Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SESTŘIH | Souboj prvního se třetím vyzněl lépe pro lídra tabulky


Branky


7

Domácí dokázali rychle po inkasovaném gólu zápas otočit a zaslouženě si došli pro tři body.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá otočka domácí znamenala dvoubrankové vedení.

Hned v první minutě hlavičkoval po rohovém kopu do břevna hostující branky Mokošín. V 5. minutě se po krásné Gorolově přihrávce dostal do velké šance Daniel Votrubec, který zachoval klidnou hlavu a prostřelil domácího Strýhala. 0:1.

 

Poté domácí postupně zvyšovali svůj tlak. Byli častěji na míči a tlačili se do zakončení. Ve 13. minutě už bylo srovnáno. Centrovaný míč z pravé strany si našel Nikolas Bekera a z bezprostřední blízkosti se nemýlil. 1:1. V 17. minutě se k přímému kopu postavil Patrik Mokošín, který prostřelil hostujícího brankáře Červenku. Domácí tak velmi rychle otočili výsledek.

 

To však nebylo z jejich strany vše. Ve 23. minutě si navedl míč na střed hřiště Michal Voldán a povedenou střelou z dálky zvýšil už na 3:2. 

 

Hra se odehrávala převážně na polovině Jaroměře a hosté tak byli pod permanentním tlakem. domácí měli v závěru první půle velkou možnost navýšit skóre. Po ztrátě Jaroměře ve středu hřiště a rychlém protiútoku dostal Mokošín pěknou přihrávku a ocitl se sám před brankářem, kterého sice ve skluzu obstřelil, ale jeho pokus vykopnul z brankové čáry Poděbradský. To bylo do poločasu vše.

Domácí navýšili vedení a v klidu dotáhli zápas do vítězného konce.

Hned v úvodu druhé půle prověřil Mokošín střelou z dálky Červenku, ale ten byl připraven. O chvíli později to zkoušel Mokošín znovu, ale ani tentokrát Červenku nepřekonal. Obraz hry byl velmi podobný tomu z první půle. Domácí drželi míč a Jaroměř byla většinu času pod tlakem.

 

V 70. minutě se dostal ke střele z velkého vápna Michal Voldán a technickou ranou k tyči upravil na 4:1. V 76. minutě se po standartní situaci prosadil hlavou i obránce Matěj Vincour. 5:1.

 

V 80. minutě se po faulu domácího brankáře Strýhala na Matěje Exnara kopala penalta proti Novému Bydžovu. Míč si vzal Daniel Votrubec a vsítil svoji druhou branku. 5:2. 

 

Zápas se pak v poklidu dohrál a domácí si tak upevnili první příčku tabulky. Jelikož v souběžně hraném utkání vyhrála Třebeš na hřišti hradecké Slavie, tak se Nový Bydžov dostal do desetibodového vedení v tabulce krajského přeboru.

 

 Za bohatou fotogalerii děkujeme Josefu Bekerovi a Václavu Mlejnkovi.

 

Sestřih utkání připravil Josef Bekera. Děkujeme.

 

Ohlasy trenérů bezprostřeně po utkání (autor Josef Bekera)

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


RMSK Cidlina Nový Bydžov
Petr Průcha (trenér): "5:2 ... dobrý výsledek. Jaroměř nám na začátku vzala vítr z plachet. Vstřelili nám nečekaně branku, která s námi zacloumala. Naštěstí netrvalo dlouho a my se zmátořili, záhy vyrovnali a měli dále velmi kvalitní pasáž. Druhá půle byla ve znamení toho, že jsme kontrolovali stav a čekali, jestli přijde šance. Ta přišla a my ji proměnili. Utkání jsme pak v pohodě dovedli do vítězného konce. Jaroměř má velmi kvalitní a férový tým. Nyní Třebeš, dle výsledku na Slavii HK nás čeká boj se vším všudy."

FK Jaroměř
Miloš Exnar (trenér): "Gólově se nám povedl vstup do utkání, domácí nám však svou agresivitou dělali od prvních minut velké problémy a dostávali nás pod trvalý tlak. Tři body Bydžova jsou naprosto zasloužené."



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Voldán [-] (73. F. Rejl [-] ) , P. Pokorný [-] , F. Drobný [-] (73. P. Mejstřík [-] ) , N. Bekera [-] (76. D. Hruška [-] ) , M. Vincour [-] , O. Špinka [-] (80. J. Batelka [-] ) , P. Mokošín [-] , J. Novák [-] (80. V. Mokošín [-] ) , J. Trejbal [-] , V. Svatoň [-]

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Petráček [-] (76. A. Musil [-] ) , J. Poděbradský [-] , A. Pohořálek [-] (6. O. Toman [-] ) , M. Exnar [-] (85. M. Kordina [-] ) , D. Votrubec [-] , J. Bano [-] , R. Gorol [-] , Z. Kocourek [-] , A. Horák [-] , O. Častvaj [-]

ŽK: 79. S. Strýhal - 82. J. Bano .
Hráči zápasu: M. Voldán .
Počet diváků: 174. Rozhodčí: Filip Miroslav - FIŠER Pavel, JEŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Drozd

Expert: Kamil Kaplan
Tip experta: výhra domácích

Cidlina pokračuje vítězným tažením soutěží i v jarní časti, neměla by si dovolit ztrácet body v domácím prostředí. Dá se očekávat vítězství domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích