Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 17:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devět branek orámovalo derby


Branky


37. P. Královský (p.) , 44. T. Dufek , 48. M. Tománek , 69. T. Dufek , 71. T. Dufek - 12. J. Novák , 27. P. Nevšímal , 35. D. Kočí (p.) , 68. P. Bradáč
14

Kouřimští diváci museli být s tímto utkáním spokojeni. Viděli dramatické derby, plno gólů a výhru svých barev.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí prospali začátek

Hosté vlétli do zápasu ve velkém stylu a rozebírali Kouřim do posledního šrouvku. Už ve dvanácté minutě Bradáčuv roh z levé strany zakončil hlavou Jakub Novák na přední tyči - 0:1. "My jsme nepochopitelně neměli prostor na přední tyči vůbec obsazený", lakonicky prohodil Martin Snížek.

 

Po půlhodině hry hostující hráč zatáhnul míč po pravé straně do vápna, poslal ho na malé vápno a Nevšímal ho usměrnil do sítě - 0:2. Pár minut nato Jan Keltner po odehrání míče fauloval soupeře ve vápně a Kočí se nemýlil - 0:3. "S přehledem jako před týdnem", potěšil se Jan Vedral.

 

Rychlé a pohodlné vedení hosty uspalo a domácí začali obrat. "O dvě minuty později rozhodčí kompenzoval předchozí penaltu a hodně přísně posoudil střet Kočího s Dufkem jako penaltový. Krutský si na penaltu sáhl, ale Královský dal střele razanci a tak bylo sníženo - 1:3", okomentoval situaci Jan Vedral.

 

A do poločasu bylo v domácích řadách ještě veseleji a naděje žila. Dlouhý míč na Vojtu Keltnera, který si ho výborně zpracoval do běhu a předložil míč Dufkovi, který z deseti metrů poslal míč do proti pohybu brankáře - 2:3.

 

 

Zvrat Nučice neodvrátily

Již tři minuty po přestávce bylo skóre opět vyrovnané. Krásný centr Romana Světničky z pravé strany poslal hlavou do brány Milan Tománek - 3:3.

 

Pak se na hřišti bojovalo, kdo strhne štěstěnu na svoji stranu. Po dvaceti minutách se přiklonila k hostujícímu celku. Po soubojích ve středu hřiště prostrčil balón Novák českou uličkou na pravou stranu k Petrovi Bradáčovi, ten postupoval sám na Havránka a zkušeně ho přehodil - 3:4.

 

Jenže hned z rozehrávky Snížek vyslal přes několik hráčů kolmici za obranu na Dufka, který propálil Krutského - 4:4. A o dvě minuty později bylo vymalováno. Volta Keltner posunul míč na Tomáše Dufka, který postupoval z levé strany do vápna a krásnou křižnou střelou uzavřel gólový účet - 5:4.

 

Pár rychlých postřehů nám bezprostředně po zápase poskytl Martin Snížek: "Hattrickem se blýskl Tomáš Dufek. Poprvé v sezóně nás bylo na zápas dost lidí z áčka, i když někteří hrají zranění. S ohledem na hráče, kteří byli k dispozici, jsme ze začátku hráli systém 3-4-3, ale nefungovalo to a po druhém gólu jsme se vrátili ke klasickému 4-4-2. Zápas se odehrál velmi slušně, bez nějakých ostrých zákroků nebo vyhrocených situací."

   


Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, kapitán: Odehrálo se velmi zajímavé a slušné derby, které se divákům muselo líbit. Ti naši ale museli být po půl hodině na infarkt, protože do čeho soupeř kopnul, spadlo mu do brány. Naštěstí jsme to nezabalili a do poločasu stáhli soupeřův náskok na jednu branku. Druhý poločas jsme Nučice půl hodiny skoro nepustili z jejich poloviny, rychle vyrovnali a ustáli i jejich gól z ojedinělého protiútoku. Dvěma góly Dufka jsme zápas definitivně otočili a na závěr ustáli silný nápor a standardky hostů.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Hodnocení se mi píše velmi těžko, protože jsme strašně zklamán z předvedeného výkonu a nasazení ve druhém poločase. Takto slabou Kouřim jsme dlouho nezažili a když to bylo v 35 minutě 0:3, tak celý tým úplně vypnul a Kouřim se dvěma brankami vrátila do zápasu. Po nástupu do druhé půle srovnal Tománek a Kouřim mohla přidat i další branky. Vůbec nám nefungoval střed zálohy ani obraná čtveřice. Kouřim nás jasně přehrávala. Po zhruba patnácti minutách tlak trochu opadl a naopak v 68. minutě Bradáč nezaváhal sám proti Havránkovi. Místo toho aby nás branka nakopla, stal se opak a soupeř během dvou minut zápas otočil. V poslední čtvrthodince jsme domácí přimáčkli, ale pouze opticky a do vážnější šance jsme se nedostali. Přestože by zápasu spíše slušela remíza, tak odjíždíme bez bodu. Prohra jde tak trochu i za trenéry, protože v utkání nastoupilo hned několik hráčů po zranění bez tréninku a přestože to jsou dobří hráči, tak se to na jejich výkonech podepsalo.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Tománek [-] , T. Dufek [-] , P. Královský [-] , R. Světnička [-] (66. L. Kocián [-] ) , M. Snížek [-] , J. Keltner [-] , V. Keltner [-] (87. T. Svoboda [-] ) , T. Novák [-] , D. Procházka [-] , M. Navrátil [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - M. Šulc [-] , K. Hurtík [-] , M. Jícha [-] , D. Kočí [-] - P. Bradáč [-] , J. Jelínek [-] (70. J. Lisa [-] ) , L. Kulhavý [-] (46. F. Kubalík [-] ) , M. Chromý [-] - P. Nevšímal [-] (60. J. Vedral [-] ) , J. Novák [-]

Hráči zápasu: M. Tománek , T. Dufek - P. Bradáč .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PIKNER Roman - KOSMATA Daniel (N), KOČÍ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip experta: výhra domácích

Kouřim na svém malém hřišti jednoduše body neztrácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích