Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry jsou definitivně sestupující


Branky


12

Překvapení se nekonalo a vzhledem k výsledku souběžně hraného utkání v Tuklatech doprovodí Bečváry Ovčáry do třetí třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli to vypadalo na debakl

V Bečvárech nastoupili domácí borci k životnímu zápasu, protože jen ziskem tří bodů si mohli udržet teoretickou šanci na záchranu. Ale hned ve druhé minutě dostaly plány trhlinu, když Dominik Žemba otevřel skóre - 0:1.

 

Po dalších dvou brankách Josefa Klucsky a Oleha Lazaryeva byl poločasový stav 0:3 a s domácím týmem to vypadalo bledě. Takhle viděl první poločas kouč Bečvár, Josef Kuba: "Zápas začal inkasovanou brankou hned ve druhé minutě zápasu. Pak jsme se snažili kombinovat a dostat se na dostřel branky soupeře. Ale Plaňany byly nebezpečnější a do poločasu jsme inkasovali ještě dvakrát."

 

Spokojenější mohl být trenér hostů, Petr Šafránek: "Zápas pro nás nemohl začít lépe, první branku jsme vstřelili již ve druhé minutě, za čtvrt hodiny jsme vedli již o dvě branky a do poločasu to bylo již tři nula.První poločas jsme hráli celkem pozorně a měli jsme i další vyložené šance, které jsme nevyužili. Nutno podotknout, že jsme i domácí tým pustili  do několika slibných příležitostí." 

 

Bečváry se pokusily o obrat

Jedině aktivní hrou a bojovností mohli domácí ještě doufat. A tak začátek poločasu patřil právě jim. Nejprve Miroslav Černý a o pět minut později Vojtěch Kšírl snížili na rozdíl jediného gólu - 2:3.

 

Úvodní čtvrthodina druhého dějství zastihla hosty v nedbalkách a nyní bylo možné vše. Naštěstí si Plaňanští včas uvědomili o co jim jde a opět se vrátili do hry. Mykola Starov dvěma slepenými góly opět vrátil klid na kopačky hostů a skóre uzavřel svým druhým gólem Josef Klucska - 2:6.

 

Spokojenost se ziskem tří bodů neskrýval Petr Šafránek: "Zdálo se, že si druhý poločas v klidu ohlídáme, ale my jsme ustoupili z naší hry, povolili jsme v aktivitě a domácí tým potvrdil, že pokud dostane prostor a čas, tak dokáže být nebezpečný. A nejen to, domácí dokázali snížit stav na rozdíl jedné branky a bylo na nás, abychom opět zabrali. K tomu nám pomohla krásná branka Starova. Domácí pak hodně otevřeli hru a  my jsme z našich útočných akcí zápas rozhodli."

 

Situaci druhého poločasu dobře vnímal i Josef Kuba: "Do druhé půle jsme nastoupili aktivně a dvěma góly jsme se dostali na rozdíl jednoho gólu. Hrálo se více na polovině Plaňan, ale ty hrozily z brejků, které dokázaly využít." 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Myslím, že na hřišti jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem. Ale Plaňany byly efektivnější a produktivnější. Herně jsme byli vyrovnaným soupeřem prvnímu mužstvu tabulky. Bohužel výsledek je pro nás krutý.

TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek, trenér: U mě větší spokojenost s výsledkem než s předvedenou hrou.



Sestavy


SK Bečváry
Z. Kropáček [-] - J. Čáslava [-] , P. Kuba [-] , J. Kšírl [-] , J. Uher [-] - V. Kšírl [-] (76. A. Boček [-] ) , O. Holub [-] (40. J. Brunclík [-] ) , P. Jahoda [-] , M. Kšírl [-] - J. Kubín [-] (75. J. Novák [-] ) , M. Černý [-] (88. D. Šmejkal [-] )

TJ Sokol Plaňany
M. Češner [-] - R. Metlushko [-] , M. Vinš [-] , P. Málek [-] (46. O. Shpuryk [-] ) , M. Starov [-] (84. P. Břichnáč [-] ) , D. Žemba [-] , M. Jambor [-] (46. K. Hanzálek [-] ) , Y. Pavlenko [-] , J. Klucska [-] , T. Freund [-] , O. Lazaryev [-]

ŽK: 17. J. Uher , 20. V. Kšírl , 50. J. Kubín - 20. J. Klucska , 81. O. Shpuryk .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Hlavnička Radek - ŠMEJKAL Pavel (N), NÁGL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Plaňany musí vyhrát, pokud si chtějí udržet první místo.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů