Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2022 17:00

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Krumlov je blízko titulu a postupu do divize!


Branky


16

Se Strakonicemi se loučil kouč Luděk Cimrhanzl mladší, ale Krumlov domácím žádný prostor pro oslavy nenechal. Získá Krumlov titul?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Poslední domácí zápas proti silnému Krumlovu se domácí trenéři rozhodli poslat na hřiště všechny dorazové dorostence. Hosté od úvodního hvizdu na hřišti dominovali a začali pěkně z ostra. Ve 2. minutě dává Růžička na 0 : 1. V 8. minutě zvyšuje Svoboda na 0 : 2 a na domácích se to pěkně podepsalo. Tlak hostí pokračoval a v 16. minutě dávají Vaňkem gól do prázdné branky na 0 : 3. V 19. minutě opět Vaněk 0 : 4. Ve 24. minutě Martínek předvedl dva dobré zákroky, ale třetí už nestihl a Vávra dává na 0 : 5. Domácí ohrozili branku až ve 33. minutě, kdy Rozhoň z trestného kopu nadělal hostujícímu brankáři velké starosti, když vytlačil míč na rohový kop, který Čapek nasměroval do branky a opět brankář stačil míč vytlačit na břevno.

 

Druhý poločas

Dominance hostí pokračovala i v průběhu druhého poločasu, akorát s tím rozdílem, že už se domácí více osmělovali hrou dopředu. V 55. minutě vyslal dělovku z přímého kopu Novák a Martínek vytáhl parádní zákrok a míč poslal na rohový kop. V 58. minutě dává Vávra na 0 : 6. V 70 minutě měl Růžička hned dvě tutovky za sebou, ale Martínka neprostřelil. V 85. minutě se hosté prokombinovali až před Martínka a dávají Strapkem na 0 : 7.Největší gólová šance domácích přišla až v závěru utkání, když Šimák se ve vápně uvolnil, předložil míč Petráňovi, ale golman mu jeho střelu chytá. Byla to krutá prohra, ale zcela zasloužená.

 

Stats

Rohy :    4 : 7

Střely na branku :  3 : 13

Střely mimo branku : 0 : 1 

 

AUTOR: J. CIBULKA



Sestavy


FK Junior Strakonice
T. Martínek [-] - O. Kafka [-] (46. D. Petráň [-] ) , T. Prajzler [-] (64. J. Benedikt [-] ) , O. Chalupa [-] , J. Zábranský [-] (79. O. Šimek [-] ) , D. Staněk [-] , M. Rozhoň [-] , J. Máška [-] (79. T. Děd [-] ) , D. Míčka [-] (64. L. Šimák [-] ) , F. Funda [-] , M. Čapek [-]

FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - L. Vávra [-] , D. Kořínek [-] (76. R. Šára [-] ) , D. Růžička [-] , M. Švec [-] , P. Vaněk [-] (64. R. Ryneš [-] ) , V. Novák [-] , J. Kabele [-] , M. Strapek [-] , Z. Kuna [-] , M. Svoboda [-] (76. D. Poláček [-] )

ŽK: 75. D. Staněk .
Počet diváků: 127. Rozhodčí: Němec Václav - KRČÍN Jan, MACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Bude to boj, ze kterého vyjde lépe tým z Českého Krumlova

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů