovni. Soupeři gratuluji k zasloužené výhře."



Sestavy


SK Libčany
J. Rolejček [-] - J. Mokrý [-] , J. Ruprich [-] , S. Libřický [-] , M. Friedl [-] (46. D. Hůlka [-] ) , F. Studýnka [-] , F. Havrda [-] (75. M. Tošovský [-] ) , M. Novotný [-] , A. Chromek [-] , P. Rompotl [-] , M. Mařas [-]

FC Vrchlabí
F. Janalík [-] - V. Novotný [-] , O. Matěják [-] , M. Kučera [-] , S. Mlejnek [-] (65. P. Kraus [-] ) , M. Tomčík [-] , M. Slavík [-] (65. M. Hawel [-] ) , L. Hawel [-] , Z. Kout [-] , D. Štefan [-] , L. Mejsnar [-]

ŽK: 32. M. Slavík , 84. M. Tomčík .
Hráči zápasu: J. Mokrý .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZBOROŇ Petr - VRABEC Hynek, FRYŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Nikolas Bekera
Tip experta: remíza

V tomto zápasu můžou vyhrát jak Libčany, kterým jarní část soutěže nevychází úplně podle představ, tak i bojovní hosté z Vrchlabí. Řekněme, že zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza