1:3
(0:1)
15. T. Štětina (vl.)
84. D. Petrů
89. L. Hlava
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 14:30

17.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po vyrovnaném utkání bere body Červený Kostelec


Branky


56. P. Krahulec - 15. T. Štětina (vl.) , 84. D. Petrů , 89. L. Hlava
4

Utkání hrané na umělé trávě v Dobrušce bylo plné soubojů a nepřesností. Nakonec však diváci viděli čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle nakonec dopadla lépe pro hosty

Úvod utkání byl opatrný z obou stran. Obě mužstva se snažila hrát kombinačně již od brankáře a vyvarovat se dlouhých nákopů. V první šanci se ocitli hosté, když ve 4. minutě po rohovém kopu hlavičkoval nebezpečně Lukáš Hlava, ale branku netrefil. V 15. minutě se po rychlém přenesení hry dostali hráči Červeného Kostelce na polovinu soupeře. Centr z pravé strany, který propadl až na zadní tyč, si do vlastní branky nešťastně srazil domácí Štětina a hosté šli do vedení. 

 

Zápas pak provázala řada nepřesností, a to hlavně ve finální fázi útoku. Ve 24. minutě mohli domácí srovnat, když se po chybné rozehrávce hostů dostal k míči Erik Týfa, ale z hranice šestnáctky mířil vedle. Ve 33. minutě byl Týfa ke skórování ještě blíže, když z podobné pozice trefil technickou střelou břevno Středovy branky. Poločas tedy vyšel výsledkově lépe Červenému Kostelci.

Zápas se rozhodoval až v poslední desetiminutovce

Hostům vyšel vstup do druhé půle a mohli tak navýšit svůj náskok. Ve 48. minutě se po zpětné přihrávce Lukáše Hlavy ocitl ve vápně volný Kristián Čáp, ale branku netrefil. O dvě minuty později se již hosté z gólu radovali, ale branka padla z offsidu, tak se skóre neměnilo.

 

V 56. minutě obrana Kostelce špatně odvrátila míč po standartní situaci a ten se dostal až ke kapitánovi domácích. Pavel Krahulec to trefil zpoza vápna náramně a srovnal na 1:1.

 

Hra se následně přelévala ve vysokém tempu z jedné strany na druhou, ale bohužel pro diváka bez větší brankových příležitostí. V 67. minutě se blýskl domácí brankář Pěnička, který nebezpečnou střelu hostů vytlačil na roh. Poté i domácí vstřelili branku, která nebyla uznána kvuli offsidu.

 

V 84. minutě se po nenápadném centru z levé strany dokázal prosadit střídající David Petrů a poslal Červený Kostelec do vedení. V 89. minutě dostali hosté možnost zahrávat přímý volný kop z nebezpečné pozice. K míči se postavil Lukáš Hlava a nádhernou střelou přes zeď překonal Pěničku, který se natahoval marně. Hosté tak vedli 3:1. Domácí už kromě pár nákopů a závarů před brankou víc nepředvedli, a tak se už skóre nezměnilo.

 



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Petr Jánský (trenér): "V prvním poločase nás zmrazil nepochopitelný vlastenec, ale přesto jsme orazítkovali dvakrát brankovou konstrukci. Ve druhém poločase jsme se 10 minut zahřívali a pak vstřelili dvě branky. Bohužel druhá branka nebyla uznána pro ofsajd. Jenom AR1 ví, nebo neví, jestli to bylo křišťálově správné rozhodnutí. Zbytek zápasu jsme se snažili strhnout vedení na svou stranu, bohužel se ale potvrdilo, kdo chce moc, nemá nic a čtyři minuty před koncem soupeř trestal. Gratulace soupeři k vítězství".

TJ Červený Kostelec
David Hlava (trenér): "Vcelku vyrovnané utkání plné nepřesností a neproměněných šanci na obou stranách. Při nás stalo dnes o něco větší štěstí, když jsme využili rychlého přechodu do útoku a krásně trefené standardky v podání Lukáše Hlavy. Jsme rádi za tři body, ale na herním projevu budeme muset ještě zapracovat".



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - V. Bílek [-] , J. Dvořák [-] , P. Feichtinger [-] , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , E. Týfa [-] , T. Štětina [-] (72. M. Jirásek [-] ) , M. Brožek [-] , J. Komůrka [-] (61. M. Majer [-] ) , V. Karal [-]

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - K. Čáp [-] (79. Z. Mudroch [-] ) , M. Tipelt [-] (66. D. Petrů [-] ) , J. Škoda [-] (89. J. Malina [-] ) , M. Srkal [-] , L. Hlava [-] , D. Veseleňák [-] (79. P. Prokop [-] ) , D. Hála [-] , P. Bárta [-] , D. Vejman [-] , J. Čejchan [-]

ŽK: 21. E. Týfa , 76. M. Brožek , 90. V. Bílek - 70. J. Škoda .
Hráči zápasu: D. Petrů .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Fryš Milan - IKIZGÜL Varol, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

David Drozd

Expert: David Hlava
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak než, že jedeme do Dobrušky pro výhru. Určitě jim budeme chtít vrátit porážku z podzimu a nastartovat jaro úspěšně.