EXPERT TIP - 25.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 8.5.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Nikolas Bekera

Expertem pro 25. kolo je zatím nejlepší střelec krajského přeboru. Útočník Nového Bydžova má na kontě už úctihodných 22 branek a spolu se svým spoluhráčem Štěpánem Blažkem suverénně vedou tabulku střelců. Pro náš web si tento gólový forvard našel čas a natipoval zápasy dalšího kola krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

Chlumec hrající se skvělou formou to proti bojovným hostům z Trebše nebude mít vůbec jednoduché. Utkání se mu ale podaří zvládnout a bude moci oslavit svoji sedmou výhru v řadě.

Tip experta: 2 17 - 0 - 83 %
Komentář experta:

Dobruška na domácím hřišti dokáže soupeře velmi dobře potrápit. V tomto případě si ale myslím, že útočné duo Matějka – Klapkovský dokážou pro Polici zařídit vítězství.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Kostelec je doma silný, až na tři body z venkovních zápasů do tabulky přispívá jen ze svého hřiště. A když si k tomu přičteme fakt, že Černilov venku ještě nevyhrál a celkově se trápí, tipuji výhru domácího mužstva.

Tip experta: 0 67 - 33 - 0 %
Komentář experta:

V tomto zápasu můžou vyhrát jak Libčany, kterým jarní část soutěže nevychází úplně podle představ, tak i bojovní hosté z Vrchlabí. Řekněme, že zápas skončí remízou.

Tip experta: 0 33 - 17 - 50 %
Komentář experta:

Fyzicky náročné utkaní na hřišti Vysoké bude mít průběh velmi vyrovnaný a v zápase nejspíš moc branek nepadne. Po vyrovnaném průběhu bude vyrovnané na konci zápasu i skóre.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Solidně hrající Jičín nebude vůbec nic jednoduchého. Očekávám fyzicky náročné utkání, které ale dokážeme zvládnout a získat další tři body do tabulky.

Tip experta: 0 67 - 33 - 0 %
Komentář experta:

Slavia se bude soustředit hlavně na středeční pohárové utkání a pošetří síly, Hořice toho dokáží využít a v Orlické kotlině urvou remízu a budou rozhodovat penaltové kopy.

Tip experta: 1 67 - 33 - 0 %
Komentář experta:

Jaroměř si po čtyřzápasovém půstu bez pořádné výhry bude chtít spravit chuť proti Červenému Kostelci. Řekl bych, že se jím to povede a na domácím hřišti budou brát všechny tři body.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Venca Likeš 7
2. Martin Šmied 7
3. Jiří Pečenka 6
4. Patrik Palm 5
5. Erik Týfa 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.