Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zásmucký Martínek neodehrál dobrý zápas


Branky


15

V Zásmukách hostovaly Štítary a ve vyrovnaném utkání ale stále tahaly za kratší konec. Nepomohl jim ani domácí Martínek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly během pěti minut

"Pro diváky to musel být zápas, který se jim musel líbit. Hrálo se v celkem vysokém tempu, padlo sedm branek a bylo k vidění i spousta dalších šancí na obou stranách", libboval si po utkání kouč Zásmuk, Václav Jindra.

A měl pravdu. První branka padla ve dvanácté minutě za záda štítarského Hetcla, vzápětí bylo srovnáno po vlastňáku Lukáše Martínka - 1:1 a o dvě minuty později už domácí opět vedli. Autorem prvních dvou gólů do sítě Štítar byl Michal Koštíř: "Prvnímu předcházel špatný odkop brankáře z autu a přibližně z pětadvaceti metrů jsem mu to z první vrátil k tyči. Druhý zasekávačka pod sebe na penaltě a po zemi k druhé tyči." Spokojený střelec završil hattrick ve druhém poločase: "Třetí sám na brankáře naznačení střely, brankář spadl, tak jsem ho obešel a z čáry doklepl."

 

Ve třicáté minutě zvyšoval na poločasových 3:1 Filip Jonáš.

 

 

Zásmuky drama nepřipustily

Když po čtvrthodině hry druhé půle snížil Lukáš Kmoch na rozdíl jediného gólu - 3:2, bylo stále o co hrát. Jenže akcím hostů stál v cestě výborný Zrivka. A tak patnáct minut před koncem zvýšil na 4:2 Michal Koštíř a v závěru pečetil tři body Samuel Dotter - 5:2.   Smolařem zápasu byl zásmucký Lukáš Martínek: "Zápas byl dobrý, vyhrálo se, což je pozitivní, jinak za mě opravdu nic moc, dal jsem si vlastňáka a dostal červenou kartu. Co se týče vlastního gólu,tak jsem se ocitl jako poslední hráč a chtěl jsem odehrát balón před soupeřem, který by dával gól do prázdné branky. Bohužel mi nevyšel krok a ve skluzu jsem to uklidil k tyči.   Co se týče vyloučení, dle mého nešťastné nedorozumění mezi mnou a rozhodčím. Došlo z mého pohledu k čistému odebrání míče, ale rozhodčí byl jiného názoru a piskl mi faul, na čež jsem reagoval výkřikem ´to nebyl faul do...´. Byl jsem smířený se žlutou, ale najednou rozhodčí vytáhl červenou s tím, že jsem mu řekl ´jdi do ...´. Mrzí mě to, jelikož jsem se měl udržet, ale bohužel v zápalu boje to ze mě vypadlo. Ponesu následky a rozhodčímu jsem se po zápase omluvil, že vzhledem k jeho věku bych si nedovolil ho poslat tam, co napsal do zápisu."

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Václav Jindra, trenér: Výsledek vypadá celkem jednoznačně ale zápas byl po celé utkání herně vyrovnaný. Pochvalu si  za předvedený výkon zaslouží všichni hráči, jen škoda zbytečného vyloučení našeho hráče v druhém poločase.

Štítarský SK
Daniel Kmoch, trenér: K zápasu pouze to, že když nebudeme proměňovat šance, tak nemůžeme bodovat.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
M. Zrivka [-] - P. Pavlík [-] , O. Chábera [-] (89. T. Dvořák [-] ) , P. Pěkný [-] (60. L. Sobotka [-] ) , S. Dotter [-] , F. Jonáš [-] , M. Kraus [-] , M. Koštíř [-] (82. V. Mrázek [-] ) , Z. Vokáček [-] , M. Bellada [-] , L. Martínek [-]

Štítarský SK
R. Hetcl [-] - S. Huleš [-] , L. Jedlička [-] , S. Uman [-] , J. Kunášek [-] (5. J. Brdíčko [-] ) , P. Pýcha [-] , L. Kmoch [-] , J. Vlášek [-] , A. Přibyl [-] (78. M. Juřica [-] ) , T. Jelínek [-] , F. Hoření [-]

ŽK: 76. R. Hetcl , 90. F. Hoření . ČK: 69. L. Martínek .
Hráči zápasu: M. Zrivka , M. Koštíř , O. Chábera .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - MEDLEN Jiří (N), POLÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Marek Hovorka
Tip experta: výhra domácích

Domácí si v minulém kole s chutí zastříleli, Štítary ale budou jiný soupeř. Čekám vyrovnané utkání, ale mírně favorizuji Zásmuky.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích