0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 10:15

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška má další skalp favorita. Tentokrát porazila hradeckou Třebeš.


Branky


9

Již v pátek dopoledne se odehrál první zápas 22. kola krajského přeboru. Domácí Třebeš nestačila na Dobruška, která zvítězila po dvou brankách Vojtěcha Bílka.

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bílek poslal host do vedení v úvodu zápasu.

Hostům vyšel výborně vstup do utkání. Již v 5. minutě šli totiž do vedení. Střelu Týfy tečoval za Heřmanova záda útočník Dobrušky Vojtěch Bílek. Domácí sice reklamovali offsidové postavení, ale pomezní rozhodčí jejich námitku nepotvrdil, a tak šla Dobruška do vedení.

 

Domácí mohli odpovědět v zápětí, když se k centrovanému míči dostal Zeman, ale branku Effenberka přestřelil. Utkání pak bylo vyrovnané a plné soubojů, ale větší šance na obou stranách chyběly. Jednu takovou měl střelec první branky Bílek, ale minul domácí svatyni. 

 

Ve 35. minutě zahrozil z přímého kopu domácí Štajer, ale Effenberk jeho ránu vyrazil na roh. Poté se sám na brankáře Dobrušky řítil domácí kanonýr Ryšavý, ale jeho přízemní střela se mezi tři tyče nevešla.

 

V závěru první půle ještě hlavičkoval z rohového kopu hostující Brožek, ale s tímto pokusem neměl Heřman potíže. Navíc ihned po chycení míče založil dlouhým výkopem rychlý brejk, na jehož konci měl velkou šanci útočník Zeman, ale Effenberk jeho pokus z bezprostřední blízkosti lapil. A tak poločas skončil jednobrankovým vedením hostů.

Bílek se prosadil i ve druhé půli.

Třebeš vstoupila do druhého dějství aktivně a odhodlaně s výsledkem něco udělat. Ve 48. minutě hlavičkoval nebezpečně domácí Ryšavý, ale z dobré pozice přestřelil Effenberkovu branku.

 

V 57. minutě však dotlačil míč po rohovém kopu do sítě Vojtěch Bílek. Vstřelil tak svou druhou branku v utkání a poslal hosty do dvoubrankového vedení. 

 

Za nedlouho mohlo být pro domácí ještě hůře. Po pěkném centru z levé strany se sám před Heřmanem objevil Bohuňovský, ale míč v nadějné pozici netrefil. Poté pálil z přímého kopu nebezpečně Zdeněk Pago, ale domácí brankář jeho střelu dokázal vyrazit a poradil si i s následnou střelou Týfy.

 

Dobruška pak dobře kontrolovala hru a nepouštěla domácí do vyložených šancí. Třebeš ve snaze zdramatizovat zápas zapomínala na zadní vrátka a hosté podnikali nepezbečné protitoky. Jeden takový musel likvidovat až svým zákrokem Heřman.

 

Do další brejkové situace se dostal Zdeněk Pago, zaseknul si obránce a technickou střelou napálil břevno domácí branky. Míč se pak odrazil přímo k nohám Brožka, který pro změnu trefil tyč Heřmanovy branky.

 

Další zmeně stavu již nepřišla, a tak si Dobruška po domácí výhře nad Jaroměří připisuje další tři body do tabulky po dvoubrankovém vítězství v Hradci Králové nad Třebší.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): "Zápas jsme nezvládli po brzkém vedení Dobrušky jsme první poločase dobývali hostující branku. Nějaké šance jsme měli, ale pozorná obrana Dobrušky nás držela na uzdě. Ve druhém poločase jsme se snažili otočit výsledek, ale byli jsme netrpěliví a kupili hodně nepřesnosti. Dobruška hrála jednoduše a s velkým elánem a chutí. Byla odměněna druhou brankou. Svoje vítězství si zasloužila. Musíme se srovnat a vyvarovat se zbytečných chyb a zbrklosti."

SK Dobruška
Petr Jánský (trenér): "Zasloužená výhra po takticky ukázněném výkonu celého týmu. Dnes jsme si fotbal nekomplikovali a hráli maximálně jednoduše a vytvářeli si i další šance, kterým chybělo přesnější zakončení. Určitě potěší uhraná nula po dlouhé době a další tři body."



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Krykorka [-] , J. Sochor [-] (66. R. Kuneš [-] ) , M. Ryšavý [-] (69. J. Fridrich [-] ) , J. Zeman [-] , I. Kosyak [-] , M. Štajer [-] , L. Jandík [-] (66. J. Sobotka [-] ) , O. Kunc [-] (46. T. Téra [-] ) , J. Kudrna [-] , D. Tesař [-]

SK Dobruška
F. Effenberk [-] - J. Komůrka [-] (88. M. Pago [-] ) , V. Bílek [-] , B. Bohuňovský [-] (76. P. Jánský [-] ) , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , M. Majer [-] , M. Brožek [-] , E. Týfa [-] , J. Moník [-] , V. Karal [-]

ŽK: 64. M. Ryšavý , 70. I. Kosyak - 64. M. Majer .
Hráči zápasu: V. Bílek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vítek Pavel - KUBÁLEK Lukáš, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Jakub Matějka
Tip experta: výhra domácích

Domácí vyhrajou, mají mužstvo které drží dlouho pohromadě, pravidelně trénují a mají i kvalitu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza