4:2
(0:0)
79. Y. Pavlenko
83. D. Žemba (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.06.2022 17:00

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodující krok Plaňany neudělaly


Branky


51. V. Šámal , 58. V. Šámal , 70. M. Mikeš , 78. M. Trojan - 79. Y. Pavlenko , 83. D. Žemba (p.)
12

Jednoduchá matematika, výhra zajistí Plaňanům první místo. Nestalo se tak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V horku po prvním poločase bez branek

"V zápase, ve kterém nám šlo o první místo, nás čekal soupeř, který našel dost motivace nás porazit a postavil to nejsilnější mužstvo, které měl k dispozici. Pokud by domácí hráli v této sestavě celou sezonu, mohli hrát o první místo oni. Takto tím, že ten zápas zvládli lépe než my, tak si udělali dílčí radost ,ale v tabulce na nejlepší mužstva nestačili.

První poločas byl hodně ovlivněn  tropickým počasím a tak obě mužstva hrála velmi úsporný fotbal a tomu odpovídal i bezbrankový stav", zklamaně konstatoval Petr Šafránek, trenér Plaňan.

 


Taktiku k zápasu nastínil i domácí trenér, Martin Mikeš: "Vycházeli jsme ze zajištěné obrany, stoperská dvojice Klička, Kubánek by zachytila i pendolíno na Ostravu. Do příležitostí jsme se dostávali většinou ze stran, ale chyběla tomu finální fáze. Hosté byli nebezpeční po našich ztrátách míče, kdy šli rychle do protiútoku. První poločas branky ale nepřinesl."

Famózní výkon Jestřábky

Pokračuje Martin Mikeš, který neskrýval spokojenost: "Ve druhém poločase otevřel účet utkání dvěma brankami šikovný virtuóz Venda Šámal, třetí branku jsem si vychutnal, po sólu mezi obránci jsem prostřelil brankáře,v euforii sundal dres, abych ukázal slečnám koketní bříško a chytali mě až ve vedlejší vesnici. Další branku přidal famózní žolík TrojanKe konci utkání jsme polevili a hosté snížili dvěma brankami."

 

 

Hodnocení přidal i Petr Šafránek: "Druhý poločas byl již zajímavější z počátku jsme byli aktivnější my, ale důležitou branku nám dali domácí a po našich chybách jsme dostali i další branky. Naše mužstvo ale ještě zabralo dokázali jsme v závěru zápasu vstřelit ještě dvě branky, ale přišlo to velmi pozdě."

 

 

Kouč Plaňan se vyjádřil i k přístupu některých rádoby fanoušků k hráčům jeho týmu: "K zápasu ještě musím zmínit fenomén jmenem diváci. Patří k fotbalu a nikde nejsou jen ti nejlepší a naopak ti nejhorší, ale tady pravidlo fandi, ale zůstaň člověkem neplatilo. Již při přijezdu hodinu před zápasem někteří rádoby diváci či fanoušci uráželi naše hráče a náš klub a to pokračovalo během zápasu a po zápase. Nevysvětluji si to jinak, že někteří lidi dostali propustku z nějakého ústavu. Samozřejmě to neplatí pro všechny diváky a činovníky, ti se se mnou slušně rozloučili a vzájemně jsme si popřáli úspěch v další sezoně, tak jako se to běžně dělá."



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Martin Mikeš, trenér: Zápas před výbornou diváckou kulisou měl kvalitu. Vzhledem k přesunutí utkání na neděli jsme zápas za velkého vedra odehráli po rozlučce. Hráčům tato příprava evidentně svědčila. Smekám před nimi buřinku. Chtěl bych poděkovat hráčům, fanouškům, realizačnímu týmu a vedení za celou sezónu.

TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek, trenér: Mužstvo dnes nesplnilo to, co jsme měli hrát a proto jsme s kvalitním soupeřem prohráli. Domácí nám sebrali radost z konečného prvního místa. Zklamání ale netrvalo dlouho,  vždyť málokdo čekal, že skončíme druzí a společně jsme tady udělali nemalý kus práce. Nový ročník pro nás nová výzva.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - F. Krajíček [-] , D. Kubánek [-] , V. Šámal [-] , A. Krupka [-] (62. M. Trojan [-] ) , M. Mikeš [-] , T. Kubíček [-] , P. Kesner [-] , M. Klička [-] , J. Švanda [-] , A. Hojda [-]

TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - R. Metlushko [-] , M. Vinš [-] , D. Konůpek [-] , M. Starov [-] , J. Olah [-] (80. D. Žemba [-] ) , M. Jambor [-] (46. O. Shpuryk [-] ) , Y. Pavlenko [-] , J. Klucska [-] , T. Freund [-] , O. Lazaryev [-]

ŽK: 78. F. Krajíček , 78. M. Mikeš - 30. T. Freund , 57. O. Shpuryk . ČK: 80. D. Kubánek - 80. Y. Pavlenko .
Hráči zápasu: M. Mikeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - STANĚK Josef (N), NÁGL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Výhra hostí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů