4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 14:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Chlumce zvítězila o čtyři branky


Branky


12. L. Pánek , 32. M. Holec , 51. L. Pánek , 80. J. Mrázek
6

Dobruška chtěla po fantastickém obratu z minulého kola bodovat i na hřišti Chlumce, ale domácí si v zápase počínali lépe a tři body si nechali u sebe doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o poločase vedli o dvě branky

Už ve 3. minutě prověřil Hartman pozornost hostujícího brankáře Effenberka střelou zpoza vápna, ale střele chyběla razance i přesnost. V 7. minutě se na druhé straně prodral do vápna Chlumce hostující Bílek, ale brankář Němec jeho střelu vyrazil.

 

Ve 12. minutě už domácí vedli. Po standardní situaci na přední tyči Effenberk nešťastně vyrazit centrovaný míč do zad přebíhajícího hráče, míč pak propadl pod nohy domácího Lukáše Pánka a ten se téměř z brankové čáry nemýlil. 1:0.

 

Dobruška se pak tlačila za vyrovnáním a vytvořila si pár závarů před Němcovou brankou, ale nebezpčené zakončení z toho nebylo. Chlumec se snažil využívat své síly při rychlém přechodu do útoku. Ve 26. minutě se po rychlé akci řítil sám na brankáře domácí útočník Mrázek, ale Effenberk jeho únik likviduje.

 

 

Ve 32. minutě se domácí Labík dostal za obranu hostů a naservíroval míč před branku, kde na 2:0 zvyšoval Martin Holec. Ve 39. minutě to mohlo být o tři branky, když se po dlouhém nákopu z valstní poloviny dostal do samostatného úniku Holec, ale Effenberk jeho střelu vykopnul nohou. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením domácích.

 

 

Chlumec si pohlídal vedení a ještě přidal dvě branky

Hned v úvodu druhého dějství se dva domácí hráči řítili sami na hostujícího brankáře, ale tuto obrovskou šanci chlumečtí zahodili střelou mimo branku. V 50. minutě už to bylo o tři branky. Po centru z levé strany se objevil na penaltě osamocený Lukáš Pánek, který měl dostatek času si míč zpracovat a s přispěním břevna a odrazu od Effenberka dostal míč do sítě.

 

Šanci na snížení měli hosté v 55. minutě. Týfa nádherným křížným balonem našel nabíhajícího Dvořáka na hranici pokutového území. Jeho lob však jen olízl břevno domácí branky. V dalším průběhu zápasu domácí kontrolují hru a Dobruška není schopna se dostat do větší kombinace, udržet míč na útočné polovině a ohrozit Němcovu branku. V 62. minutě po rozehraném rohovém kopu pálil zpoza vápna Holec a jeho tvrdá střela pořádně protáhla Effenberka. V 74. minutě opět likviduje Effenberk včasným vyběhnutím šanci domácích jeden na jednoho. Tentokrát si na něm vylámal zuby Jansa.

 

V 79. minutě se po ztrátě hostů na půli hřiště dostávají domácí opět rychlým útokem do otveřené obrany a Jakub Mrázek upravuje skóre na konečných 4:0. Utkání se pak v klidu dohrálo a Chlumec tak bere všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): "Rozlučkový zápas s naším starým trávníkem jsme zvládli velmi dobře a pokud bychom využili všechny šance, mohlo být branek dvakrát více. Utkání jsme měli po celou dobu pevně v rukou, hráli jsme ofenzivně a vyprodukovali jsme minimum chyb v obranné činnosti, počítá se i nula na kontě obdržených branek. Pihou na kráse je lehké zranění dvou našich hráčů a kvalita řešení ve finální fázi. Stoupající formu chceme určitě potvrdit ve Vysoké nad Labem a poté ve dvou domácích utkáních v lovčickém azylu."

SK Dobruška
Petr Jánský (trenér): "Dnes jsme bohužel neměli tu patřičnou kvalitu a proto si Chlumec došel pro výhru bez velkých komplikací. Gratulace domácím ke třem bodům."



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
O. Němec [-] - V. Doležal [-] , J. Veselský [-] (13. O. Jansa [-] ) , M. Holec [-] (71. M. Kučera [-] ) , P. Staněk [-] , J. Hartman [-] (80. V. Kříž [-] ) , J. Mrázek [-] (80. M. Tichý [-] ) , J. Labík [-] , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] (80. F. Jelínek [-] ) , L. Pánek [-]

SK Dobruška
F. Effenberk [-] - J. Komůrka [-] , V. Bílek [-] , J. Dvořák [-] , P. Krahulec [-] , V. Karal [-] (13. P. Feichtinger [-] ) , M. Majer [-] , T. Štětina [-] (59. P. Jánský [-] ) , M. Brožek [-] , E. Týfa [-] , Z. Pago [-]

Hráči zápasu: L. Pánek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Nývlt Roman - ŠILING Karel, ŽÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Jan Šebesta
Tip experta: výhra domácích

Posílená rezerva Chlumce bude chtít svému soupeři v tabulce odskočit, a tak si se zkušeným týmem hostí poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích